Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Heyka Medorówna :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
gosikf & dogs Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Cześć Magdalenno! Pozdrowionka szczególnie dla Medorka i Dinusia:diabloti: Quote
Patikujek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hej hej jak znajdę u kogoś skaner to ci wyślę moje notatki, bo tych kilku zapisanych stron nie zamierzam ci na maila przepisywać:shake: Quote
Medorowa Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Madzia :grins: Cześć Paula:loveu: [quote name='evaxon']nie lubie parowek:cool1::roll::roll::roll: Nie wiesz co dobre:shake:;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:heyka ....jednak przeżyłas ....:loveu: :evil_lol:Musiałam:) [quote name='paula_z']Ale się dziś działo u gospoś :-o ;) na koniec 1-go to się nawet wzruszyłam :evil_lol: a koniec 2-go to taki creepy był :smhair2: Na koniec pierwszego się popłakałam, chociaż wiedziałam, jak to się skończy, a końca drugiego nie pamiętam:hmmmm::oops: Quote
Medorowa Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='dealer']czesc moja robaczyco:loveu: Cze moja Dijejko:loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Heyka Medorówna :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Alu:bigok::loveu::loveu::loveu: [quote name='Giovani']Witam ciepło. ;) Witamy u nas:multi::multi: [quote name='gosikf & dogs']Cześć Magdalenno! Pozdrowionka szczególnie dla Medorka i Dinusia:diabloti: Dzięki:loveu::loveu: [quote name='evaxon']dziendoberek:multi::multi::multi: Cześć księżniczko:loveu: [quote name='Patikujek_Zabrze']Hej hej jak znajdę u kogoś skaner to ci wyślę moje notatki, bo tych kilku zapisanych stron nie zamierzam ci na maila przepisywać:shake: Hi hi, nie trzeba, pokseruję sobie na zajęciach;) Witaj:multi: A ja uciekam z rudym na spacer - może pożyczę aparat:hmmmm: A potem muszę iść do dermatologa, bo mi jakieś uczulenie wyskoczyło:angryy::angryy: Quote
Patikujek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 To na pewno uczulenie na szkołę:evil_lol: mówię ci Quote
Medorowa Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):To na pewno uczulenie na szkołę:evil_lol: mówię ci :evil_lol::evil_lol:Myślisz:evil_lol: Muszę chyba zastosować jakąś terapię wstrząsową:evil_lol: Rybka_39 napisał(a):Cześć Madziu!!!:multi::multi: Cześć Rybciu:multi::multi: Dlaczego ja mam takiego lenia:mdleje: Bardziej się już chyba nie da:roll::roll: Idę sobie zrobić kolację:roll:I oglądać jakiś filmik;) Quote
Imbirka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 cze Madzialenko:multi::multi::multi: melduję, ze jezdem:p po drodze widziałam fotki, tylko czemu to nie były fotki Medziowe?:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
BeaC Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ..................jestem:diabloti::diabloti::diabloti: szukam szukam..................nie ma:shake: ty to już wiesz czego:diabloti: Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 czesc uczulona:diabloti:cos cie malo ostatnio....:cool1: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 witanko :multi::multi::multi: Madziu...a może jesteś uczulona na piffo albo na .......kokardki ;) Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']śpisz już .....:hmmmm: Już nie;) [quote name='Vectra']Byłam i ja u Cia :buzi: Witaj siostrzyczko:loveu::loveu: [quote name='Imbir1']cze Madzialenko:multi::multi::multi: melduję, ze jezdem:p po drodze widziałam fotki, tylko czemu to nie były fotki Medziowe?:cool3::cool3::cool3::evil_lol: To były fotki z tamTych:loveu::loveu: Wczoraj miałam pożyczyć aparat, ale zapomniałam:oops: Może jutro uda mi się coś pofocić;) [quote name='BeaC']..................jestem:diabloti::diabloti::diabloti: szukam szukam..................nie ma:shake: ty to już wiesz czego:diabloti: Były zdjęcia:obrazic: Tych nie tamTych:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='dealer']czesc uczulona:diabloti:cos cie malo ostatnio....:cool1: Nooo, leniwa jezdem przełokrutnie:roll::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']witanko :multi::multi::multi: Madziu...a może jesteś uczulona na piffo albo na .......kokardki ;) :evil_lol::evil_lol:Nie strasz:evil_lol: Witaj Alu:loveu: A ja sobie w końcu dziś pospałam, niedawno wstałam :crazyeye: A co najlepsze, Medor spał ze mną i nic:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi: Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 madzia i medor napisał(a): A ja sobie w końcu dziś pospałam, niedawno wstałam :crazyeye: A co najlepsze, Medor spał ze mną i nic:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi: ale ze co NIC????? jak mam to rozumiec??:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 dealer napisał(a):ale ze co NIC????? jak mam to rozumiec??:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: To, że było sucho:diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol: To, że było sucho:diabloti::evil_lol: :hmmmm:........ Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 dealer napisał(a)::hmmmm:........ Główka Cię swędzi, oć podrapię:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Główka Cię swędzi, oć podrapię:diabloti::loveu::loveu::loveu: wolalabym drapanko po pleckach:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Nooo, leniwa jezdem przełokrutnie:roll::loveu: :evil_lol::evil_lol:Nie strasz:evil_lol: Witaj Alu:loveu: WITAJ :loveu::loveu::loveu: A ja sobie w końcu dziś pospałam, niedawno wstałam :crazyeye: A co najlepsze, Medor spał ze mną i nic:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi: no dzielny MEDOREK :loveu:....może mu w nocy po prostu za zimno :hmmmm: Quote
Recommended Posts