Medorowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='dealer']wolalabym drapanko po pleckach:loveu::loveu: A płacisz kartą czy gotówką:cool1::cool1::cool1: [quote name='Alicjarydzewska']no dzielny MEDOREK :loveu:....może mu w nocy po prostu za zimno :hmmmm: Za zimno mu na pewno nie jest, to wręcz nie możliwe - w domciu cieplutko, a jak go przykryję kołderką, to zaraz ucieka, bo mu za gorąco;) Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 phiiii..czym place ..phiiiii pamientaj piniondze to nie fszystko..... ale fszystko bez piniendzy to h.uj:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 dealer napisał(a):phiiii..czym place ..phiiiii pamientaj piniondze to nie fszystko..... ale fszystko bez piniendzy to h.uj:diabloti::diabloti: Ot cała prawda życiowa:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 evaxon napisał(a):hejjjjjjjj Madziaaaaaaa:loveu: Cześć słoneczko:loveu::loveu::loveu: Chce mi ktoś pomóc w napisaniu pracy "Czynności skóry i jej znaczenie w termoregulacji zwierząt"??:diabloti: Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć słoneczko:loveu::loveu::loveu: Chce mi ktoś pomóc w napisaniu pracy "Czynności skóry i jej znaczenie w termoregulacji zwierząt"??:diabloti: ooooo mialam podobny temat na maturze:p Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='dealer']ooooo mialam podobny temat na maturze:p Chcesz pomóc... prawda:diabloti::diabloti: Specjalnie dla Luśkowej:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Chcesz pomóc... prawda:diabloti::diabloti: a wspominalam cos o pomocy:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 dealer napisał(a):a wspominalam cos o pomocy:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: No właśnie jeszcze nie, dlatego cały czas czekam:evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 madzia i medor napisał(a):No właśnie jeszcze nie, dlatego cały czas czekam:evil_lol::evil_lol: zaiste siostro powiadam ci ze cierplliwosc cnota jest zacna:cool1: Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 cześć medoruchna :multi::multi::multi: dotarłam do cia ale juz dziś końcówa pracy... i niezdąże poczytać tych jakże wspaniałych dialogów :placz::placz: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='clockwork']cześć medoruchna :multi::multi::multi: dotarłam do cia ale juz dziś końcówa pracy... i niezdąże poczytać tych jakże wspaniałych dialogów :placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeczytałam .....MORDUCHNA ....:evil_lol: Quote
mar....ka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 heloł Madzia, boshe jak ja dawno temu pisałam maturę (nawet z biologii:diabloti:), teraz nic już nie pamiętam. Uważam i tka, że skóra jest lepsza od analizy satysfakcji klientów banków (heheh- temat magisterki). Quote
BeaC Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 http://img141.imageshack.us/img141/1666/acucheu5.jpg łeeeeeeeeeee to jakas podruba:crazyeye:.......miał być łańcuch, który trzyma twe ostre brytany...............a ty mi tutaj jaki plastyk wstawiasz:roll: mimo wszystko witaj:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witanko Madziu :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Madzialeno droga, zbierz się wreszcie do kupy i cyknij no troche fotk tych swoich potfforów:loveu: :cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='dealer']zaiste siostro powiadam ci ze cierplliwosc cnota jest zacna:cool1: Zaiste siostro powiadam Ci, przestań... :cool1::cool1::diabloti: Tylko pomóż:evil_lol: [quote name='clockwork']cześć medoruchna :multi::multi::multi: dotarłam do cia ale juz dziś końcówa pracy... i niezdąże poczytać tych jakże wspaniałych dialogów :placz::placz: Żałuj, toć to skarbnica wiedzy:roll::roll::roll: Witaj:multi: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeczytałam .....MORDUCHNA ....:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Alu:evil_lol: [quote name='majoka']heloł Madzia, boshe jak ja dawno temu pisałam maturę (nawet z biologii:diabloti:), teraz nic już nie pamiętam. Uważam i tka, że skóra jest lepsza od analizy satysfakcji klientów banków (heheh- temat magisterki). Wierzę Ci na słowo;):loveu: Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='BeaC']http://img141.imageshack.us/img141/1666/acucheu5.jpg łeeeeeeeeeee to jakas podruba:crazyeye:.......miał być łańcuch, który trzyma twe ostre brytany...............a ty mi tutaj jaki plastyk wstawiasz:roll: mimo wszystko witaj:diabloti::diabloti::diabloti: Łańcuch nie jest plastikowy:obrazic: I siedzi na nim tylko jeden niebezpieczny brytan - Dydek:cool1::cool1: Mimo wszystko witam:diabloti::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Witanko Madziu :multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi: Cześć Alu:loveu::loveu: [quote name='Imbir1']Madzialeno droga, zbierz się wreszcie do kupy i cyknij no troche fotk tych swoich potfforów:loveu: :cool3::cool3: Ale że niby gdzie ja mam zbierać te qpy:hmmmm::roll::roll: Dziś postaram sie coś wykombiniować;) Śliczna pogoda, gorąco, wiosna:multi::multi::multi: A ja jestem chora :shake: Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :shake:chora ...na co :crazyeye:......:glaszcze: Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:chora ...na co :crazyeye:......:glaszcze: na głowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hej wariatka:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:chora ...na co :crazyeye:......:glaszcze: [quote name='evaxon']na głowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shake::shake: :shake:czyli nieuleczalnie :shake::shake::shake: medorowa :calus: :eviltong::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:chora ...na co :crazyeye:......:glaszcze: Jakieś przeziębienie:shake::shake::shake: Muszę się do weekendu wykurować, bo zapowiada się bardzo ciekawie:razz: Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='evaxon']na głowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hej wariatka:loveu::loveu::loveu: Miałam to napisać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: WiTaj:multi: [quote name='clockwork'] :shake::shake: :shake:czyli nieuleczalnie :shake::shake::shake: medorowa :calus: :eviltong::diabloti: Taaa, od urodzenia:cool1::cool1::cool1: :diabloti::diabloti: Boshh, ale się źle czuję:shake::shake::shake: Ale chociaż zakupki były udane:multi: Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madzia i medor napisał(a): Boshh, ale się źle czuję:shake::shake::shake: Ale chociaż zakupki były udane:multi: nałykaj sie prochow jakies:) co kupiłas:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts