Medorowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Paulinaaa']Słoonecko dzisiaj wcesnie rano wstało. chocias mogło jesce spac :grins::grins::grins: Zaspiewałam ja Ci :oops: Lepiej Ci w kręgosłupik? :cool3: Ale masz talenta:loveu: Mhmm, tzn. coś tam jeszcze pstryka pyka, ale czuję się rewelacyjnie:bigcool:Choć nie zaprzecze, że przydałby mi się jakiś masaż:evil_lol::evil_lol: [quote name='basia2202']witam Cię Madzialenowa :loveu::loveu::loveu: jak tam Twój stopień jogowego wygięcia? ;) :eviltong: To dopiero początek:diabloti: Witajta:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:hand: witaj Medorkowa :multi::multi::multi: Cześć Alutko:loveu::multi::multi::multi: [quote name='bonita']Cze córcia, Ty chorutka? Niet, ino mnie wygło od jogi;) A wiecie co dziś jest, a wiecie co dziś jest:errrr::errrr::errrr: Kolejny dzień, kiedy mam lenia:diabloti: Quote
bonita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Powyginana i leniwa:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Madzia posprzatala bys:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 bonita napisał(a):Powyginana i leniwa:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To cała ja:loveu::diabloti: DORRAG napisał(a):Doberek Medorki:p Doberek Fionki:hand::loveu: evaxon napisał(a):Madzia posprzatala bys:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Skąd wiedziałaś:diabloti:Zaraz się za to biorę, muszę wszystko dokonczyć, co wczoraj zaczęłam:diabloti: Bo ogólnie, to ja nienawidzę sprzątać:mdleje: Ale jeszcze bardziej nie lubię syfu:cool1: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 nie nadrabiam na razie.... wpadłam na szybciutko z prezencikiem dla Ciebie :loveu: RESZTA U MNIE :diabloti: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 aaa... jeszcze jedno... bo TO stanowczo lepiej U Ciebie bedzie sie prezentowało :cool1: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wiedziałam ....wiedzialam że to będzie LODOWISKO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']aaa... jeszcze jedno... bo TO stanowczo lepiej U Ciebie bedzie sie prezentowało :cool1: http://images24.fotosik.pl/101/424bc3067537f8c6.jpg :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 jeszcze browarek... dla wszystkich :loveu: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Czy już mówiłam jak bardzo Cię kocham:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aż się łezka w oku kręci:oops::loveu::loveu::loveu: Na tym lodowisku pierwszy raz poczułam, co znaczy ból upadku dupą na lód:diabloti: Do tego Kościółka chodziłam:mdleje: Dziękuję Ci Chlorkowa:loveu::loveu::loveu::Rose: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :siara:;):evil_lol::loveu: [quote name='Vectra']witaj jogująca się siostrzyczko :D Cześć siostro z nowym płotem i niebawem nowym piesem:loveu::loveu: [quote name='clockwork']jeszcze browarek... dla wszystkich :loveu: Bociek dokładnie wiedział gdzie mnie spuścić:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']jeszcze browarek... dla wszystkich :loveu: http://images22.fotosik.pl/177/e2b61746f6952e6d.jpg :multi::multi::multi:tu byłam :multi::multi::multi::multi::multi::multi:tak to tu :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wiedziałam ....wiedzialam że to będzie LODOWISKO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też:multi::multi: Aż mi banan z ryja nie schodzi - dzięki Chlorkowa:Rose: Muszę tam pojechać, ba, ja tam jeszcze kiedyś zamieszkam:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja też:multi::multi: Aż mi banan z ryja nie schodzi - dzięki Chlorkowa:Rose: Muszę tam pojechać, ba, ja tam jeszcze kiedyś zamieszkam:evil_lol::evil_lol: oć ...pojedziemy się razem z Chlorkowa pokiełzać na łyżwach :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Czy już mówiłam jak bardzo Cię kocham:loveu: Aż się łezka w oku kręci:oops::loveu::loveu::loveu: Na tym lodowisku pierwszy raz poczułam, co znaczy ból upadku dupą na lód:diabloti: Do tego Kościółka chodziłam:mdleje: Dziękuję Ci Chlorkowa:loveu::loveu::loveu::Rose: domyśliłam sie że o to osiedle chodzi- dlatego je zrobiłam :p tak mówiłaś mi miliony razy że mnie kochasz :diabloti: dobrzę że dupa nie szklanka... jeździłaś na łyżwach z Czerkawskim :cool3: prosze.... dłobnostka... byłam przejazdem :loveu: [quote name='madzia i medor']Ja też:multi::multi: Aż mi banan z ryja nie schodzi - dzięki Chlorkowa:Rose: Muszę tam pojechać, ba, ja tam jeszcze kiedyś zamieszkam:evil_lol::evil_lol: taka pierdółka a ile radości i szczęścia... i sprawiła to mła skromna osoba... i mła sis..:oops:. tylko wjechałyśmy do TYCHÓW a ja do siory... wyciągaj aparata!!! medorkowej musze prezencika sprawić!!! którędy na lodowisko??? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']oć ...pojedziemy się razem z Chlorkowa pokiełzać na łyżwach :multi::multi::multi: moje łyżwy zeżarła rdza ... :splat:co ja gadam... jak ja jeździłam na łyżwach to jeszcze nie odkryto metalu- z drzewa sie strugało :cool1: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'] moje łyżwy zeżarła rdza ... co ja gadam... jak ja jeździłam na łyżwach to jeszcze nie odkryto metalu- z drzewa sie strugało :cool1: czyli korniki ci zeżarli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']czyli korniki ci zeżarli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na to wyglada :diabloti: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']czesc wzruszona:loveu: do łez zapomniałas dodać :razz::razz: Madziu... idziesz na piechote do tych TYCH... ileż można z psami łazić .. wyrodna właścicielko.... zima idzie, psy marzną męczą sie a Ty je szlajasz gdzieś po polach...:shake: do TOZU z nią!!!! :diabloti: Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']do łez zapomniałas dodać :razz::razz: zapomnialam ...bije sie w zapadnieta kletke z piersiami..moja wina moja wina:placz: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']zapomnialam ...bije sie w zapadnieta kletke z piersiami..moja wina moja wina:placz: uważaj :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bo ci pięścia na plecach wyjszła :diabloti: Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']uważaj :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bo ci pięścia na plecach wyjszła :diabloti: ha! no i juz wiem czemu sie nie umiem wygodnie oprzec:roll: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']ha! no i juz wiem czemu sie nie umiem wygodnie oprzec:roll: albowiem niewygodne krzesło masz :cool1: Quote
Recommended Posts