KaRa_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Hej! Czy dobrze słyszałam,że do Legnicy do szkoły chodzisz?;) Quote
Medorowa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Alicja napisał(a): :loveu: ha ha ha ha aha ha aha aha ...........KCM :evil_lol: Bom ja zajebista jezdem:roll::loveu: clockwork napisał(a):medorowa... do tablicy :diabloti: :multi: heja Doopa, nie idem, nie przygotowano jezdem:roll: No chyba, że na tą/tę (:hmmmm::diabloti: ) sexsuologię się jeszcze załapię :cool1: zuzolandia napisał(a):heheheehehehehhe ale musisz sie oddelegowac na slask eheheheheh koniecznie !!!! my malo policjanotow momy heheheheheh witak Medorkowo ;-) dogo dzialoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Po dwóch patrolach już dziękuję - nie cem być policmenką:shake:Jaka ta młodzież dzisiejsza nie zsocjalizowana, nie dałabym rady;):p Alicja napisał(a):Medorowa ....:multi: To jo:loveu: Imbirka napisał(a):wow:crazyeye:.... jak zobaczyłam tutaj fotki to myślałam, ze pomyliłam galerie :cool3::diabloti: Witaj ma mać :loveu::p Ale co to za nowość:niewiem: :diabloti: Quote
Medorowa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Czyli Szkoła Policyjna w Szczytnie? Super, będę Cię odwiedzać... Ha u mnie jest rekrutacja:grins: ale ja już nie cem:shake: basia2202 napisał(a):Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Podnoszę:grins::grins: clockwork napisał(a)::crazyeye::crazyeye: idź do drogówki... BEDZIEMY miały duuużo kasy :diabloti: cześć Magdaleno w innych kręgach zwana medorową :evil_lol: dopchałam sie i tu :multi::multi: Materialistka:shake::shake::diabloti: Jak ju, to ja byndem miec:cool1: Ale że co/kogo pchałaś:crazyeye: KaRa_ napisał(a):Hej! Czy dobrze słyszałam,że do Legnicy do szkoły chodzisz?;) Jeszcze tak, ino nie wiem jak długo;):evil_lol::evil_lol: Witamyyyy:p To tyle, idę spać, bo rano trzeba wstać:roll::roll: Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 foty foty widze foty :mdleje: az tak zle ze mne??:hmmmm: chyba czas spac:roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 To tyle, idę spać, bo rano trzeba wstać:roll::roll: [SIZE=2]:hmmmm: ktos nam podmienił Medorową :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 cze zaje2bista Magdaleno z TYCH :grins: Quote
Medorowa Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 evaxon napisał(a):foty foty widze foty :mdleje: az tak zle ze mne??:hmmmm: chyba czas spac:roll: :diabloti: Ale tu zawsze są foty - wystaczy zajrzeć na stronę pierwszą:grins::diabloti: Alicja napisał(a): To tyle, idę spać, bo rano trzeba wstać:roll::roll: [SIZE=2]:hmmmm: ktos nam podmienił Medorową :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie, baterie w musku mi wysiadły:roll::evil_lol: Alicja napisał(a):cze zaje2bista Magdaleno z TYCH :grins: To o mnie, to o mnie:errrr::errrr: Doberek wszystkim w ten nudny, słoneczny dzionek:multi::multi: Ostatnio w nocy budzę się i nie mogę spać, za to rano nadrabiam:roll::roll: Stwierdziłam,że muszę się wybrać do pracy, bo jeszcze trochę i się zanudzę:mdleje::mdleje: Medorek z Dinusiem chyba też popadły w jesienną depresję, szczególnie dydek - cały dzień śpią, no Medor tylko co jakiś czas zawraca mi doope żeby sie z nim bawić:diabloti::diabloti::diabloti: To tyle - idę sobie zrobić drugą kaffe:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Medorowa napisał(a): To tyle - idę sobie zrobić drugą kaffe:loveu::loveu: zrob 2 :grins: Quote
Medorowa Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Alicja napisał(a):zrob 2 :grins: Mówisz i masz:grins::grins: :kaffee_2::kaffee_2: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Siemanko Medorowa najzaje2bista z najzaje2bistych :multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Hej Medorowa...............stało Ci się cos??? na mózg upadłaś..........................???? foty wstawiłaś??? no nie może być Quote
AlKil Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 helloł Medorki! Dogo dziś łaskawsze, nadrabiam.:lol: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='teqquila']Siem siem Magdo :loveu: :loveu: [quote name='Alicja']Siemanko Medorowa najzaje2bista z najzaje2bistych :multi::multi::multi: :B-fly::B-fly: [quote name='BeaC']Hej Medorowa...............stało Ci się cos??? na mózg upadłaś..........................???? foty wstawiłaś??? no nie może być Żeby upaść na muska, najpierw trza go mieć:grins::grins: [quote name='AlKil']helloł Medorki! Dogo dziś łaskawsze, nadrabiam.:lol: A no, zlitowało siem nad nami;):evil_lol: [quote name='clockwork']cze medorkowa :multi::multi: Łoo pan psorek - myślołom, że Ty Pani psorkowa:niewiem::loveu: [quote name='mia_mia']heloł heloł :p Hejo:multi: Dogo mnie wpuściło:Cool!: Aż dziwnie się czuje:hmmmm::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 czee ty moj diamenciku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 oszlifowany porzadnie tyn diamencik hehehheh witej MEDORKOWO ;-) Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a):czee ty moj diamenciku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zuzolandia napisał(a):oszlifowany porzadnie tyn diamencik hehehheh witej MEDORKOWO ;-) tak mi mówcie, tak mi dobrze:loveu::loveu::loveu: Ale zimmnnnnooooo na dworze:-o nudnooooo... losie, idę do jakiejś pracy:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Medorowa napisał(a):tak mi mówcie, tak mi dobrze:loveu::loveu::loveu: Ale zimmnnnnooooo na dworze:-o nudnooooo... losie, idę do jakiejś pracy:diabloti::diabloti: tylko ni edo skarbowki:shake: tam tez nudno:evil_lol: Quote
Cimi Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a):tylko ni edo skarbowki:shake: tam tez nudno:evil_lol: Proponuje maly osiedlowy spozywczak :lol:. Zwlaszcza jak przyjdzie jakas starsza pani, ktora przez 10 minut nie umie sie zdecydowac czy kupic serek tlusty czy poltlusty :evil_lol:. Nie bedzie nudy :lol: Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 O, dogo działa, jak dobrze, mogę Ci już nawet powiedzieć, że stęskniłam się za Tobą...;) Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a):tylko ni edo skarbowki:shake: tam tez nudno:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Wierzę Effcia, wierzę, no i zimno:shake: Cimi napisał(a):Proponuje maly osiedlowy spozywczak :lol:. Zwlaszcza jak przyjdzie jakas starsza pani, ktora przez 10 minut nie umie sie zdecydowac czy kupic serek tlusty czy poltlusty :evil_lol:. Nie bedzie nudy :lol: Buhahahha, podziękowałam:roll::roll: To nie na moją "anielską cierpliwość", ale wierzę, że wrażenia nie do zapomnienia:evil_lol::evil_lol:;) AgusiaTerierka napisał(a):O, dogo działa, jak dobrze, mogę Ci już nawet powiedzieć, że stęskniłam się za Tobą...;) My za Wami również:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Medorowa napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Wierzę Effcia, wierzę, no i zimno:shake: ale zimno tylko w wybranych pokojach:cool1::shake::shake::evil_lol: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cze zajebista koleżanko z klasy :loveu: Quote
Recommended Posts