Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']on mie sie tu tłumaczy że niby nie cie wyśmioł ino tego zaklinacza deszczufff:roll: no nie ffiem nie ffiem :razz::razz:...oceń sama .....i daj znać jaką karę mu wymierzamy :cool1: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] Było gadać...... ....się zleciała cała kupa Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Było gadać...... ....się zleciała cała kupa w koopie raźniej Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']w koopie raźniej A skąd ty to wiesz :razz::diabloti: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']A skąd ty to wiesz :razz::diabloti: :roll:...żyje się już troszkę na tym świecie ;):evil_lol: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:roll:...żyje się już troszkę na tym świecie ;):evil_lol:w kupie:crazyeye: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']w kupie:crazyeye: :roll:...no dopsz .....w grupie ...noooooooooooooo Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] :roll:...no dopsz .....w grupie ...noooooooooooooo No ja tak w woli ścisłości.....nie żebym sie czepiała :roll::diabloti: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No ja tak w woli ścisłości.....nie żebym sie czepiała :roll::diabloti: :roll:...nie no ffcale :razz: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:roll:...nie no ffcale :razz:No fcale...słowo daje Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No fcale...słowo daje no taaa jak słowo dawasz to oki Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']no taaa jak słowo dawasz to oki Aleś mnie mlasła :roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Aleś mnie mlasła :roll::evil_lol: no so.....sama słodycz :roll::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Witam nie witanych i witanych witam jeszcze raz, a co mi tam:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Medziu dziś nauczył się odnajdywać/odnajdować:hmmmm::niewiem: klucze:grins::grins: Se tak szłam i se tak nagle gdzieś klucze upuszczałam i szłam se dalej, i po pewnym czasie kazałam Rudemu szukać, i się chłopak naumiał:multi::multi::multi: No, a potem sobie poćwiczyliśmy posłuszeństwo i stwierdzam, że ja się nie potrafię opierać na samym pozytywnym szkoleniu:cool1::roll::roll: Niby ok klik-klik:diabloti:, no ale ja muszę go korygować, nie potrafię się powstrzymać, np. gdy usiądzie za daleko od mojej nogi:roll::roll::roll: Krzywdy mu tym nie robie, więc myślę, że jest okei:loveu: Buhahahah dziś próbowałam poklikać Dydkowi buhaha, no, ale jak poczuł, że mam koło siebie pojemniczek z wątróbką, to miał wszystko w dupie i tylko mnie zaczepiał łapą:evil_lol::evil_lol: I tak się skończyło klikanie w przypadku jełopkowego seniorka:evil_lol::evil_lol: Tyle z życia psów:evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :hmmmm: z życia psów już wiemy ze robisz im klik klik .....:roll:wątróbką :grins: a co u Cia słychać :razz::razz:....jak tam reklamacja aparata:cool1: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: z życia psów już wiemy ze robisz im klik klik .....:roll:wątróbką :grins: a co u Cia słychać :razz::razz:....jak tam reklamacja aparata:cool1: Spoko, jeszcze mam ponad tydzień buhahahahaahhahahahaha Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']Spoko, jeszcze mam ponad tydzień buhahahahaahhahahahaha .....a no to aż 7 dni jeszcze Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'].....a no to aż 7 dni jeszcze POnad:grins::grins: Siet, nie wytrzymam, idę do cukierni ... Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']POnad:grins::grins: Siet, nie wytrzymam, idę do cukierni ... :roll:....a co kupisz ...:razz: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] :roll:....a co kupisz ...:razz: Coś zajebiście pysznego:eating::multi: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']Coś zajebiście pysznego:eating::multi: miałaś poleść do sklepu .....ale może poczekam :hmmmm: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']miałaś poleść do sklepu .....ale może poczekam :hmmmm: No właśnie idę:hand::hand: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']No właśnie idę:hand::hand: no to właśnie ić :grins: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 gdzie idziesz??? czy wam tez dogo smiga jak szalone:crazyeye:?? Quote
Recommended Posts