Medorowa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']:klacz: :klacz: :klacz: hasło dnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Popieram:evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: heja Moherowa yyy Medorowa:loveu: Hejo marchEwa:multi::multi::multi::loveu: Quote
Medorowa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='teqquila']siemacha Madziu :) Hej koleżanko z klasy:loveu::lol: [quote name='agbar']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: wspominalam juz jak bardzo cie nienawidze?:diabloti::loveu: Tak, ale możesz mi to powtarzać kiedy tylko masz na to ochotę:loveu::loveu: [quote name='Aga K']poranne zimowe witankoooo :multi::multi::multi: :buzi::buzi::buzi: O Aga:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Witaj:p [quote name='Alicja']:hand: cze ...wstałas już :grins: Wstałam:p:p Kurcze:placz:Wyskoczyło mi zimno:placz::placz::placz: Quote
caroolcia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 haloł Madziu!!!!! wstawiam ofika :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94861&highlight=emir Quote
BeaC Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 .............weszlam no i ufffffffffffffffff nie ma fotek:multi::multi::multi::multi: stara Medorowa wróciła:multi::multi::multi: Quote
basia2202 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 cześć wieeedźmoooo koffaaanaaaaaa :diabloti::diabloti::diabloti: przybyłam Cię odwiedzić i do klasy zaciągnąć, bo coś wagarujesz:eviltong: [quote name='Medorowa'] Kurcze:placz:Wyskoczyło mi zimno:placz::placz::placz: gdzie ono??:mad: dawaj je tu... popsikam :loveu: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 cze medorkowa z wyskoczonym zimnem... :evil_lol::evil_lol: :eviltong: bede tu potem mam lenia :roll: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Medorowa'] Kurcze:placz:Wyskoczyło mi zimno:placz::placz::placz: :hmmmm: bo ciepło nie wyskakuje ;) no oć .....nie ryc :glaszcze: Quote
Medorowa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='caroolcia']haloł Madziu!!!!! wstawiam ofika :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94861&highlight=emir Zaraz wyślę:p:p [quote name='BeaC'].............weszlam no i ufffffffffffffffff nie ma fotek:multi::multi::multi::multi: stara Medorowa wróciła:multi::multi::multi: :B-fly::B-fly::B-fly:Jestem nawrócona:ylsuper: [quote name='basia2202']cześć wieeedźmoooo koffaaanaaaaaa :diabloti::diabloti::diabloti: przybyłam Cię odwiedzić i do klasy zaciągnąć, bo coś wagarujesz:eviltong: gdzie ono??:mad: dawaj je tu... popsikam :loveu: Bo ja leniwa z natury jestem:roll::roll::diabloti: Masszzz go, bij go:mad: Quote
Medorowa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']cze medorkowa z wyskoczonym zimnem... :evil_lol::evil_lol: :eviltong: bede tu potem mam lenia :roll: Będziesz śmierdzieć potem:crazyeye::crazyeye::diabloti: Ja też go mam, talent wrodzony od urodzenia:roll: [quote name='Alicja']:hmmmm: bo ciepło nie wyskakuje ;) no oć .....nie ryc :glaszcze: No jużem nie rycze:roll::roll: Ale co pomaga, żeby to dziadostwo szybko zniknęło??:angryy::angryy: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Medorowa'] Ale co pomaga, żeby to dziadostwo szybko zniknęło??:angryy::angryy: LÓD :grins: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Medorowa'] Ale co pomaga, żeby to dziadostwo szybko zniknęło??:angryy::angryy: ponoć ZOVIRAX ....ale siem nie znam :cool1: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']ponoć ZOVIRAX ....ale siem nie znam :cool1: jasne że sie nie znasz...:shake: medorowo nie słuchaj... :roll: LÓD :diabloti: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork'] jasne że sie nie znasz...:shake: medorowo nie słuchaj... :roll: LÓD :diabloti: :hmmmm: czekoladowy ....:eviltong: Quote
Medorowa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']LÓD :grins: Ale jaki:hmmmm::diabloti::diabloti: [quote name='Alicja']ponoć ZOVIRAX ....ale siem nie znam :cool1: Musze sobie cos kupić:placz::placz: [quote name='clockwork'] jasne że sie nie znasz...:shake: medorowo nie słuchaj... :roll: LÓD :diabloti: No, ale jaki lód:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicja']:hmmmm: czekoladowy ....:eviltong: Hmmmm, wolem vaniliove:grins::grins: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Medorowa']Ale jaki:hmmmm::diabloti::diabloti: No, ale jaki lód:diabloti: CIEPŁY :roll: Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Medorowa napisał(a):O Aga:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Witaj:p A co to za " o ! Aga ???:mad: coo ? hmmm, widze, ze to tu na dgm zjawą sie stałam ;> Quote
zuzolandia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 cze ;-) niech cie medor polize to zniknie ;-) Quote
Medorowa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']CIEPŁY :roll: :roll::roll::roll:Konkretniej:roll: [quote name='Aga K']A co to za " o ! Aga ???:mad: coo ? hmmm, widze, ze to tu na dgm zjawą sie stałam ;> I Ty do mnie z pałą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawno ciem nie było:p [quote name='zuzolandia']cze ;-) niech cie medor polize to zniknie ;-) Nie dam mu lizać, bo mu z gara wali:grins: Idem se dziołszki na karaoke pośpiwać:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 zuzolandia napisał(a):cze ;-) niech cie medor polize to zniknie ;-) :hmmm: a dlaczego Medor zniknie jak ja polize:crazyeye::diabloti: Quote
agbar Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 zuzolandia napisał(a):cze ;-) niech cie medor polize to zniknie ;-) :hmmmm: a dlaczego Medor zniknie jak ja polize:crazyeye::diabloti: Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ja do ciebie z żadną opałąą :P no, chyba, ze by trzeba było opierniczyć trosku to ok :PP noim, nie było mnie, nie było :( wejdź do nas i odp mi na pytanie ;> Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='agbar']:hmmmm: a dlaczego Medor zniknie jak ja polize:crazyeye::diabloti: :hmmmm: a dlaczemu Medor zniknie jak Aga go poliże :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
teqquila Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witam Cie kolezanko z klaski maszej co tylko jedno ma w glowince :diabloti: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Medorowa']:roll::roll::roll:Konkretniej:roll: ciepły, BA! gorący, duży... :roll::roll: Idem se dziołszki na karaoke pośpiwać:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie drzyj za bardzo koparki...znaczy nie otwieraj za szeroko ust .... wiesz ... zimno :roll::roll: Quote
Recommended Posts