Medorowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a):ale zimno tylko w wybranych pokojach:cool1::shake::shake::evil_lol: Buhahahah, to czym im podpadłaś, ze od razu Cię do tych zimnych pomieszczeń wyrzucili;):evil_lol::evil_lol: Paula_ napisał(a):Cze zajebista koleżanko z klasy :loveu: A usiądziesz ze mną w ławce:grins::grins::evil_lol: Idę spać:roll::roll: Poczytam jeszcze książkę i lulać:loveu: Nie wiem, czy to ta jesień - zima tak na mnie działa:hmmmm: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 lekturke czytasz?? :grins: mój kujonek... poczytaj i dogobranoc :loveu: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Medorowa'] A usiądziesz ze mną w ławce:grins::grins::evil_lol: :cool1:.....to jak ....ze mna byłaś w parze :placz::placz::placz: Idę spać:roll::roll: Poczytam jeszcze książkę i lulać:loveu: Nie wiem, czy to ta jesień - zima tak na mnie działa:hmmmm: :hmmmm: popsułaś się :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']lekturke czytasz?? :grins: mój kujonek... poczytaj i dogobranoc :loveu: :hmmmm: pewno Sztuke kochania Wisłockiej :roll: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']lekturke czytasz?? :grins: mój kujonek... poczytaj i dogobranoc :loveu: To teraz dostanę w końcu tą pałę:loveu::loveu::loveu: Czy mam dalej wazelinować:loveu: [quote name='Alicja'] :cool1:.....to jak ....ze mna byłaś w parze :placz::placz::placz: :hmmmm: popsułaś się :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A będziesz się dzielić drugim śniadankiem:loveu::diabloti::diabloti: Do szpiku kości:shake: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Medorowa']To teraz dostanę w końcu tą pałę:loveu::loveu::loveu: Czy mam dalej wazelinować:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewno 2 ;)....to siem ze mnom podzielisz:razz: A będziesz się dzielić drugim śniadankiem:loveu::diabloti::diabloti: Do szpiku kości:shake: bendem Ci :loveu:nosić kanapeczki i owocki ......i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bedziemy mieć rurki z kremem :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 a Ty siostra umisz czytać ? :diabloti: tęskniłaś ? :evilbat: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Medorowa']To teraz dostanę w końcu tą pałę:loveu::loveu::loveu: Czy mam dalej wazelinować:loveu: do wylizania .. lizusie ty :diabloti: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Vectra']a Ty siostra umisz czytać ? :diabloti: tęskniłaś ? :evilbat: Obrazki zawsze można pooglądać:roll: Łokrutnie:diabloti::loveu::loveu: [quote name='clockwork']do wylizania .. lizusie ty :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre lizanie nie jest złe:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewno 2 ;)....to siem ze mnom podzielisz:razz: bendem Ci :loveu:nosić kanapeczki i owocki ......i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bedziemy mieć rurki z kremem :eviltong::eviltong::eviltong: A dezynfekować będziemy gardła;):evil_lol::evil_lol: Ale zajebioza - zostaję z Tobą, no chyba, że Paula da więcej:cool1::cool1::cool1::loveu: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Medorowa napisał(a):A usiądziesz ze mną w ławce:grins::grins::evil_lol: Ale ja często wagaruję, dasz ściągnąć ;) :evil_lol: Medorowa napisał(a):Ale zajebioza - zostaję z Tobą, no chyba, że Paula da więcej:cool1::cool1::cool1::loveu: Phi :obrazic: ja Cię mogę przelecieć z wieczora :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Paula_ napisał(a):Ale ja często wagaruję, dasz ściągnąć ;) :evil_lol: Phi :obrazic: ja Cię mogę przelecieć z wieczora :evil_lol: Ale co chcesz ściągać:crazyeye::crazyeye: Alu, Paula wygrała:evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Medorowa napisał(a):Ale co chcesz ściągać:crazyeye::crazyeye: Alu, Paula wygrała:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: A co chcesz :razz: :multi: Witaj koleżanko z ławki :grins: :loveu: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Medorowa']Ale co chcesz ściągać:crazyeye::crazyeye: Alu, Paula wygrała:evil_lol::evil_lol: :obrazic: :placz::placz::placz: ale żem grzeczna to powiem Ci doberek :grins: :diabloti:........................:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 czesc......yyyyy i co to ja chcialam.....aha..nic:grins: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Paula_']:evil_lol: A co chcesz :razz: :multi: Witaj koleżanko z ławki :grins: :loveu: Co ja cem:hmmmm:, a więc tak wille z basenem, porszaka... :diabloti: :multi: [quote name='Alicja']:obrazic: :placz::placz::placz: ale żem grzeczna to powiem Ci doberek :grins: :diabloti:........................:eviltong::eviltong::eviltong: Oć Alu, byndziemy się zmieniać:loveu::loveu: [quote name='agbar']czesc......yyyyy i co to ja chcialam.....aha..nic:grins: Toż to była błyskotliwa myśl:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Doberek w ten słoneczny dzionek:multi::multi: Ale sobie na dziś roboty zaplanowałam, ciekawe ile z tego uda mi się zrobić:hmmmm: Ha ha, ja Wam nie mówiłam, jak ostatnio zostałam pojechana przez grupę moherowych beretów:razz::razz::razz::diabloti: Na przeciwko mnie jest Kościół, wyszłam sobie z Medorem, tylko, żeby się wysikał, bo wcześniej był na spacerze, no i Medor sobie leje na drzewo koło mojego domu, a wychodzą panie moher z mszy:mdleje: I się zaczęło, "kupują te psy duże, groźne i łażą z nimi, a te srają i sikają" , ja nic, śmiać mi się chciało:grins::grins: No i nie widząc z mojej strony żadnej rekcji, jedna postanowiła wdać się ze mną w dyskusję:diabloti::diabloti: "Może Pani jeszcze tego psa pod sam Kościół albo do Kościoła zaprowadzi??" No to jej odpowiedziałam "Że tam też mogę":grins::grins: Uśmiechając suię przy tym uroczo:diabloti: Jedna z Pań stwierdziła "Bezczelna", no to jej odpowiedziałam, że "miło mi, Magda jestem" ponownie uśmiechnęłam się serdecznie i sobie poszłam, bo Medek skończył lanie:loveu::loveu:Panie cos tam sobie jeszcze między sobą podumały, ale niestety nie miałam już czasu z nimi dyskutować, bo spieszyłam się na piffko:lol!::lol!: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Medorowa napisał(a):Toż to była błyskotliwa myśl:diabloti::diabloti: niezmiernie blyskotliwa....ale pomalu zaczynam widziec swiatelko w tunelu:grins: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 agbar napisał(a):niezmiernie blyskotliwa....ale pomalu zaczynam widziec swiatelko w tunelu:grins: Toż to dobry znak:grins::grins: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Medorowa napisał(a):Toż to dobry znak:grins::grins: znak powiadasz......znak sygnal....nie wiem o czym ty do mnie.... obiecuje ..juz nie bede sie upodlac...nigdy...nigdy...nigdy przez tydzien:grins: Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witaj, u nas też, mam nadzieję, wyjrzy słonko... Pozdrawiam, miziu, miziu dla psiunków.:razz: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar'] obiecuje ..juz nie bede sie upodlac...nigdy...nigdy...nigdy przez tydzien:grins: no taaa co to tydzień :razz:...nie lepiej zaraz ciągiem dwa :hmmmm: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']no taaa co to tydzień :razz:...nie lepiej zaraz ciągiem dwa :hmmmm: a czy to mnie nie zabije.....moze jak nie zabije to wzmocni....:hmmmm: Quote
caroolcia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 DOBER ..... .......... DZIEŃ :multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']znak powiadasz......znak sygnal....nie wiem o czym ty do mnie.... obiecuje ..juz nie bede sie upodlac...nigdy...nigdy...nigdy przez tydzien:grins: Gratuluję mundrej decyzji:grins: Ja też zawsze sobie tak obiecuję, ale nigdy mi nie wychodzi:roll::roll: Ale co ja poradzę, że mam znajomych degustatorów:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, u nas też, mam nadzieję, wyjrzy słonko... Pozdrawiam, miziu, miziu dla psiunków.:razz: Wyjrzy, wyjrzy:cool3::cool3::cool3: Dziękujemy za mizianko:bigcool: Siebie też pomiziałam przy okazji:oops::oops::oops::evil_lol: [quote name='Alicja']no taaa co to tydzień :razz:...nie lepiej zaraz ciągiem dwa :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A można i więcej:mdleje: [quote name='agbar']a czy to mnie nie zabije.....moze jak nie zabije to wzmocni....:hmmmm: Nie:grins: Jeno wzmocni:loveu:Zaufaj mi i spróbuj:loveu::loveu: Lecę z moimi słoneczkami na siq:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts