Medorowa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='BoJa']Duuużo zdrówka dla boksia:loveu: Medorkowa ty się nie wygupiej i nie kurz więcej:roll: :kciuki::loveu::loveu: No już nie będę:oops: [quote name='apple']Ojejku........mam nadzieje że jednak jakoś sie ułozy i piesio ozdrowieje......ja wierze;) Byłoby pięknie... :roll::roll: [quote name='evaxon']cze złotko:loveu: biedny boxiu:-( trymamy mocno kciukasy zeby sie bidula nie meczyl No właśnie, to jest najgorsze, że jego to boli i to widać:-(:-( [quote name='agbar']oj....wspolczuje kolezance......:-( Ja też i to bardzo, bardzo:roll: Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co ona czyuje:roll: [quote name='Alicja']cudeńko :loveu:..........:-(:-(:-( Madzik ....Harley odszedł jak miał 4 lata i 3 miesiące :-( Taki młodziutki:-( Jezuu... one zdecydowanie za wcześnie nas opuszczają ... Quote
Medorowa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='zuzolandia']BUZI BUZI WALENTYNOOO!!! Dziękuję:loveu::loveu: [quote name='Imbirka'] Cześć Mamcia:multi::multi::multi::multi: Walentynkowe buziaki ślemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję:loveu::loveu: [quote name='agbar']czesc Sliwko Robaczywko:loveu: Cześć moja mundra i pikna:loveu::loveu: Macie Walentynke i nie mówcie, ze ciocia Madzia zła;):evil_lol::evil_lol: A tak naprawdę to KWM:oops: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :hand: cze Medorowo-Dinusiowa Magdaleno prawie z Tych :loveu::loveu::loveu::grins: Quote
Paulina. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Przyszłam Ci życzyc duuużo miłości :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Paulinaaa napisał(a):Przyszłam Ci życzyc duuużo miłości :loveu::loveu::loveu: Przylaczam sie do tych zyczen:loveu: Quote
apple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Medorowa ....jako że ciągle sie focham to tylko zostawiam coś dla cię....:obrazic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105733 Quote
Medorowa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja']:hand: cze Medorowo-Dinusiowa Magdaleno prawie z Tych :loveu::loveu::loveu::grins: Witaj Ozzulkowo-1/3 muskowa Alu prawie z Tych:hand::hand::hand::loveu: [quote name='Paulinaaa']Przyszłam Ci życzyc duuużo miłości :loveu::loveu::loveu: I nawzajem słuńce:grins::grins: [quote name='Izabela124.']Przylaczam sie do tych zyczen:loveu: I Tobie również:):loveu: [quote name='apple']Medorowa ....jako że ciągle sie focham to tylko zostawiam coś dla cię....:obrazic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105733 :hmmmm: A na co Ty się fochasz:niewiem::niewiem: JCT:loveu: [quote name='Jagoda*']Miłości...:lol: Nawzajem:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Właśnie wróciliśmy ze spacerku:multi::multi: A teraz pańcia idzie biegać:evil_lol: No a później, później się trza szykować na Walentynki:loveu::loveu: Takze nie wiem czy zdołam Was dzisiaj poodwiedzać:roll::oops::oops: W każdym razie Wesołego Nowego... yyyy udanych walentynek, pełnych miłości - w sumie tego Wam życze na codzień;) Quote
clockwork Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ściągaj majty bedziemy sie całować :diabloti: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']ściągaj majty bedziemy sie całować :diabloti: ...........no co TY tak do całowania majty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Medorowa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='clockwork']ściągaj majty bedziemy sie całować :diabloti: Mmmm cóż za perwersja:loveu::loveu::loveu::diabloti: [quote name='Alicja']...........no co TY tak do całowania majty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Alu a jakże, żyjemy w XXI wieku;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='teqquila']Madziarowa for you Acch dziekuję słoneczko:loveu:i nawzajem, nawzajem;):loveu::loveu: Mmmm nogi wchodzą mi do dupy, ale czuję sie wspaniale:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Medorowa']Mmmm cóż za perwersja:loveu::loveu::loveu::diabloti: :razz::razz:...kusząca :loveu:;) Alu a jakże, żyjemy w XXI wieku;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll::roll::roll:wiem wiem ....tylko chciałam poudawać porządną :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja']:roll::roll::roll:wiem wiem ....tylko chciałam poudawać porządną :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye:ze buhahhahaha cooooooooo:crazyeye::diabloti: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='agbar']:crazyeye::crazyeye:ze buhahhahaha cooooooooo:crazyeye::diabloti: :razz::razz:a że co niby ciebie tak rozśmieszyło ....nooo :cool1::cool1::cool1:.... Quote
tygra Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 serce dla Was http://www.goraceserce.pl/616303/Walentynka-od-tygra.html Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :hand: Walentyna ....o Walentyna ..to 1sza w świecie podniebna missssss....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...cze Madź Quote
Medorowa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Kurcze, jestem, ale przyjechał mój brat i muszę odstąpić kompa:roll: A ja nie chcę, ja chcę tu być z Wami:placz::placz: Wałśnie wróciliśmy z prawie trzy godzinnego spaceru, myślałam, że jest cieplutko - świeci słoneczko, aż miło - a wróciłam z zamarzniętymi palcami, ale było fajnie:p Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Medorowa daleko masz do ul. Bajkowej? Quote
Recommended Posts