Medorowa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Werka']CZESC!!!!!!!!!!!!!!:scream_3: Ciszej, słyszę... :roll::roll::roll: Cześć :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Werka']Dobrze:):):):):):):):):):):):):):):) dzięki:evil_lol::evil_lol:;) Co jest dobre na szybkie wyzdrowienie:niewiem: Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 evaxon napisał(a):nałykaj sie prochow jakies:) co kupiłas:loveu::loveu::loveu: Łykom i łykom i doopa bllada:placz::placz::placz: Kupiłam sobie spodnie i bluzę, ale taką cieplutką, ze spokojnie w troszke cieplejsze dni można nosić zamiast kurteczki... no i pasek dostałam gratis:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Łykom i łykom i doopa bllada:placz::placz::placz: to na solarium:evil_lol::evil_lol: Kupiłam sobie spodnie i bluzę, ale taką cieplutką, ze spokojnie w troszke cieplejsze dni można nosić zamiast kurteczki... no i pasek dostałam gratis:diabloti: pokaaaa:diabloti::diabloti::diabloti: ja sobie ostatnio bucki na zime kupiłam :p a w sobote jade po kajas kurteczke:razz: Quote
zuzolandia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 taaaaaaaaaaaaa Madzialena moze co najwyzej kupy pozbierac eheheh a nie foty cyknac eheheheheheh;-) jak nie solarium to sa jeszcze takie chusteczki opalajace posmarujesz dooopa i bedzie opalona heheheheheheeheheheheh buzioleeeeeeeeeeeeee kofffaniutkaaaaaaaaaa !!!i procow nie lykaj wez sobie herbatke z RUMunem zaserwuj ;-) Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Hej ty nowa Medorowa:evil_lol: Dawaj no jakieś fotki bo od tej paplaniny u ciebie w galerii to już głowa boli zawsze wiedziałam że bokseromaniacy są rozmowni ale żeby aż tak:shake: Pozdrowionka ze słonecznego Śląska:multi: P.S Ja nie mam co w weekend robić, normalnie się nudzić będę a w internacie będzie z nami spać jeszcze Kara_Tc za 2 tyg:multi: Ale impreza będzie Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :razz:...wyzdrowialaś już ....bo ja tu z grzańcem ;) Quote
zuzolandia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 a gdzie ty sypiasz ????? koffaniutka??? Quote
Paula Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cześć Medorowa :loveu: Zdrowiej :kciuki: pożycz aparat i foty zrób :grins: :razz: Quote
BeaC Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 witaj bumbastisz....................samplastisz:diabloti::eviltong: Quote
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 witaj Madzioszku!! i witajcie piesy Madzioszki :multi: dawno mnie nie było tutaj... :roll: nadrobić nie dam rady... aaale ściskam mocno i buziakuję!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 evaxon napisał(a):pokaaaa:diabloti::diabloti::diabloti: ja sobie ostatnio bucki na zime kupiłam :p a w sobote jade po kajas kurteczke:razz: Pokażem jak tylko zdobędę aparacik;) Poka,poka butki:cool3::cool3: Ja cały czas szukam jakiś, ale nic nie mogę znaleźć:roll: Kurteczkę kupiłam sobie ostatnio i to bardzo fajną:multi::multi: zuzolandia napisał(a):taaaaaaaaaaaaa Madzialena moze co najwyzej kupy pozbierac eheheh a nie foty cyknac eheheheheheh;-) jak nie solarium to sa jeszcze takie chusteczki opalajace posmarujesz dooopa i bedzie opalona heheheheheheeheheheheh buzioleeeeeeeeeeeeee kofffaniutkaaaaaaaaaa !!!i procow nie lykaj wez sobie herbatke z RUMunem zaserwuj ;-) :evil_lol::evil_lol: Dobre zbieranie kup nie jest złe:cool1::diabloti: :evil_lol: :loveu: Nimam rumu:placz::placz: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Patikujek']Hej ty nowa Medorowa:evil_lol: Dawaj no jakieś fotki bo od tej paplaniny u ciebie w galerii to już głowa boli zawsze wiedziałam że bokseromaniacy są rozmowni ale żeby aż tak:shake: Pozdrowionka ze słonecznego Śląska:multi: P.S Ja nie mam co w weekend robić, normalnie się nudzić będę a w internacie będzie z nami spać jeszcze Kara_Tc za 2 tyg:multi: Ale impreza będzie :B-fly: Wczoraj chciałam pożyczyć aparat, bo mój ze mną nie współpracuje, ale nie było sąsiadki:niewiem: Jak wyzdrowieję, to postaram się coś cyknąć:p:p A mi się weekend zapowiada zajebiście, tylko muszę wyzdrowieć:placz::roll::roll::roll: Za dwa tygodnie piszę sie na 80%:p;) [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...wyzdrowialaś już ....bo ja tu z grzańcem ;) Dawaj grzańca;):multi: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='zuzolandia']a gdzie ty sypiasz ????? koffaniutka??? Gdzie mnie wpuszczą:diabloti::cool1::cool1::cool1: W szkole cem zostać, co by sie zsocjalizować:diabloti::diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Medorowa :loveu: Zdrowiej :kciuki: pożycz aparat i foty zrób :grins: :razz: :loveu::loveu::loveu:Dzięki :multi: [quote name='BeaC']witaj bumbastisz....................samplastisz:diabloti::eviltong: :stupid::stupid::stupid:I tak KCM:loveu: [quote name='basia2202']witaj Madzioszku!! i witajcie piesy Madzioszki :multi: dawno mnie nie było tutaj... :roll: nadrobić nie dam rady... aaale ściskam mocno i buziakuję!! :loveu::loveu::loveu: Witaj:multi::loveu: Również ściskamy:p [quote name='dealer']czesc nafaszerowana prochami:loveu: Cze sprzedająca prochy:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Zobaczcie mój kaczi nick:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: Źle się czuję, ja pie@rdol@u, piję właśnie mleko z czosnkiem i miodem:mdleje::mdleje::mdleje: Chuchnąć Wam:diabloti: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 elo :hand: To ja :loveu::loveu::loveu::loveu:Alicja :grins: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']elo :hand: To ja :loveu::loveu::loveu::loveu:Alicja :grins: To naprawdę Ty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie wierzę:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Medorowa']To naprawdę Ty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie wierzę:evil_lol: :oops::oops::oops:uwierz .....:mdleje: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No właśnie, siedzę, głowa mnie boli i już się zastanawiam, ze czegoś mi w Twoim niku brakuje:cool3: ufffff, a już myślałam, ze mam zwidy:roll: Mów szybko jak to zrobiłaś, bo ja chętnie bym tą 1 zlikwidowała:cool3: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops:uwierz .....:mdleje: Błogosławieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli:diabloti::diabloti::loveu: [quote name='Imbir1']No właśnie, siedzę, głowa mnie boli i już się zastanawiam, ze czegoś mi w Twoim niku brakuje:cool3: ufffff, a już myślałam, ze mam zwidy:roll: Mów szybko jak to zrobiłaś, bo ja chętnie bym tą 1 zlikwidowała:cool3: 500 stówek i załatwione:cool1: ;);) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78611 Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Medorowa napisał(a): 500 stówek i załatwione:cool1: A zniżka dla Znajomych, gdzie...:evil_lol:??? Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Medorowa'] A mi się weekend zapowiada zajebiście, tylko muszę wyzdrowieć:placz::roll::roll::roll: a coo bedziesz robiccc:diabloti:??? [quote name='Medorowa']Zobaczcie mój kaczi nick:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: Źle się czuję, ja pie@rdol@u, piję właśnie mleko z czosnkiem i miodem:mdleje::mdleje::mdleje: Chuchnąć Wam:diabloti: zaje2bisty nick:diabloti: a fuj nie nawidze mleka z czosnkiem i miodem bleee [quote name='Medorowa']Pokażem jak tylko zdobędę aparacik;) Poka,poka butki:cool3::cool3: Ja cały czas szukam jakiś, ale nic nie mogę znaleźć:roll: Kurteczkę kupiłam sobie ostatnio i to bardzo fajną:multi::multi: a kiedy to bedzie:diabloti::evil_lol: ja tez szukalam szukalam i znalazlam w HD ogolnie na nodze lepiej wygladaja a najfajniej jak spodnie sa w srodku buta http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2bf232e5ae837f6d.html a jaka a jaka??:razz: doberek:multi: Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 oooooo, kurcze, a jeszcze niedawno nic takiego nie mogło być:cool3::cool3::cool3: lecę tam w te pędy:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts