Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Madziu już 2 gi miesiąc jesteśmy bez szans :shake::shake:...ja nie wierze w czystą grę na Krakwecie :shake:
Myślisz:roll::roll: Szkoda... ehhhhhh
[quote name='Patikujek']Cześć Medorki:loveu:
Co tam u was słychać??
Buziaczki
Leci pomalutku do przodu;)
No i foty były parę stron wcześniej:razz::razz::razz::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']Myślisz:roll::roll: Szkoda... ehhhhhh

widziałaś przewagę ilościową .....poszczególne grupy się zgadują i co miesiąc nawzajem na siebie głosują ....pamiętam jak była walka między Fundacją AST a czymś związanym z kotami ....werbowano ludzi z innych forów którzy rejestrowali się tylko po to by zagłosować ....

Posted

[quote name='Alicja']widziałaś przewagę ilościową .....poszczególne grupy się zgadują i co miesiąc nawzajem na siebie głosują ....pamiętam jak była walka między Fundacją AST a czymś związanym z kotami ....werbowano ludzi z innych forów którzy rejestrowali się tylko po to by zagłosować ....
:roll::roll: Szkoda, że to działa w taki sposoób ...
[quote name='Izabela124.']Witaneczko usmiechniete
:hand::p
[quote name='evaxon']czesc promyczku:loveu:
Cze słoneczkowinko:loveu::loveu:

Hi a my pobawiliśmy się dziś trochę w klikanie - pomału zmierzamy do tego by Medor przynosił mi kapcie;);)

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: a dlaczemu kapcie........nie lepiej zakupy ze sklepu:razz::razz:
Buhahahhaa zakupy to on już od dawna nosi:cool1: Ino czasami zdarza mu się wypuścić z pyska, gdy zobaczy coś ciekawszego:cool1: Ale nosi tylko wtedy, gdy ma na to ochotę, nigdy go tego celowo nie uczyłam, kiedyś po prostu zaczął zabierać mi parasolkę i nosił ją w pysku, więc spróbowałam z drobnymi zakupami, nie jest źle, ale zdecydowanie woli nosić parasole:loveu::loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):

Hi a my pobawiliśmy się dziś trochę w klikanie - pomału zmierzamy do tego by Medor przynosił mi kapcie;);)

To moze jeszcze gazete :lol: :eviltong:.

Ja tez czasem klikam :cool3:

Posted

Medorowa napisał(a):
Buhahahhaa zakupy to on już od dawna nosi:cool1: Ino czasami zdarza mu się wypuścić z pyska, gdy zobaczy coś ciekawszego:cool1: Ale nosi tylko wtedy, gdy ma na to ochotę, nigdy go tego celowo nie uczyłam, kiedyś po prostu zaczął zabierać mi parasolkę i nosił ją w pysku, więc spróbowałam z drobnymi zakupami, nie jest źle, ale zdecydowanie woli nosić parasole:loveu::loveu:

2 kg cukru , 3kg maki, mendel jajek , 5kg pyrkow:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']To moze jeszcze gazete :lol: :eviltong:.

Ja tez czasem klikam :cool3:
Nie, za mało tam obrazków:eviltong:;);):evil_lol:
[quote name='clockwork']cze moja ty narcyzko

To ja NARCYZ się nazywam.... :B-fly: buhaha ....
[quote name='evaxon']2 kg cukru , 3kg maki, mendel jajek , 5kg pyrkow:evil_lol::evil_lol:
A kto by to zjadł:hmmmm::diabloti:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
czeeeć Medorki :B-fly:
oćcie na boksie...:cool3:

Przyjdziemy, przyjdziem na pewno, ino jutro:loveu::loveu::loveu:
evaxon napisał(a):
:siara:ty:siara:

Sioo siło nieczysta:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']to tak jak ja.:multi::multi::multi:.. też sie myłam...... ostatnio :roll:;)
yyy ale ty tylko doopsko obmywasz a ja cala bylam mokra :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']yyy ale ty tylko doopsko obmywasz a ja cala bylam mokra :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

ale ostatnio jak byłam cała mokra... mi chodziło... czyli :hmmmm: nie pamiętam kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']ale ostatnio jak byłam cała mokra... mi chodziło... czyli :hmmmm: nie pamiętam kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:razz::razz:to jak się to stało że miałas w sobote głowe mokrą :crazyeye:....jak pono nie byłaś cała mokra :hmmmm:

Posted

[quote name='clockwork']ale ostatnio jak byłam cała mokra... mi chodziło... czyli :hmmmm: nie pamiętam kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: