Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']kilkaset?? :razz::razz::roll: cze Ewusia :multi: :diabloti: :siara: [quote name='BeaC']widziałam chomiki na wsteczu:diabloti::diabloti::diabloti: A były wścieknięte:razz::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='apple']Cześć Dżar Dżar :diabloti::evil_lol: Ze kto:hmmmm::razz::diabloti: [quote name='agbar']czy ty sie dobrze kochanienka czujesz:cool1:bo ja sie martwie o ciebie......chcesz o TYM pogadac:razz::diabloti: Czuję się wyśmienicie:diabloti::diabloti: [quote name='Alicja']cześć i czołem Magdaleno:loveu: w drodze do Tych :multi:;) Cześć i czołem:loveu: Ja dopiero pakuje plecaczek:grins: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Dziś miałam pobudkę po szóstej rano:B-fly::B-fly::B-fly: Medor ma biegunkę, tzn. od tamtej pory śpi cały czas:roll: To pewnie po wczorajszej wątróbce, którą on tak strasznie kocha, ale niestety potem zdarzają się ekscesy żołądkowe:roll::roll: Hmm zawsze dostawał dwa razy w tyg i było ok, dopiero przy większej "dawce" Nie wiem, czy robić mu dzisiaj głodóweczkę, czy nie, bo niby już jest ok:hmmmm::niewiem: Zresztą zobaczę, jak pójdziemy na psacera:lol!: A teraz zapraszam wszystkich Pamiętajcie aby wziąść swój cukier:eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa'] Ze kto:hmmmm::razz::diabloti: No a ten w żółty z wielkimi okami to niby kto?:razz: No mamciu no trzymajcie mnie ona nie wie kto to DżarDżar :mdleje: Quote
Kate I Luka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja to mam szczęście - co zaglądam to foteczki są :loveu::loveu::loveu: Cześć mła jedyna Magdalenko :multi: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']wzięłam więcej jakby zabrakło ;) Aleś Ty hojna Alu:loveu: [quote name='apple'] No a ten w żółty z wielkimi okami to niby kto?:razz: No mamciu no trzymajcie mnie ona nie wie kto to DżarDżar :mdleje: No już teraz wiem:multi::evil_lol::evil_lol::roll: [quote name='Kate I Luka']Ja to mam szczęście - co zaglądam to foteczki są :loveu::loveu::loveu: Cześć mła jedyna Magdalenko :multi: Witaj Kasieńko:multi::multi::multi: Tęskniliśmy:loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple'] No a ten w żółty z wielkimi okami to niby kto?:razz: No mamciu no trzymajcie mnie ona nie wie kto to DżarDżar :mdleje: no Dżar Dżar to Dżapkowa :grins: Quote
Kate I Luka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Medorowa napisał(a): Witaj Kasieńko:multi::multi::multi: Tęskniliśmy:loveu: my też :loveu: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Oświecona powróciła :multi: :loveu::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'] no Dżar Dżar to Dżapkowa :grins: No i wszystko jasne:grins: [quote name='Kate I Luka']my też :loveu: Mam nadzieję, ze teraz będziecie częściej odwiedzać dogo:oops::oops::oops::multi: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] no Dżar Dżar to Dżapkowa :grins:No nie mieszaj ja jestem zakapturzona Dżar Dżar to Medorowa najbardziej błyszczy :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No nie mieszaj ja jestem zakapturzona Dżar Dżar to Medorowa najbardziej błyszczy :diabloti: :splat: ales namieszala :razz::razz: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:splat: ales namieszala :razz::razz:To nie ja to ty i to ty mieszasz od samego poczatka Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']To nie ja to ty i to ty mieszasz od samego poczatka :roflt: nie ja ino TY :roll:...przeca po prawej pisała Magda ze to Ty a Magda w środku ....a po prawej jest Dżar Dżar ....bo ona nie napisałazez prawej ręki :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: nie ja ino TY :roll:...przeca po prawej pisała Magda ze to Ty a Magda w środku ....a po prawej jest Dżar Dżar ....bo ona nie napisałazez prawej ręki :evil_lol::evil_lol:Alu przeczytaj dobrze co napisała Klocusiowa. napisała że ona jest w śrdku a ja po prawej owszem ale po jej prawej :diabloti: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No nie mieszaj ja jestem zakapturzona Dżar Dżar to Medorowa najbardziej błyszczy :diabloti: [quote name='Alicja']:splat: ales namieszala :razz::razz: [quote name='apple']To nie ja to ty i to ty mieszasz od samego poczatka [quote name='Alicja']:roflt: nie ja ino TY :roll:...przeca po prawej pisała Magda ze to Ty a Magda w środku ....a po prawej jest Dżar Dżar ....bo ona nie napisałazez prawej ręki :evil_lol::evil_lol: To kim ja w końcu jestem:niewiem::niewiem::niewiem: Czuję sie taka zagubiona:roll: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No jak nie jak tak- prosze! A no taaaak :splat:.Ale niepokoi mnie jeszcze jedno:roll:......która to niby JA?:roll: niech bedzie że ta po mojej prawej ;-) I co? I kto tu miesza......a ty Medorowa juz sie nie zamartwieaj bo byłaś jesteś i bedziesz tym Dżar Dżarem :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No jak nie jak tak- prosze! I co? I kto tu miesza......a ty Medorowa juz sie nie zamartwieaj bo byłaś jesteś i bedziesz tym Dżar Dżarem :diabloti: :roll: to jak ty po prawej to ja byłam z drugiej strony ......to wyjszło na to że Dżar Dżar to Ja :roflt: ide zrobić inną fotę :diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:roll: to jak ty po prawej to ja byłam z drugiej strony ......to wyjszło na to że Dżar Dżar to Ja :roflt: ide zrobić inną fotę :diabloti: Buhahahahahahahah:roflt: się wcielasz w Medorową :razz: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahah:roflt: się wcielasz w Medorową :obrazic: co to to nie :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Medorowa miała kole Ciebie siedzieć :razz: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic: co to to nie :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Medorowa miała kole Ciebie siedzieć :razz: No nie fochaj juszzzzzz:loveu: Nie ch bedzie jak chce :loveu: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Zagłosujcie na Fundaje Boksery w Potrzebie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7168 Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Zagłosujcie na Fundaje Boksery w Potrzebie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7168 Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Zagłosujcie na Fundaje Boksery w Potrzebie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7168 Madziu już 2 gi miesiąc jesteśmy bez szans :shake::shake:...ja nie wierze w czystą grę na Krakwecie :shake: Quote
Recommended Posts