Patikujek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Cześć Medorki:loveu: Co tam u was słychać?? Buziaczki Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']Madziu już 2 gi miesiąc jesteśmy bez szans :shake::shake:...ja nie wierze w czystą grę na Krakwecie :shake: Myślisz:roll::roll: Szkoda... ehhhhhh [quote name='Patikujek']Cześć Medorki:loveu: Co tam u was słychać?? Buziaczki Leci pomalutku do przodu;) No i foty były parę stron wcześniej:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Myślisz:roll::roll: Szkoda... ehhhhhh widziałaś przewagę ilościową .....poszczególne grupy się zgadują i co miesiąc nawzajem na siebie głosują ....pamiętam jak była walka między Fundacją AST a czymś związanym z kotami ....werbowano ludzi z innych forów którzy rejestrowali się tylko po to by zagłosować .... Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']widziałaś przewagę ilościową .....poszczególne grupy się zgadują i co miesiąc nawzajem na siebie głosują ....pamiętam jak była walka między Fundacją AST a czymś związanym z kotami ....werbowano ludzi z innych forów którzy rejestrowali się tylko po to by zagłosować .... :roll::roll: Szkoda, że to działa w taki sposoób ... [quote name='Izabela124.']Witaneczko usmiechniete :hand::p [quote name='evaxon']czesc promyczku:loveu: Cze słoneczkowinko:loveu::loveu: Hi a my pobawiliśmy się dziś trochę w klikanie - pomału zmierzamy do tego by Medor przynosił mi kapcie;);) Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :hmmmm: a dlaczemu kapcie........nie lepiej zakupy ze sklepu:razz::razz: Quote
Jagoda1 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']Madziu już 2 gi miesiąc jesteśmy bez szans :shake::shake:...ja nie wierze w czystą grę na Krakwecie :shake: Ja też...:shake: Madziu, pozdrowionka! Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: a dlaczemu kapcie........nie lepiej zakupy ze sklepu:razz::razz: Buhahahhaa zakupy to on już od dawna nosi:cool1: Ino czasami zdarza mu się wypuścić z pyska, gdy zobaczy coś ciekawszego:cool1: Ale nosi tylko wtedy, gdy ma na to ochotę, nigdy go tego celowo nie uczyłam, kiedyś po prostu zaczął zabierać mi parasolkę i nosił ją w pysku, więc spróbowałam z drobnymi zakupami, nie jest źle, ale zdecydowanie woli nosić parasole:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Jagoda* napisał(a):Ja też...:shake: Madziu, pozdrowionka! :shake::roll::roll: Również pozdrawiamy:loveu: Quote
Cimi Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Medorowa napisał(a): Hi a my pobawiliśmy się dziś trochę w klikanie - pomału zmierzamy do tego by Medor przynosił mi kapcie;);) To moze jeszcze gazete :lol: :eviltong:. Ja tez czasem klikam :cool3: Quote
e.v.a Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Medorowa napisał(a):Buhahahhaa zakupy to on już od dawna nosi:cool1: Ino czasami zdarza mu się wypuścić z pyska, gdy zobaczy coś ciekawszego:cool1: Ale nosi tylko wtedy, gdy ma na to ochotę, nigdy go tego celowo nie uczyłam, kiedyś po prostu zaczął zabierać mi parasolkę i nosił ją w pysku, więc spróbowałam z drobnymi zakupami, nie jest źle, ale zdecydowanie woli nosić parasole:loveu::loveu: 2 kg cukru , 3kg maki, mendel jajek , 5kg pyrkow:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Cimi']To moze jeszcze gazete :lol: :eviltong:. Ja tez czasem klikam :cool3: Nie, za mało tam obrazków:eviltong:;);):evil_lol: [quote name='clockwork']cze moja ty narcyzko To ja NARCYZ się nazywam.... :B-fly: buhaha .... [quote name='evaxon']2 kg cukru , 3kg maki, mendel jajek , 5kg pyrkow:evil_lol::evil_lol: A kto by to zjadł:hmmmm::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 czeeeć Medorki :B-fly: oćcie na boksie...:cool3: Quote
e.v.a Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Medorowa napisał(a): A kto by to zjadł:hmmmm::diabloti: :siara:ty:siara: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):czeeeć Medorki :B-fly: oćcie na boksie...:cool3: Przyjdziemy, przyjdziem na pewno, ino jutro:loveu::loveu::loveu: evaxon napisał(a)::siara:ty:siara: Sioo siło nieczysta:cool1: Quote
e.v.a Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Medorowa napisał(a): Sioo siło nieczysta:cool1: sie myłam wiesz??? jak nie wiesz to sie nie odzywaj okejj? Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='evaxon']sie myłam wiesz??? jak nie wiesz to sie nie odzywaj okejj? to tak jak ja.:multi::multi::multi:.. też sie myłam...... ostatnio :roll:;) Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']to tak jak ja.:multi::multi::multi:.. też sie myłam...... ostatnio :roll:;) :hmmmm: w sobotę to było :grins: Quote
e.v.a Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']to tak jak ja.:multi::multi::multi:.. też sie myłam...... ostatnio :roll:;) yyy ale ty tylko doopsko obmywasz a ja cala bylam mokra :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: w sobotę to było :grins: yhy :grins: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='evaxon']yyy ale ty tylko doopsko obmywasz a ja cala bylam mokra :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ale ostatnio jak byłam cała mokra... mi chodziło... czyli :hmmmm: nie pamiętam kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']ale ostatnio jak byłam cała mokra... mi chodziło... czyli :hmmmm: nie pamiętam kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz::razz:to jak się to stało że miałas w sobote głowe mokrą :crazyeye:....jak pono nie byłaś cała mokra :hmmmm: Quote
e.v.a Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']ale ostatnio jak byłam cała mokra... mi chodziło... czyli :hmmmm: nie pamiętam kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Recommended Posts