e.v.a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ułaaa bidna sunia:shake: a juz myslalam ze ty ja wzielas:diabloti: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Dziś na moim piętrze była przywiązana kablem mała sunia, na moje oko wiek ok 3 lat, z karteczką "zlituj się nade mną"... Mała strasznie wystraszona, bardzo głodna, ale wyglądała na zadbaną:roll: Nauczona do czego służy łóżko;) Przygarnęła ją moja sąsiadka, która niedawno straciła pieska - tylko mąż jeszcze o niczym nie wiem;):evil_lol: :-(...o masz do czego ludzie potrafią się posunąć ....dobrze ze miał małą kto zabrać :loveu: Witanko :multi:zakręcona ;) Medorkowa ze złamanym paznokciem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Proszę Cie bardzo:diabloti:Mówisz i masz:grins::grins::grins: pieprzę zamiane zdjęcia na link.................. w TEJ galerii jest to tak niespotykane zjawisko że muszę to powtórzyc!!!!!! a juz chciałam skromnie poprosić chociaz o fotke..............łańcuhca:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 przyszłam se tu, bo mnie dawno nie było :roll: chciałam nadrobić... ale... tyle nagadane, że ni mom siły :shake: :evil_lol: były zdjęcia psowe?? jak były, to się jeszcze wrócę;) cmokasy na dzień dobry dla Was od Zuzolków!! :multi: :loveu: P.S. jak Medziu? znaczy o zdrówko pytam... Quote
agbar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 dzien dobry moja piekna:loveu:jestes?zyjesz? czy cie ten..hmmmm przyjaciel porwal pokroil i zakopal w lesie:cool3::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Z opóźnieniem, ale się napiłam...Lepiej późno niż... Też tak myślę:evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):ułaaa bidna sunia:shake: a juz myslalam ze ty ja wzielas:diabloti: No gdyby nie sąsiadka, nie miałabym wyjścia:roll: Alicjarydzewska napisał(a): :-(...o masz do czego ludzie potrafią się posunąć ....dobrze ze miał małą kto zabrać :loveu: Witanko :multi:zakręcona ;) Medorkowa ze złamanym paznokciem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, biedna była cała owinięta kablem, nawet się nie ruszała:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witaj Alu:loveu: BeaC napisał(a):pieprzę zamiane zdjęcia na link.................. w TEJ galerii jest to tak niespotykane zjawisko że muszę to powtórzyc!!!!!! a juz chciałam skromnie poprosić chociaz o fotke..............łańcuhca:diabloti::diabloti::diabloti: Buhahahaha oplułam monitor:evil_lol::evil_lol: Niebawem może pożyczę aparat od sąsiadki to narobię troszkę zdjęć;) Quote
Medorowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 basia2202 napisał(a):przyszłam se tu, bo mnie dawno nie było :roll: chciałam nadrobić... ale... tyle nagadane, że ni mom siły :shake: :evil_lol: były zdjęcia psowe?? jak były, to się jeszcze wrócę;) cmokasy na dzień dobry dla Was od Zuzolków!! :multi: :loveu: P.S. jak Medziu? znaczy o zdrówko pytam... Było:grins::grins::grins: Jedno:diabloti: Raz tak, raz tak, w środę jesteśmy umówieni na usg:roll: dealer napisał(a):dzien dobry moja piekna:loveu:jestes?zyjesz? czy cie ten..hmmmm przyjaciel porwal pokroil i zakopal w lesie:cool3::diabloti: Ale byś miała radochę:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
agbar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale byś miała radochę:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: noooooooooooooo moglabym film nakrecic albo ksiazke napisac:eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :multi::multi::multi:Medorkowa wstała :multi::loveu::multi: Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 madzia i medor napisał(a): Buhahahaha oplułam monitor:evil_lol::evil_lol: Niebawem może pożyczę aparat od sąsiadki to narobię troszkę zdjęć;) trzymam Cie......................za język:eviltong::eviltong::eviltong: i czekam na fotę..............tego łańcucha od Twoich brytanów:diabloti: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Dziś na moim piętrze była przywiązana kablem mała sunia, na moje oko wiek ok 3 lat, z karteczką "zlituj się nade mną"... Mała strasznie wystraszona, bardzo głodna, ale wyglądała na zadbaną:roll: Nauczona do czego służy łóżko;) Przygarnęła ją moja sąsiadka, która niedawno straciła pieska - tylko mąż jeszcze o niczym nie wiem;):evil_lol: osz... QFFAAAAAA!!!!!! co za podły frajer.... a tak apropos :roll: ty też juz masz opinie w mieście PSY-CHO-holiczki że akurat na twoim piętrze ta psina?? :razz::razz: wiedział gdzie ją zostawić ;) no medorowo... jesteś :razz::razz: Quote
Medorowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 dealer napisał(a):noooooooooooooo moglabym film nakrecic albo ksiazke napisac:eviltong::diabloti: Hmmmm, przemyślę Ci czy nie pomóc w dojściu do sławy:cool1: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Medorkowa wstała :multi::loveu::multi: No, już dawno:evil_lol: BeaC napisał(a):trzymam Cie......................za język:eviltong::eviltong::eviltong: i czekam na fotę..............tego łańcucha od Twoich brytanów:diabloti: Dobra:diabloti: evaxon napisał(a):hej hej Madziusia:loveu: :loveu: clockwork napisał(a): osz... QFFAAAAAA!!!!!! co za podły frajer.... a tak apropos :roll: ty też juz masz opinie w mieście PSY-CHO-holiczki że akurat na twoim piętrze ta psina?? :razz::razz: wiedział gdzie ją zostawić ;) no medorowo... jesteś :razz::razz: A no mam i dobrze mi z tym;) Werka napisał(a):Witom Cia :biggrina: I ja ciem:hand: Quote
Jagoda1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 To kiedy będą zdjęcia...? Medzio posiwieje, Dino posiwieje, my tyż... czekając.:razz: Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 boszzzz... przeczytałam teraz dopiero o tym podrzucownym psiunku u Ciebie... :roll: co za bydlakiem trzeba być :crazyeye: :mad: :angryy: sku***stwo normalnie!! żeby tak psa porzucić :angryy: dobra ta Twa sąsiadka, że przygarnęła... P.S. zapraszamy na nowe foty do nas;) Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :hmmmm: Medorkowa ...gdzie jesteś :cool1: Quote
Jagoda1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: Medorkowa ...gdzie jesteś :cool1: Po galeriach lata...:razz: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Po galeriach lata...:razz::shake:nie widziałam jej Quote
Medorowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To kiedy będą zdjęcia...? Medzio posiwieje, Dino posiwieje, my tyż... czekając.:razz: Pocieszę cię, Dinek już posiwiał:evil_lol: basia2202 napisał(a):boszzzz... przeczytałam teraz dopiero o tym podrzucownym psiunku u Ciebie... :roll: co za bydlakiem trzeba być :crazyeye: :mad: :angryy: sku***stwo normalnie!! żeby tak psa porzucić :angryy: dobra ta Twa sąsiadka, że przygarnęła... P.S. zapraszamy na nowe foty do nas;) No, tylko mąż coś nie zadowolony:roll: ;) Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: Medorkowa ...gdzie jesteś :cool1: Tutaj:grins: AgusiaTerierka napisał(a):Po galeriach lata...:razz: Nie latałam, bo byłam z Fidelową na "piłkach" - gimnastyce;) Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie widziałam jej No dziwne by było gdybyś mnie widziała:eviltong::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :multi::multi::multi:nareszcie .......:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jestem z samego rańca..............:cool3: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Doberek Madziu :multi::loveu::multi:...co u Was slychować :hmmmm: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Helloł Madzialena:multi::multi::multi::multi: co z Tobą jest, ze Cię ostatnio tak mało:roll: Alutka, śledzę Cię:diabloti: Quote
agbar Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dzien dobry moja najmilejsza:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts