Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']on mie sie tu tłumaczy że niby nie cie wyśmioł ino tego zaklinacza deszczufff:roll:

no nie ffiem nie ffiem :razz::razz:...oceń sama .....i daj znać jaką karę mu wymierzamy :cool1:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Witam nie witanych i witanych witam jeszcze raz, a co mi tam:evil_lol::loveu::loveu::loveu:
Medziu dziś nauczył się odnajdywać/odnajdować:hmmmm::niewiem: klucze:grins::grins: Se tak szłam i se tak nagle gdzieś klucze upuszczałam i szłam se dalej, i po pewnym czasie kazałam Rudemu szukać, i się chłopak naumiał:multi::multi::multi: No, a potem sobie poćwiczyliśmy posłuszeństwo i stwierdzam, że ja się nie potrafię opierać na samym pozytywnym szkoleniu:cool1::roll::roll: Niby ok klik-klik:diabloti:, no ale ja muszę go korygować, nie potrafię się powstrzymać, np. gdy usiądzie za daleko od mojej nogi:roll::roll::roll: Krzywdy mu tym nie robie, więc myślę, że jest okei:loveu:
Buhahahah dziś próbowałam poklikać Dydkowi buhaha, no, ale jak poczuł, że mam koło siebie pojemniczek z wątróbką, to miał wszystko w dupie i tylko mnie zaczepiał łapą:evil_lol::evil_lol: I tak się skończyło klikanie w przypadku jełopkowego seniorka:evil_lol::evil_lol: Tyle z życia psów:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: z życia psów już wiemy ze robisz im klik klik .....:roll:wątróbką :grins:
a co u Cia słychać :razz::razz:....jak tam reklamacja aparata:cool1:

Spoko, jeszcze mam ponad tydzień buhahahahaahhahahahaha