Medorowa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 malawaszka napisał(a):Medorowa daleko masz do ul. Bajkowej? Do czego buhahahaha Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Medorowa napisał(a):Do czego buhahahaha :hmmmm: do ul. Bajkowej w Tychach - czy to nie Ty jesteś Tyszanka? :lol: Quote
Medorowa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 malawaszka napisał(a)::hmmmm: do ul. Bajkowej w Tychach - czy to nie Ty jesteś Tyszanka? :lol: Buhahahahaha no Tyszanka Tyszanka, mieszkająca od jakiś bodajże 14 lat w Złotoryi:grins::grins: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']Medorowa daleko masz do ul. Bajkowej? [quote name='Medorowa']Do czego buhahahaha [quote name='malawaszka']:hmmmm: do ul. Bajkowej w Tychach - czy to nie Ty jesteś Tyszanka? :lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Klockowa tysz tyszanka ;)ino że z Jastrzębia ;) Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Medorowa.......przyszłam sie pofochac do ciebie bo u mnie nudno :razz: Quote
Medorowa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Klockowa tysz tyszanka ;)ino że z Jastrzębia ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Medorowa.......przyszłam sie pofochac do ciebie bo u mnie nudno :razz: Życie beze mnie traci sens:roll::roll::roll:Ciagle to powtarzam:evil_lol: Teraz to już naprawdę:hand: Nie wiem kiedy mnie dopuszczą:roll::roll:... buhahahhaa do komputera;);) Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Życie beze mnie traci sens:roll::roll::roll:Ciagle to powtarzam:evil_lol: Ano.......:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 hahahaha no to pięknie - to wszystko przez to, że za Wami nie nadążam już :evil_lol: :crazyeye:ale kawał drogi Cie wynioslo :roll: a ja już miałam proponować wiosenne spotkanie nad Paprocanami :evil_lol: i Ala z Klockową by miały blisko i Dżapkowa - ehhh to było oczywiście z czysto egoistycznych pobudek, żeby Luna z bokserami się socjalizowała :evil_lol: Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']hahahaha no to pięknie - to wszystko przez to, że za Wami nie nadążam już :evil_lol: :crazyeye:ale kawał drogi Cie wynioslo :roll: a ja już miałam proponować wiosenne spotkanie nad Paprocanami :evil_lol: i Ala z Klockową by miały blisko i Dżapkowa - ehhh to było oczywiście z czysto egoistycznych pobudek, żeby Luna z bokserami się socjalizowała :evil_lol:ooooo ja kcem kcem kcem :multi::multi::multi: Tylko że Ala i Klockowa nie mają bokserów:cool1: chyba że ja o czymś nie wiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple']ooooo ja kcem kcem kcem :multi::multi::multi: Tylko że Ala i Klockowa nie mają bokserów:cool1: chyba że ja o czymś nie wiem :evil_lol: :evil_lol: no o bokserach to było o Tobie i Medorowej :evil_lol: a Ala i Magda to tak bo fajne som i już :diabloti: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']hahahaha no to pięknie - to wszystko przez to, że za Wami nie nadążam już :evil_lol: :crazyeye:ale kawał drogi Cie wynioslo :roll: a ja już miałam proponować wiosenne spotkanie nad Paprocanami :evil_lol: i Ala z Klockową by miały blisko i Dżapkowa - ehhh to było oczywiście z czysto egoistycznych pobudek, żeby Luna z bokserami się socjalizowała :evil_lol: a co z ASTami :razz::razz:... [quote name='malawaszka']:evil_lol: no o bokserach to było o Tobie i Medorowej :evil_lol: a Ala i Magda to tak bo fajne som i już :diabloti: :grins: jak boxery:diabloti: Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']:evil_lol: no o bokserach to było o Tobie i Medorowej :evil_lol: a Ala i Magda to tak bo fajne som i już :diabloti:Hmmmmmmm......tzn że my nie fajne? No nie wiem co na to Medorowa ona jest przywyczajona tylko do pozytywnych opinii :evil_lol:;) Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja']a co z ASTami :razz::razz:... jeśli o mnie chodzi to tyż mogliby być :lol: nie wiem tylko co na to boxery :evil_lol: a w końcu Ozzy z Klockiem już się znają? Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']jeśli o mnie chodzi to tyż mogliby być :lol: nie wiem tylko co na to boxery :evil_lol: a w końcu Ozzy z Klockiem już się znają? No znając mojego potfora to by się nie zgodził z Klockiem - na bank!:roll: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']jeśli o mnie chodzi to tyż mogliby być :lol: nie wiem tylko co na to boxery :evil_lol: a w końcu Ozzy z Klockiem już się znają? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..nie ...ale my się z piesami nie wypuszczamy na dogomaniackie ostępy ;) Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..nie ...ale my się z piesami nie wypuszczamy na dogomaniackie ostępy ;) A że tak zapytam nieskromnie - CZEMU?:roll: Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple'] A że tak zapytam nieskromnie - CZEMU?:roll: bo byłby problem który ma jechać - Ozzy czy Klocek :lol: no to jak? jesteśmy umówione - pewnego wiosennego popołudnia nad Paprocanami :multi::loveu::loveu::loveu: BęDę CZEKAć :evil_lol: Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']bo byłby problem który ma jechać - Ozzy czy Klocek :lol: no to jak? jesteśmy umówione - pewnego wiosennego popołudnia nad Paprocanami :multi::loveu::loveu::loveu: BęDę CZEKAć :evil_lol: No jak nie jak tak......Ja jestem chetna i na mnie prosze liczyć jakby co :lol: Quote
clockwork Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 znaczy rozumiem że mam sie pakować na Paprocany???? ha! a ja wiem gdzie to bo mam tam rodzinke... obok jest knajpa Tawerna... :roll: a weszko... to sie nie mówi "klockowa z Alą też, bo one fajne są" ino "klockowa z alą też bo są imprezowe" ja może pojade bez Klocka bo Krosiu go nie polubi znając go :roll: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='clockwork']znaczy rozumiem że mam sie pakować na Paprocany???? ha! a ja wiem gdzie to bo mam tam rodzinke... obok jest knajpa Tawerna... :roll: a weszko... to sie nie mówi "klockowa z Alą też, bo one fajne są" ino "klockowa z alą też bo są imprezowe" ja może pojade bez Klocka bo Krosiu go nie polubi znając go :roll: nie nie moja droga .....MY jesteśmy takie fajne jak BOXIE :grins: no ..jak mnie Magda zabierze :razz::razz: to ja też bez Ozzulka ;)bo to upierdliwa liżąca jednostka jest:razz: Quote
apple Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='clockwork']znaczy rozumiem że mam sie pakować na Paprocany???? ha! a ja wiem gdzie to bo mam tam rodzinke... obok jest knajpa Tawerna... :roll: a weszko... to sie nie mówi "klockowa z Alą też, bo one fajne są" ino "klockowa z alą też bo są imprezowe" ja może pojade bez Klocka bo Krosiu go nie polubi znając go :roll: Ja też jestem imprezowa.....wypraszam sobie :cool1::evil_lol: A no na pewno się nie polubią bo mój Kronos dziwoląg nie wiedzieć czemu nie lubi wszystkiego co czarne :cool1:.......księży też :evil_lol: Quote
apple Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ooooo bym zapomniała...........Cześć Medorkowa ! Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Witanko piekna daj jakies zdjecia:razz: Quote
Recommended Posts