Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']haluuuuu jestem, obecna:) i bede bo TZ spi i nie bedzie marudzil ze sie taki samotny czuje....jakie to smutne doprawdy:diabloti: Boshh:crazyeye: Ale Ty mnie koffasz:bigcool:Wybierasz mnie zamiast swojego TZta, fakt, że już śpiącego i do niczego się nie nadającego:evil_lol: , ale co tam:loveu: :loveu: [quote name='Vectra']Madzia scesz mniodka ? :diabloti: bo mi się ulało :evil_lol: Mniodka - ano dawaj, zaszalejemy:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']To ta wiosna winna wszystkiemu:mad: W zimę tyż tak mam i w lato, i w jesień... :siara::diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Boshh:crazyeye: Ale Ty mnie koffasz:bigcool:Wybierasz mnie zamiast swojego TZta, fakt, że już śpiącego i do niczego się nie nadającego:evil_lol: , ale co tam:loveu: :loveu: Madzia to ze on spi to nie znaczy ze sie do niczego nie nadaje.... ma sie te swoje sposoby:diabloti: Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):oooo jeszcze to dokladnie: znowu komputer??? a co tam takiego smiesznego? jak dzieci te chlopy jak dzieci... albo : to opowiedz z czego tam się tak cieszysz całymi nocami :cool1: już mu odpowiedziałam że to nie trylogia i nie da się zrobić streszczenia :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']oooo jeszcze to dokladnie: znowu komputer??? a co tam takiego smiesznego? jak dzieci te chlopy jak dzieci... [quote name='Vectra']- czemu ze mną nie gadasz - co się tam śmiejesz - tylko komputer i internet :-( :-( :-( strasznie mi go żal :-( :-( :-( taki samotny :-( :-( :-( aż się popłakałam :placz: ze śmiechu :evil_lol: [quote name='dealer']znasz to: znowu siedzisz na dogoooo? jesc mi sie chce a nie lubie sam jesc, pogadaj ze mna nooooo.... biedaczek,jak mi go normalnie zal...nawet go nie hukne w zebro za to ze chrapie tak sie roztkliwilam.... [quote name='Vectra']a co też smuci że nie dopieszczony ? :diabloti: rany jakie one są biedne te chłopy :shake: :evil_lol: Wredne baby:shake: I jak mnie wychowujecie na przyszłą - niedoszłą matkę polke:mad: :mad: :diabloti: Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Wredne baby:shake: I jak mnie wychowujecie na przyszłą - niedoszłą matkę polke:mad: :mad: :diabloti: no powinnaś być wdzięczna za wskazówki :cool1: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Wredne baby:shake: I jak mnie wychowujecie na przyszłą - niedoszłą matkę polke:mad: :mad: :diabloti: to jest po prostu przestroga:cool3: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):Madzia to ze on spi to nie znaczy ze sie do niczego nie nadaje.... ma sie te swoje sposoby:diabloti: Buhahahah, padłam:roflt: :roflt: Vectra napisał(a):albo : to opowiedz z czego tam się tak cieszysz całymi nocami :cool1: już mu odpowiedziałam że to nie trylogia i nie da się zrobić streszczenia :evil_lol: Następna:roflt: Idę se jarnąć z wrażenia:shake: :evil_lol: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahah, padłam:roflt: :roflt: Następna:cool1: Idę se jarnąć z wrażenia:shake: :evil_lol: ooo dobra pomysla nie jest zla...tez ide jarnac... Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 to też zapale co by wam przykro nie było ............ Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Vectra napisał(a):to też zapale co by wam przykro nie było ............ tak w kupie razniej jak mowila mucha... Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):tak w kupie razniej jak mowila mucha... i cieplej :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):to jest po prostu przestroga:cool3: Już się bojam:crazyeye: Vectra napisał(a):no powinnaś być wdzięczna za wskazówki :cool1: Na jakieś szkolenie oddam, czy cu:cool1: Vectra napisał(a):to też zapale co by wam przykro nie było ............ dealer napisał(a):ooo dobra pomysla nie jest zla...tez ide jarnac... dealer napisał(a):tak w kupie razniej jak mowila mucha... Ja już:cool1: Wy wstretni nałogowcy:diabloti: Ja już:cool1: Wy strętni nałogowcy:diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Już się bojam:crazyeye: Na jakieś szkolenie oddam, czy cu:cool1: Ja już:cool1: Wy strętni nałogowcy:diabloti: ja juz nazad :) sie melduje.... Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Już się bojam:crazyeye: Na jakieś szkolenie oddam, czy cu:cool1: Ja już:cool1: Wy strętni nałogowcy:diabloti: a wiesz że 1 wypalony papieros to 15 mninut mniej życia :diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Vectra napisał(a):a wiesz że 1 wypalony papieros to 15 mninut mniej życia :diabloti: eee wyszlo mnie ze juz umarlam jakis czas temu.....:razz: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :evil_lol:Madziu nie martw sie:evil_lol: zobacz jak mnie wspaniale wychowaly:evil_lol: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):tak w kupie razniej jak mowila mucha... Vectra napisał(a):i cieplej :diabloti: A skund wiecie:razz: :razz: :razz: :diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):A skund wiecie:razz: :razz: :razz: :diabloti: bo tak mowila mucha....:razz: Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):eee wyszlo mnie ze juz umarlam jakis czas temu.....:razz: Ty też zombi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol:Madziu nie martw sie:evil_lol: zobacz jak mnie wspaniale wychowaly:evil_lol: :loveu: Bój się Boga dziecko:cool1: :evil_lol: :evil_lol: dealer napisał(a):ja juz nazad :) sie melduje.... Odmeldowana:p Vectra napisał(a):a wiesz że 1 wypalony papieros to 15 mninut mniej życia :diabloti: Ja palę szybko, więc mniej mi zabiera:cool1: A poza tym, są sposoby na przedłużenie, co suma sumarum wychodzi na jedno, tak jakbyś nie paliła:diabloti: dealer napisał(a):eee wyszlo mnie ze juz umarlam jakis czas temu.....:razz: To ty ten tego:hmmmm: A blada już jezdeś...:razz: :diabloti: Kurna faker, nie nadążam za Wami:shake: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']bo tak mowila mucha....:razz: Widocznie nie uważnie słuchałam:evil_lol: [quote name='Vectra']Ty też zombi :loveu: :loveu: :loveu: A Ty zombi:crazyeye: Bo ja tam niewidzialna jestem:ghost_2: To jest bardziej kaczi:cool1: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Vectra napisał(a):Ty też zombi :loveu: :loveu: :loveu: a i owszem:) ale jakie piekne zombi:diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Bój się Boga dziecko:cool1: :evil_lol: :evil_lol: Odmeldowana:p Ja palę szybko, więc mniej mi zabiera:cool1: A poza tym, są sposoby na przedłużenie, co suma sumarum wychodzi na jedno, tak jakbyś nie paliła:diabloti: To ty ten tego:hmmmm: A blada już jezdeś...:razz: :diabloti: Kurna faker, nie nadążam za Wami:shake: :diabloti: wlacz turbo:) Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Widocznie nie uważnie słuchałam:evil_lol: A Ty zombi:crazyeye: Bo ja tam niewidzialna jestem:ghost_2: To jest bardziej kaczi:cool1: Bycie zombi jest kaczi...:diabloti: niewidzialnym byc jest passe:diabloti: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Kurna faker, nie nadążam za Wami:shake: :diabloti: :evil_lol: czes odchudzic doopke:evil_lol: Quote
Recommended Posts