clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:to jak się to stało że miałas w sobote głowe mokrą :crazyeye:....jak pono nie byłaś cała mokra :hmmmm: spociłam sie... miałam gorączke :grins: aaaa kłamczuszku... w sobote nie miaam mokrej głowicy ino w czwartek :grins: :eviltong: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']spociłam sie... miałam gorączke :grins: aaaa kłamczuszku... w sobote nie miaam mokrej głowicy ino w czwartek :grins: :eviltong: :hmmmm: nie klamczuszkam ....:oops:...ino się mnie pomyliło :roll:;) Quote
zuzolandia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 hiello klikajaca i niemyjaca siem Medorkowooo;-) Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='evaxon']sie myłam wiesz??? jak nie wiesz to sie nie odzywaj okejj? Kiedy ja wiem:roll: [quote name='clockwork']to tak jak ja.:multi::multi::multi:.. też sie myłam...... ostatnio :roll:;) Ja też, może nie tak ostatnio, ale się myłam:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: w sobotę to było :grins: :evil_lol: [quote name='evaxon']yyy ale ty tylko doopsko obmywasz a ja cala bylam mokra :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Buhahahahha jakie sposoby buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']ale ostatnio jak byłam cała mokra... mi chodziło... czyli :hmmmm: nie pamiętam kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:razz::razz:to jak się to stało że miałas w sobote głowe mokrą :crazyeye:....jak pono nie byłaś cała mokra :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']spociłam sie... miałam gorączke :grins: aaaa kłamczuszku... w sobote nie miaam mokrej głowicy ino w czwartek :grins: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: nie klamczuszkam ....:oops:...ino się mnie pomyliło :roll:;) :evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']hiello klikajaca i niemyjaca siem Medorkowooo;-) Buhahahahahaa witaj Rudo ze Śląska:multi::multi: [quote name='BeaC']cze czy z rana nadal jesteś piękna??? Jak najbardziej:grins: Wypoczęta, pełna wigoru itp:B-fly: [quote name='Alicja']Bereczek .... :hand::hand::hand::hand: [quote name='apple']Witaj piekna :Rose: Witoj pikna:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']:evil_lol: Buhahahahha jakie sposoby buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo jaka radosna Medorkowa... z samiuśkiego rańca tak sie uhahała :multi::multi::loveu: eee.. medorkowa... czy ty sie zepsułaś??? dlaczego wstajesz tak wcześniutko??? wcześniej ode mnie ?? :roll: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork'] ooo jaka radosna Medorkowa... z samiuśkiego rańca tak sie uhahała :multi::multi::loveu: eee.. medorkowa... czy ty sie zepsułaś??? dlaczego wstajesz tak wcześniutko??? wcześniej ode mnie ?? :roll: ja Ci powiem w tajemnicy Medorkowa będzie sprzątać Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork'] ooo jaka radosna Medorkowa... z samiuśkiego rańca tak sie uhahała :multi::multi::loveu: eee.. medorkowa... czy ty sie zepsułaś??? dlaczego wstajesz tak wcześniutko??? wcześniej ode mnie ?? :roll: Czy życie nie jest piękne:loveu::loveu::loveu: No właśnie zepsuta jestem do szpiku kości:loveu: [quote name='Alicja'] ja Ci powiem w tajemnicy Medorkowa będzie sprzątać Nie będę:lol!::grins: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dalej wiercą..... :chainsaw::angryy: nawet poplotkować se z wami nie moge bo nic nie słychac :placz::placz: cze medorowa z zepsutym szpikiem w kościach :roll: Quote
Fuga*** Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cześć, Medorki :-) Nie zapominajcie o ustawowym obowiązku fotkowania :-) Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']dalej wiercą..... :chainsaw::angryy: no to zbieramy się i na nich nawet poplotkować se z wami nie moge bo nic nie słychac :placz::placz: oć będziemy se klachać cze medorowa z zepsutym szpikiem w kościach :roll: piesy takie kości lubieją najbardziej :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']oć będziemy se klachać jestem... studio sprzątac skończe... może później :roll::cool1: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']jestem... studio sprzątac skończe... może później :roll::cool1: Klocusiowa to ty sie chyba zepsułaś....nie kcesz klachać :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']jestem... studio sprzątac skończe... później :roll::cool1: ...urrraaaaaaaaaaaaaa.... :hmmmm: ale gdzie reszta gadułków i tyś też się straciła:razz::razz: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Klocusiowa to ty sie chyba zepsułaś....nie kcesz klachać :crazyeye: własnie chce... przeca mówie że posprzątam studio później bardziej później jutro???? Pawcio przyjedzie to posprząta :diabloti: [quote name='Alicja'] ...urrraaaaaaaaaaaaaa.... :hmmmm: ale gdzie reszta gadułków i tyś też się straciła:razz::razz: ja jestem ino Adam mie tu przylazł ... :roll: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']własnie chce... przeca mówie że posprzątam studio później bardziej później jutro???? Pawcio przyjedzie to posprząta :diabloti: on to na 666% lubi ;) ja jestem ino Adam mie tu przylazł ... :roll: pogoniłam ......Adam ić Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']pogoniłam ......Adam ić wysmioł cie :roll::diabloti: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']wysmioł cie :roll::diabloti: :obrazic: se wymaluj te nasielniki :eviltong::eviltong::eviltong:...chyba ze przeprosisz :cool1: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic: se wymaluj te nasielniki :eviltong::eviltong::eviltong:...chyba ze przeprosisz :cool1: on mie sie tu tłumaczy że niby nie cie wyśmioł ino tego zaklinacza deszczufff:roll: Quote
Recommended Posts