Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Medorowa napisał(a):
Doberek w ten słoneczny dzionek:multi::multi:
Ale sobie na dziś roboty zaplanowałam, ciekawe ile z tego uda mi się zrobić:hmmmm:
Ha ha, ja Wam nie mówiłam, jak ostatnio zostałam pojechana przez grupę moherowych beretów:razz::razz::razz::diabloti:
Na przeciwko mnie jest Kościół, wyszłam sobie z Medorem, tylko, żeby się wysikał, bo wcześniej był na spacerze, no i Medor sobie leje na drzewo koło mojego domu, a wychodzą panie moher z mszy:mdleje: I się zaczęło, "kupują te psy duże, groźne i łażą z nimi, a te srają i sikają" , ja nic, śmiać mi się chciało:grins::grins: No i nie widząc z mojej strony żadnej rekcji, jedna postanowiła wdać się ze mną w dyskusję:diabloti::diabloti:
"Może Pani jeszcze tego psa pod sam Kościół albo do Kościoła zaprowadzi??"
No to jej odpowiedziałam "Że tam też mogę":grins::grins: Uśmiechając suię przy tym uroczo:diabloti: Jedna z Pań stwierdziła "Bezczelna", no to jej odpowiedziałam, że "miło mi, Magda jestem" ponownie uśmiechnęłam się serdecznie i sobie poszłam, bo Medek skończył lanie:loveu::loveu:Panie cos tam sobie jeszcze między sobą podumały, ale niestety nie miałam już czasu z nimi dyskutować, bo spieszyłam się na piffko:lol!::lol!:

och Ty zdemoralizowana, zepsuta do szpiku kości dziewczyno!!!:evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
zaufac ? tobie:crazyeye:
klekejcie narody ona bredzi:diabloti:

:B-fly::B-fly::B-fly::cool1:
AlKil napisał(a):
och Ty zdemoralizowana, zepsuta do szpiku kości dziewczyno!!!:evil_lol:

:B-fly::B-fly:Jak pięknie być sobą:evil_lol:

Chcecie coś??:cool1::cool1:

Posted

[quote name='agbar']a czy to mnie nie zabije.....moze jak nie zabije to wzmocni....:hmmmm:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wzmocni ..........procentowo ;)

a potem bedziemy badać zawartość krwi w wypijanych cieczach :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wzmocni ..........procentowo ;)

a potem bedziemy badać zawartość krwi w wypijanych cieczach :roll:

u co niektorych bedzie za malo krwi w alkoholu u innych w kawie....:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']u co niektorych bedzie za malo krwi w alkoholu u innych w kawie....:diabloti:

:oops::oops::oops::oops:niooooooooooooooooooo.........

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:................oooooooooooo FOTY

Posted

[quote name='Medorowa']Doberek w ten słoneczny dzionek:multi::multi:
Ale sobie na dziś roboty zaplanowałam, ciekawe ile z tego uda mi się zrobić:hmmmm:
Ha ha, ja Wam nie mówiłam, jak ostatnio zostałam pojechana przez grupę moherowych beretów:razz::razz::razz::diabloti:
Na przeciwko mnie jest Kościół, wyszłam sobie z Medorem, tylko, żeby się wysikał, bo wcześniej był na spacerze, no i Medor sobie leje na drzewo koło mojego domu, a wychodzą panie moher z mszy:mdleje: I się zaczęło, "kupują te psy duże, groźne i łażą z nimi, a te srają i sikają" , ja nic, śmiać mi się chciało:grins::grins: No i nie widząc z mojej strony żadnej rekcji, jedna postanowiła wdać się ze mną w dyskusję:diabloti::diabloti:
No to jej odpowiedziałam "Że tam też mogę":grins::grins: Uśmiechając suię przy tym uroczo:diabloti: Jedna z Pań stwierdziła "Bezczelna", no to jej odpowiedziałam, że "miło mi, Magda jestem" ponownie uśmiechnęłam się serdecznie i sobie poszłam, bo Medek skończył lanie:loveu::loveu:Panie cos tam sobie jeszcze między sobą podumały, ale niestety nie miałam już czasu z nimi dyskutować, bo spieszyłam się na piffko:lol!::lol!:

hahahahhaaaha... uwielbiam panie które pędzą namsze, a wychodząc z kościula wyzywaja cie od najgorszych... ot katoliki.:loveu:.. ja bym idealnie do nich pasowała... robiłambym zadymy, zadymy, leciałyby wyzwiska, kopałabym ludzi po doopie, obgadywała kto jak ubrany, szła pomszy do baru.... :loveu::loveu::multi::multi:
chyba sie z nimi utożsamiac zaczne ... ino nie mogłabym jak ONE wyrzucić psa na bruk :shake: i to mnie hamuje ...................

Posted

[quote name='clockwork']
hahahahhaaaha... uwielbiam panie które pędzą namsze, a wychodząc z kościula wyzywaja cie od najgorszych... ot katoliki.:loveu:.. ja bym idealnie do nich pasowała... robiłambym zadymy, zadymy, leciałyby wyzwiska, kopałabym ludzi po doopie, obgadywała kto jak ubrany, szła pomszy do baru.... :loveu::loveu::multi::multi: chyba sie z nimi utożsamiac zaczne ... ino nie mogłabym jak ONE wyrzucić psa na bruk :shake: i to mnie hamuje ...................

zadymy z moherami to je to!!!!! :ylsuper:Madziu tylko nie zapomnij jak pojdziesz z Medziem do Kościółka odświętnych galotków mu ubrać :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']nie chcemy....:cool1:
I tak Wam dam:diabloti::diabloti:
[quote name='zuzolandia']TO JE NIEUWEZYTELNE!!!!!!!!!!!!
MEDOROWO FOTY DALA ;-)

eehheeheheehhehehehhhehhhehehhehhehehhhe

witej prawie o poranku ;-)
Bo ja jestem niesmaowita:loveu::cool1::cool1::cool1:
[quote name='Alicja']:oops::oops::oops::oops:niooooooooooooooooooo.........

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:................oooooooooooo FOTY

Nooo i pewnie ich jeszcze nie widzieliście:roflt::roflt:

Posted

[quote name='clockwork']
hahahahhaaaha... uwielbiam panie które pędzą namsze, a wychodząc z kościula wyzywaja cie od najgorszych... ot katoliki.:loveu:.. ja bym idealnie do nich pasowała... robiłambym zadymy, zadymy, leciałyby wyzwiska, kopałabym ludzi po doopie, obgadywała kto jak ubrany, szła pomszy do baru.... :loveu::loveu::multi::multi:
chyba sie z nimi utożsamiac zaczne ... ino nie mogłabym jak ONE wyrzucić psa na bruk :shake: i to mnie hamuje ...................

Właśnie to jest najlepsze:evil_lol::evil_lol: Uwielbiam je za to:evil_lol: Jest taka jedna Pani, która chodzi na każdą mszę:mdleje: A obczaja aż miło popatrzeć, bez najmniejszego skrępowania i ciagle zagaduje, to o tych, to o tamtym - aj loviuje ją:loveu::loveu:
Propo tego baru po mszy:siara: Buhahahahhahaaaa, ja już lepiej nic nie mówię;):evil_lol::evil_lol:

[quote name='caroolcia']zadymy z moherami to je to!!!!! :ylsuper:Madziu tylko nie zapomnij jak pojdziesz z Medziem do Kościółka odświętnych galotków mu ubrać :evil_lol:
Medorkowi:crazyeye::crazyeye:

Bosshhhh, czy ja wspominałam ile sobie na dzisiaj prac wymyśliłam:hmmmm: no i co zrobiłam... nic, a wszystko przez to szalejące dogo:placz::placz:

Posted

Medorowa napisał(a):

Medorkowi:crazyeye::crazyeye:

no ty tesz możesz :grins:

Medorowa napisał(a):

Bosshhhh, czy ja wspominałam ile sobie na dzisiaj prac wymyśliłam:hmmmm: no i co zrobiłam... nic, a wszystko przez to szalejące dogo:placz::placz:

yyy robota nie zając - nie ucieknie :evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Właśnie to jest najlepsze:evil_lol::evil_lol: Uwielbiam je za to:evil_lol: Jest taka jedna Pani, która chodzi na każdą mszę:mdleje: A obczaja aż miło popatrzeć, bez najmniejszego skrępowania i ciagle zagaduje, to o tych, to o tamtym - aj loviuje ją:loveu::loveu:
Propo tego baru po mszy:siara: Buhahahahhahaaaa, ja już lepiej nic nie mówię;):evil_lol::evil_lol:

bo medoroweo to jest tak.. pan bóczek jednym dał rozum, innym moherowy berecik :grins:

łaziłaś na browca pomszy?? czy w trakcie?? :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']bo medoroweo to jest tak.. pan bóczek jednym dał rozum, innym moherowy berecik :grins:

Buhahahahhahaaaa świnte słowa:evil_lol:KCM:loveu::loveu:

Hmm, zazwyczaj po:roll::roll:

Posted

[quote name='caroolcia']zadymy z moherami to je to!!!!! :ylsuper:Madziu tylko nie zapomnij jak pojdziesz z Medziem do Kościółka odświętnych galotków mu ubrać :evil_lol:

no coby jojkiem babkow nie postraszył, bo to zgroza i zgorszenie wielkie:diabloti::diabloti::diabloti:...............nie wypowiadam się na temat moherów.........bo ocenzurowali by mnie zbanowali itp,

a tak w ogole Medorowa-Kobieto coś ci sie ostatnio chyba stało:crazyeye:, no rozumiem muzga nie masz, ale to może chociaż jakieś złącze nerwowe sobie nadwyrężyłaś........drugi raz pod rząd foty wstawiłaś:shake::shake:

Posted

Medorowa napisał(a):
Doberek w ten słoneczny dzionek:multi::multi:

Łeheheh:evil_lol: dobre dobre:evil_lol::evil_lol:
Fotki faflunów widziałam:loveu::loveu:

Posted

[quote name='BeaC']no coby jojkiem babkow nie postraszył, bo to zgroza i zgorszenie wielkie:diabloti::diabloti::diabloti:...............nie wypowiadam się na temat moherów.........bo ocenzurowali by mnie zbanowali itp,

a tak w ogole Medorowa-Kobieto coś ci sie ostatnio chyba stało:crazyeye:, no rozumiem muzga nie masz, ale to może chociaż jakieś złącze nerwowe sobie nadwyrężyłaś........drugi raz pod rząd foty wstawiłaś:shake::shake:

Medor ma jedno jojko:roll: Myślisz, że zgorszenie byłoby mniejsze:roll:

No:roll: Muszę się poprawić - do nowego roku koniec z fotami;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Kiłi']Łeheheh:evil_lol: dobre dobre:evil_lol::evil_lol:
Fotki faflunów widziałam:loveu::loveu:
Ja tyż:grins::grins:

Achh muszę sie wybrać zaraz na jakieś zakupy, po prostu musze:stupid: Więc idę:multi::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']bo medoroweo to jest tak.. pan bóczek jednym dał rozum, innym moherowy berecik :grins:

:klacz: :klacz: :klacz: hasło dnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: