Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 evaxon napisał(a):no jasneeeee:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......przed czasem wyjdziona czy po czasie ale zawsze liczy się to ze byłaś ;)...moja ty Heros kobitko :loveu: Quote
Akadna Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Brywiecór Medorkowa, chlejochu jeden, pić pić i pić :evil_lol: aaaaa.. zapomniałam żeś ty DEGUSTATOR :cool: Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......przed czasem wyjdziona czy po czasie ale zawsze liczy się to ze byłaś ;)...moja ty Heros kobitko :loveu: Ha ha dokładnie tak Alu, liczą się chęci:roll::roll::loveu: [quote name='Werka']Brywiecór Medorkowa, chlejochu jeden, pić pić i pić :evil_lol: aaaaa.. zapomniałam żeś ty DEGUSTATOR :cool: Ot własnie miałam o tym wspomnieć:cool1: Quote
tygra Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Madziu nie jestem w stanie nadrobić więc dobry wieczór mówię Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 tygra napisał(a):Madziu nie jestem w stanie nadrobić więc dobry wieczór mówię To aj odpowiem;) Nie nadrabiaj:loveu::loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 MAdziu czy te Twoje studium jest płatne? Ile płacisz? Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Madziu ...dziś degustujesz kawę :razz: Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Gonitwa napisał(a):MAdziu czy te Twoje studium jest płatne? Ile płacisz? Tak;) 200 zeta miesięcznie;) Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Madziu ...dziś degustujesz kawę :razz: Tak:grins::grins::grins: Ale najpierw zdegustowałam dwa tyskie:evil_lol: dobranoc:hand::hand: Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 E myślałam, że więcej... a jakie były warunki rekrutacji? Sorki za wywiad, ale szukam sobie alternatywy;) Quote
Medorowa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Gonitwa napisał(a):E myślałam, że więcej... a jakie były warunki rekrutacji? Sorki za wywiad, ale szukam sobie alternatywy;) Poczytaj, wszystko pisze na ich stronie;) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Wiecie jaki dzisiaj dzień aaaaaaaa:placz: Wiecie która jest godzina:placz: A ja zaraz jadę do szkoły:placz: Quote
Alicja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Poczytaj, wszystko pisze na ich stronie;) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Wiecie jaki dzisiaj dzień aaaaaaaa:placz: Wiecie która jest godzina:placz: A ja zaraz jadę do szkoły:placz: :glaszcze: Madziu ...bądź dzielną dziewczynką :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 czesc:p a ja sobie niedawno wstala i wypilam kaffke:p Quote
Medorowa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :glaszcze: Madziu ...bądź dzielną dziewczynką :loveu::loveu::loveu: Nie mam wyjścia:shake:;):evil_lol:Hej:loveu: [quote name='evaxon']czesc:p a ja sobie niedawno wstala i wypilam kaffke:p Też Cię kocham:loveu::loveu::loveu::loveu: Wróciłam:roll::roll: Jak zwykle wcześniej:mdleje: Ale będę mieć pyszny obiadek:bigcool: Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Wróciłam:roll::roll: Jak zwykle wcześniej:mdleje: Ale będę mieć pyszny obiadek:bigcool: :cool1:nie ładnie..ojj nie ladnie... a co masz a co masz?? Quote
Medorowa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 evaxon napisał(a)::cool1:nie ładnie..ojj nie ladnie... a co masz a co masz?? :oops::oops::niewiem: A wymysliłam sobie, paróweczki z pieczarkami, cebulką i serkiem żółtym, zapieczone w naleśniku:razz: Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam:evil_lol: Quote
agbar Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 czesc robaczyco :loveu:jak przezylas szkolke?:cool3: Quote
Patikujek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Siemka Madzik A co tu nic o mnie nie ma i kas zdjęcia, ja tu tylko paplaninę widzę:mad: A takie zajęcia były interesujące żę po paczce tabletek przeciwbólowych głowa mi odpada:evil_lol: A jak faceta zobaczę przed upływem 2 tygodni to chyba wykituję Quote
Medorowa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='dealer']czesc robaczyco :loveu:jak przezylas szkolke?:cool3: Cześć moja Dijejeczko:loveu::loveu::loveu: A no żyję:cool1: [quote name='Werka']Hej:loveu: Kuku:hand: [quote name='Patikujek_Zabrze']Siemka Madzik A co tu nic o mnie nie ma i kas zdjęcia, ja tu tylko paplaninę widzę:mad: A takie zajęcia były interesujące żę po paczce tabletek przeciwbólowych głowa mi odpada:evil_lol: A jak faceta zobaczę przed upływem 2 tygodni to chyba wykituję Ooooooooo:multi: Znalazłaś nas:loveu::loveu::loveu: Buhahahahhahaaaa, dlatego rób tak jak ja i wychodź wcześniej;) Czekam na emaila z notatkami;):evil_lol: Dzięki za herbatkę;):evil_lol: Otóż moi drodzy, to jest moja koleżanka z grupy:grins::lol!: Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 madzia i medor napisał(a): A wymysliłam sobie, paróweczki z pieczarkami, cebulką i serkiem żółtym, zapieczone w naleśniku:razz: Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam:evil_lol: nie lubie parowek:cool1::roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 :multi::multi::multi:heyka ....jednak przeżyłas ....:loveu: Quote
Paula Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ale się dziś działo u gospoś :-o ;) na koniec 1-go to się nawet wzruszyłam :evil_lol: a koniec 2-go to taki creepy był :smhair2: Quote
Recommended Posts