Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']kilkaset?? :razz::razz::roll:

cze Ewusia :multi:

:diabloti:
:siara:
[quote name='BeaC']widziałam chomiki

na wsteczu:diabloti::diabloti::diabloti:

A były wścieknięte:razz::diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='apple']Cześć Dżar Dżar :diabloti::evil_lol:
Ze kto:hmmmm::razz::diabloti:
[quote name='agbar']czy ty sie dobrze kochanienka czujesz:cool1:bo ja sie martwie o ciebie......chcesz o TYM pogadac:razz::diabloti:
Czuję się wyśmienicie:diabloti::diabloti:
[quote name='Alicja']cześć i czołem Magdaleno:loveu: w drodze do Tych :multi:;)
Cześć i czołem:loveu: Ja dopiero pakuje plecaczek:grins:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś miałam pobudkę po szóstej rano:B-fly::B-fly::B-fly:
Medor ma biegunkę, tzn. od tamtej pory śpi cały czas:roll: To pewnie po wczorajszej wątróbce, którą on tak strasznie kocha, ale niestety potem zdarzają się ekscesy żołądkowe:roll::roll: Hmm zawsze dostawał dwa razy w tyg i było ok, dopiero przy większej "dawce" Nie wiem, czy robić mu dzisiaj głodóweczkę, czy nie, bo niby już jest ok:hmmmm::niewiem: Zresztą zobaczę, jak pójdziemy na psacera:lol!:

A teraz zapraszam wszystkich Pamiętajcie aby wziąść swój cukier:eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']
Ze kto:hmmmm::razz::diabloti:
No a ten w żółty z wielkimi okami to niby kto?:razz: No mamciu no trzymajcie mnie ona nie wie kto to DżarDżar :mdleje:

Posted

[quote name='Alicja']wzięłam więcej jakby zabrakło ;)
Aleś Ty hojna Alu:loveu:
[quote name='apple'] No a ten w żółty z wielkimi okami to niby kto?:razz: No mamciu no trzymajcie mnie ona nie wie kto to DżarDżar :mdleje:
No już teraz wiem:multi::evil_lol::evil_lol::roll:
[quote name='Kate I Luka']Ja to mam szczęście - co zaglądam to foteczki są :loveu::loveu::loveu:

Cześć mła jedyna Magdalenko :multi:
Witaj Kasieńko:multi::multi::multi: Tęskniliśmy:loveu:

Posted

[quote name='apple'] No a ten w żółty z wielkimi okami to niby kto?:razz: No mamciu no trzymajcie mnie ona nie wie kto to DżarDżar :mdleje:

no Dżar Dżar to Dżapkowa :grins:

Posted

[quote name='apple']Oświecona powróciła :multi:
:loveu::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Alicja']
no Dżar Dżar to Dżapkowa :grins:

No i wszystko jasne:grins:
[quote name='Kate I Luka']my też :loveu:
Mam nadzieję, ze teraz będziecie częściej odwiedzać dogo:oops::oops::oops::multi:

Posted

[quote name='apple']To nie ja to ty i to ty mieszasz od samego poczatka

:roflt: nie ja ino TY :roll:...przeca po prawej pisała Magda ze to Ty a Magda w środku ....a po prawej jest Dżar Dżar ....bo ona nie napisałazez prawej ręki :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: nie ja ino TY :roll:...przeca po prawej pisała Magda ze to Ty a Magda w środku ....a po prawej jest Dżar Dżar ....bo ona nie napisałazez prawej ręki :evil_lol::evil_lol:Alu przeczytaj dobrze co napisała Klocusiowa. napisała że ona jest w śrdku a ja po prawej owszem ale po jej prawej :diabloti:

Posted

[quote name='apple']No nie mieszaj ja jestem zakapturzona Dżar Dżar to Medorowa najbardziej błyszczy :diabloti:

[quote name='Alicja']:splat: ales namieszala :razz::razz:

[quote name='apple']To nie ja to ty i to ty mieszasz od samego poczatka

[quote name='Alicja']:roflt: nie ja ino TY :roll:...przeca po prawej pisała Magda ze to Ty a Magda w środku ....a po prawej jest Dżar Dżar ....bo ona nie napisałazez prawej ręki :evil_lol::evil_lol:

To kim ja w końcu jestem:niewiem::niewiem::niewiem: Czuję sie taka zagubiona:roll:

Posted

No jak nie jak tak- prosze!

A no taaaak :splat:.Ale niepokoi mnie jeszcze jedno:roll:......która to niby JA?:roll:

niech bedzie że ta po mojej prawej ;-)
I co? I kto tu miesza......a ty Medorowa juz sie nie zamartwieaj bo byłaś jesteś i bedziesz tym Dżar Dżarem :diabloti:

Posted

[quote name='apple']No jak nie jak tak- prosze!
I co? I kto tu miesza......a ty Medorowa juz sie nie zamartwieaj bo byłaś jesteś i bedziesz tym Dżar Dżarem :diabloti:

:roll: to jak ty po prawej to ja byłam z drugiej strony ......to wyjszło na to że Dżar Dżar to Ja :roflt:

ide zrobić inną fotę :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:roll: to jak ty po prawej to ja byłam z drugiej strony ......to wyjszło na to że Dżar Dżar to Ja :roflt:

ide zrobić inną fotę :diabloti:

Buhahahahahahahah:roflt: się wcielasz w Medorową :razz:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahahah:roflt: się wcielasz w Medorową

:obrazic: co to to nie :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Medorowa miała kole Ciebie siedzieć
:razz:

Posted

[quote name='Alicja']:obrazic: co to to nie :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Medorowa miała kole Ciebie siedzieć
:razz: No nie fochaj juszzzzzz:loveu: Nie ch bedzie jak chce :loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']

Zagłosujcie na Fundaje Boksery w Potrzebie

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7168

Madziu już 2 gi miesiąc jesteśmy bez szans :shake::shake:...ja nie wierze w czystą grę na Krakwecie :shake: