agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 zaufac ? tobie:crazyeye: klekejcie narody ona bredzi:diabloti: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Medorowa napisał(a):Doberek w ten słoneczny dzionek:multi::multi: Ale sobie na dziś roboty zaplanowałam, ciekawe ile z tego uda mi się zrobić:hmmmm: Ha ha, ja Wam nie mówiłam, jak ostatnio zostałam pojechana przez grupę moherowych beretów:razz::razz::razz::diabloti: Na przeciwko mnie jest Kościół, wyszłam sobie z Medorem, tylko, żeby się wysikał, bo wcześniej był na spacerze, no i Medor sobie leje na drzewo koło mojego domu, a wychodzą panie moher z mszy:mdleje: I się zaczęło, "kupują te psy duże, groźne i łażą z nimi, a te srają i sikają" , ja nic, śmiać mi się chciało:grins::grins: No i nie widząc z mojej strony żadnej rekcji, jedna postanowiła wdać się ze mną w dyskusję:diabloti::diabloti: "Może Pani jeszcze tego psa pod sam Kościół albo do Kościoła zaprowadzi??" No to jej odpowiedziałam "Że tam też mogę":grins::grins: Uśmiechając suię przy tym uroczo:diabloti: Jedna z Pań stwierdziła "Bezczelna", no to jej odpowiedziałam, że "miło mi, Magda jestem" ponownie uśmiechnęłam się serdecznie i sobie poszłam, bo Medek skończył lanie:loveu::loveu:Panie cos tam sobie jeszcze między sobą podumały, ale niestety nie miałam już czasu z nimi dyskutować, bo spieszyłam się na piffko:lol!::lol!: och Ty zdemoralizowana, zepsuta do szpiku kości dziewczyno!!!:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 agbar napisał(a):zaufac ? tobie:crazyeye: klekejcie narody ona bredzi:diabloti: :B-fly::B-fly::B-fly::cool1: AlKil napisał(a):och Ty zdemoralizowana, zepsuta do szpiku kości dziewczyno!!!:evil_lol: :B-fly::B-fly:Jak pięknie być sobą:evil_lol: Chcecie coś??:cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 caroolcia napisał(a):DOBER ..... .......... DZIEŃ :multi::multi::multi::multi: Czy dobry to się okaże :evil_lol::evil_lol::loveu:;) Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']a czy to mnie nie zabije.....moze jak nie zabije to wzmocni....:hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wzmocni ..........procentowo ;) a potem bedziemy badać zawartość krwi w wypijanych cieczach :roll: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wzmocni ..........procentowo ;) a potem bedziemy badać zawartość krwi w wypijanych cieczach :roll: u co niektorych bedzie za malo krwi w alkoholu u innych w kawie....:diabloti: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Chcecie czy nie chcecie, ale macie:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 TO JE NIEUWEZYTELNE!!!!!!!!!!!! MEDOROWO FOTY DALA ;-) eehheeheheehhehehehhhehhhehehhehhehehhhe witej prawie o poranku ;-) Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']u co niektorych bedzie za malo krwi w alkoholu u innych w kawie....:diabloti: :oops::oops::oops::oops:niooooooooooooooooooo......... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:................oooooooooooo FOTY Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Medorowa']Doberek w ten słoneczny dzionek:multi::multi: Ale sobie na dziś roboty zaplanowałam, ciekawe ile z tego uda mi się zrobić:hmmmm: Ha ha, ja Wam nie mówiłam, jak ostatnio zostałam pojechana przez grupę moherowych beretów:razz::razz::razz::diabloti: Na przeciwko mnie jest Kościół, wyszłam sobie z Medorem, tylko, żeby się wysikał, bo wcześniej był na spacerze, no i Medor sobie leje na drzewo koło mojego domu, a wychodzą panie moher z mszy:mdleje: I się zaczęło, "kupują te psy duże, groźne i łażą z nimi, a te srają i sikają" , ja nic, śmiać mi się chciało:grins::grins: No i nie widząc z mojej strony żadnej rekcji, jedna postanowiła wdać się ze mną w dyskusję:diabloti::diabloti: "Może Pani jeszcze tego psa pod sam Kościół albo do Kościoła zaprowadzi??" No to jej odpowiedziałam "Że tam też mogę":grins::grins: Uśmiechając suię przy tym uroczo:diabloti: Jedna z Pań stwierdziła "Bezczelna", no to jej odpowiedziałam, że "miło mi, Magda jestem" ponownie uśmiechnęłam się serdecznie i sobie poszłam, bo Medek skończył lanie:loveu::loveu:Panie cos tam sobie jeszcze między sobą podumały, ale niestety nie miałam już czasu z nimi dyskutować, bo spieszyłam się na piffko:lol!::lol!: hahahahhaaaha... uwielbiam panie które pędzą namsze, a wychodząc z kościula wyzywaja cie od najgorszych... ot katoliki.:loveu:.. ja bym idealnie do nich pasowała... robiłambym zadymy, zadymy, leciałyby wyzwiska, kopałabym ludzi po doopie, obgadywała kto jak ubrany, szła pomszy do baru.... :loveu::loveu::multi::multi: chyba sie z nimi utożsamiac zaczne ... ino nie mogłabym jak ONE wyrzucić psa na bruk :shake: i to mnie hamuje ................... Quote
caroolcia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'] hahahahhaaaha... uwielbiam panie które pędzą namsze, a wychodząc z kościula wyzywaja cie od najgorszych... ot katoliki.:loveu:.. ja bym idealnie do nich pasowała... robiłambym zadymy, zadymy, leciałyby wyzwiska, kopałabym ludzi po doopie, obgadywała kto jak ubrany, szła pomszy do baru.... :loveu::loveu::multi::multi: chyba sie z nimi utożsamiac zaczne ... ino nie mogłabym jak ONE wyrzucić psa na bruk :shake: i to mnie hamuje ................... zadymy z moherami to je to!!!!! :ylsuper:Madziu tylko nie zapomnij jak pojdziesz z Medziem do Kościółka odświętnych galotków mu ubrać :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']nie chcemy....:cool1: I tak Wam dam:diabloti::diabloti: [quote name='zuzolandia']TO JE NIEUWEZYTELNE!!!!!!!!!!!! MEDOROWO FOTY DALA ;-) eehheeheheehhehehehhhehhhehehhehhehehhhe witej prawie o poranku ;-) Bo ja jestem niesmaowita:loveu::cool1::cool1::cool1: [quote name='Alicja']:oops::oops::oops::oops:niooooooooooooooooooo......... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:................oooooooooooo FOTY Nooo i pewnie ich jeszcze nie widzieliście:roflt::roflt: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'] hahahahhaaaha... uwielbiam panie które pędzą namsze, a wychodząc z kościula wyzywaja cie od najgorszych... ot katoliki.:loveu:.. ja bym idealnie do nich pasowała... robiłambym zadymy, zadymy, leciałyby wyzwiska, kopałabym ludzi po doopie, obgadywała kto jak ubrany, szła pomszy do baru.... :loveu::loveu::multi::multi: chyba sie z nimi utożsamiac zaczne ... ino nie mogłabym jak ONE wyrzucić psa na bruk :shake: i to mnie hamuje ................... Właśnie to jest najlepsze:evil_lol::evil_lol: Uwielbiam je za to:evil_lol: Jest taka jedna Pani, która chodzi na każdą mszę:mdleje: A obczaja aż miło popatrzeć, bez najmniejszego skrępowania i ciagle zagaduje, to o tych, to o tamtym - aj loviuje ją:loveu::loveu: Propo tego baru po mszy:siara: Buhahahahhahaaaa, ja już lepiej nic nie mówię;):evil_lol::evil_lol: [quote name='caroolcia']zadymy z moherami to je to!!!!! :ylsuper:Madziu tylko nie zapomnij jak pojdziesz z Medziem do Kościółka odświętnych galotków mu ubrać :evil_lol: Medorkowi:crazyeye::crazyeye: Bosshhhh, czy ja wspominałam ile sobie na dzisiaj prac wymyśliłam:hmmmm: no i co zrobiłam... nic, a wszystko przez to szalejące dogo:placz::placz: Quote
caroolcia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Medorowa napisał(a): Medorkowi:crazyeye::crazyeye: no ty tesz możesz :grins: Medorowa napisał(a): Bosshhhh, czy ja wspominałam ile sobie na dzisiaj prac wymyśliłam:hmmmm: no i co zrobiłam... nic, a wszystko przez to szalejące dogo:placz::placz: yyy robota nie zając - nie ucieknie :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Medorowa']Właśnie to jest najlepsze:evil_lol::evil_lol: Uwielbiam je za to:evil_lol: Jest taka jedna Pani, która chodzi na każdą mszę:mdleje: A obczaja aż miło popatrzeć, bez najmniejszego skrępowania i ciagle zagaduje, to o tych, to o tamtym - aj loviuje ją:loveu::loveu: Propo tego baru po mszy:siara: Buhahahahhahaaaa, ja już lepiej nic nie mówię;):evil_lol::evil_lol: bo medoroweo to jest tak.. pan bóczek jednym dał rozum, innym moherowy berecik :grins: łaziłaś na browca pomszy?? czy w trakcie?? :razz::razz: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork']bo medoroweo to jest tak.. pan bóczek jednym dał rozum, innym moherowy berecik :grins: łaziłaś na browca pomszy?? czy w trakcie?? :razz::razz: Buhahahahhahaaaa świnte słowa:evil_lol:KCM:loveu::loveu: Hmm, zazwyczaj po:roll::roll: Quote
BeaC Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='caroolcia']zadymy z moherami to je to!!!!! :ylsuper:Madziu tylko nie zapomnij jak pojdziesz z Medziem do Kościółka odświętnych galotków mu ubrać :evil_lol: no coby jojkiem babkow nie postraszył, bo to zgroza i zgorszenie wielkie:diabloti::diabloti::diabloti:...............nie wypowiadam się na temat moherów.........bo ocenzurowali by mnie zbanowali itp, a tak w ogole Medorowa-Kobieto coś ci sie ostatnio chyba stało:crazyeye:, no rozumiem muzga nie masz, ale to może chociaż jakieś złącze nerwowe sobie nadwyrężyłaś........drugi raz pod rząd foty wstawiłaś:shake::shake: Quote
Kiłi Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Medorowa napisał(a):Doberek w ten słoneczny dzionek:multi::multi: Ale sobie na dziś roboty zaplanowałam, ciekawe ile z tego uda mi się zrobić:hmmmm: Ha ha, ja Wam nie mówiłam, jak ostatnio zostałam pojechana przez grupę moherowych beretów:razz::razz::razz::diabloti: Na przeciwko mnie jest Kościół, wyszłam sobie z Medorem, tylko, żeby się wysikał, bo wcześniej był na spacerze, no i Medor sobie leje na drzewo koło mojego domu, a wychodzą panie moher z mszy:mdleje: I się zaczęło, "kupują te psy duże, groźne i łażą z nimi, a te srają i sikają" , ja nic, śmiać mi się chciało:grins::grins: No i nie widząc z mojej strony żadnej rekcji, jedna postanowiła wdać się ze mną w dyskusję:diabloti::diabloti: "Może Pani jeszcze tego psa pod sam Kościół albo do Kościoła zaprowadzi??" No to jej odpowiedziałam "Że tam też mogę":grins::grins: Uśmiechając suię przy tym uroczo:diabloti: Jedna z Pań stwierdziła "Bezczelna", no to jej odpowiedziałam, że "miło mi, Magda jestem" ponownie uśmiechnęłam się serdecznie i sobie poszłam, bo Medek skończył lanie:loveu::loveu:Panie cos tam sobie jeszcze między sobą podumały, ale niestety nie miałam już czasu z nimi dyskutować, bo spieszyłam się na piffko:lol!::lol!: Łeheheh:evil_lol: dobre dobre:evil_lol::evil_lol: Fotki faflunów widziałam:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='BeaC']no coby jojkiem babkow nie postraszył, bo to zgroza i zgorszenie wielkie:diabloti::diabloti::diabloti:...............nie wypowiadam się na temat moherów.........bo ocenzurowali by mnie zbanowali itp, a tak w ogole Medorowa-Kobieto coś ci sie ostatnio chyba stało:crazyeye:, no rozumiem muzga nie masz, ale to może chociaż jakieś złącze nerwowe sobie nadwyrężyłaś........drugi raz pod rząd foty wstawiłaś:shake::shake: Medor ma jedno jojko:roll: Myślisz, że zgorszenie byłoby mniejsze:roll: No:roll: Muszę się poprawić - do nowego roku koniec z fotami;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Kiłi']Łeheheh:evil_lol: dobre dobre:evil_lol::evil_lol: Fotki faflunów widziałam:loveu::loveu: Ja tyż:grins::grins: Achh muszę sie wybrać zaraz na jakieś zakupy, po prostu musze:stupid: Więc idę:multi::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork']bo medoroweo to jest tak.. pan bóczek jednym dał rozum, innym moherowy berecik :grins: łaziłaś na browca pomszy?? czy w trakcie?? :razz::razz: :klacz: :klacz: :klacz: hasło dnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: heja Moherowa yyy Medorowa:loveu: Quote
agbar Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: wspominalam juz jak bardzo cie nienawidze?:diabloti::loveu: Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 poranne zimowe witankoooo :multi::multi::multi: :buzi::buzi::buzi: Quote
Recommended Posts