agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']albowiem niewygodne krzesło masz :cool1: zaprawde powiadam ci racje masz siostro....pozostaje mi po raz kolejny zlamac oparcie i zakupic wygodniejsze:diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']zaprawde powiadam ci racje masz siostro....pozostaje mi po raz kolejny zlamac oparcie i zakupic wygodniejsze:diabloti: tak i uczyń siostro ...albowiem to jedyne słuszne rozwiazanie jest .....:roll: Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']tak i uczyń siostro ...albowiem to jedyne słuszne rozwiazanie jest .....:roll: jeno sie zapre .....i bedzie po oparciu:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']jeno sie zapre .....i bedzie po oparciu:evil_lol: ino cobyś sie przy tym nie ... zesłała :diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']jeno sie zapre .....i bedzie po oparciu:evil_lol: :diabloti:ino jak się bedziesz zapierać to nie popuść :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Chlorkowa juz na szmacie dziś u Cia jeździła :diabloti: Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']ino cobyś sie przy tym nie ... zesłała :diabloti: ups....za pozno:oops::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:ino jak się bedziesz zapierać to nie popuść :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Chlorkowa juz na szmacie dziś u Cia jeździła :diabloti: niedokladnie jezdzila bardzo niedokladnie:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Później poodpisuję, bo teraz idę na piwo... piw kilka:hmmmm: Tym razem zamiast kokardki, zawiążę sobie supełek na palcu:roll:Może tym razem nie zapomnę:roll: Że Jutro Do Szkoły:diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :multi::multi::multi:Madziu ...pamiętaj ...jutro do szkoły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Madziu ...pamiętaj ...jutro do szkoły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doopa...nawet supełek nie pomógł... zapomniałam... Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Doopa...nawet supełek nie pomógł... zapomniałam... :hmmmm: no ale wstać jeszcze zdążysz ;) Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: no ale wstać jeszcze zdążysz ;) No już wstanięta, jem śniadanko:grins: Za pół godziny na busa:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='madzia i medor']No już wstanięta, jem śniadanko:grins: Za pół godziny na busa:mdleje::mdleje::mdleje: :loveu:dzielna dziewczynka ;) Quote
clockwork Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: no ale wstać jeszcze zdążysz ;) zdążyć a dać rade... wielka różnica :evil_lol: ale madzia twardziel... na Tyskim wychowana.. zuch dziewczynka..:multi::multi:. pojechała sie edukować :loveu: pewnie wyjdzie przed czasem bo nauka na kacu musi być okrutna.:diabloti:... ale pojechała- chęci sie liczą :razz: Quote
e.v.a Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 usa busa hołł :evil_lol::evil_lol: heja Madzialena:multi: Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Werka']Śmacnego:p Dziękuję;) [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:dzielna dziewczynka ;) Heros baba:evil_lol: [quote name='dealer']dzien dobry wstanieta:loveu: Dzięńńńńdiobry moja tii dojczlandko:loveu::loveu: [quote name='Klaudia :-)']witanko:-) :multi::hand: [quote name='clockwork'] zdążyć a dać rade... wielka różnica :evil_lol: ale madzia twardziel... na Tyskim wychowana.. zuch dziewczynka..:multi:. pojechała sie edukować :loveu: pewnie wyjdzie przed czasem bo nauka na kacu musi być okrutna.:diabloti:... ale pojechała- chęci sie liczą :razz: Bardzo słuszna uwaga:roll::loveu: Dalsze częsci nie skomentuje:evil_lol: Wystarczy spojrzeć na zegarek:oops::oops: [quote name='evaxon']usa busa hołł :evil_lol: heja Madzialena:multi: Boszzz, moja nienormalna:loveu::loveu: A więc jestem wrócona, co prawda przed czasem, ale jestem:siara::cool1::cool1: Dziś również przyda się supełek na palca:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 hahaha Madzialeno ja mam pomysla:evil_lol: wez mnie ze soba ja ci przypomne zeby nie pic tyle:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 evaxon napisał(a):hahaha Madzialeno ja mam pomysla:evil_lol: wez mnie ze soba ja ci przypomne zeby nie pic tyle:evil_lol: Naprawdę:crazyeye::crazyeye: Będziesz tak dubra:loveu::loveu: choo ... Quote
Iza i Fidel Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Matkoooo tylko cie z oczu spuscic !!! Zamiast grzecznie wczoraj na stepy pojsc to gdzie polazlas????:mad::mad: Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Matkoooo tylko cie z oczu spuscic !!! Zamiast grzecznie wczoraj na stepy pojsc to gdzie polazlas????:mad::mad: Pić:grins::grins::grins: Dzięki za eska, wróciłam do domciu busikiem 13;05:bigcool: Quote
Iza i Fidel Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Pić:grins::grins::grins: Dzięki za eska, wróciłam do domciu busikiem 13;05:bigcool: łajdaczka jedna !!! Nawet mi nie zaproponowala :mad: Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Iza i Fidel napisał(a):łajdaczka jedna !!! Nawet mi nie zaproponowala :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Choo dzisiaj też idę:roll: Quote
e.v.a Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Naprawdę:crazyeye::crazyeye: Będziesz tak dubra:loveu::loveu: choo ... no jasneeeee:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts