Vectra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 jaki masz siostra nowy ładny nick :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A zniżka dla Znajomych, gdzie...:evil_lol:??? O ja świnia:oops::oops::oops: 499,99:lol!: Imbir1 napisał(a):oooooo, kurcze, a jeszcze niedawno nic takiego nie mogło być:cool3::cool3::cool3: lecę tam w te pędy:diabloti::diabloti::diabloti: Łuważaj na zakretach:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Vectra napisał(a):jaki masz siostra nowy ładny nick :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Full wypass:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='evaxon']a coo bedziesz robiccc:diabloti:??? zaje2bisty nick:diabloti: a fuj nie nawidze mleka z czosnkiem i miodem bleee a kiedy to bedzie:diabloti::evil_lol: ja tez szukalam szukalam i znalazlam w HD ogolnie na nodze lepiej wygladaja a najfajniej jak spodnie sa w srodku buta http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2bf232e5ae837f6d.html a jaka a jaka??:razz: doberek:multi: Czego ja nie będę robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) :cool1: A kto powiedział, że ja go lubię:evil_lol::evil_lol: Jak wyzdrowieję:lol!::lol!: Poka na nodze:multi::multi::multi:Może być u Ciebie;) Fajną:grins: Moze znajdę gdzieś w necie;) Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Medorowa napisał(a):Czego ja nie będę robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) :cool1: A kto powiedział, że ja go lubię:evil_lol::evil_lol: Jak wyzdrowieję:lol!::lol!: Poka na nodze:multi::multi::multi:Może być u Ciebie;) Fajną:grins: Moze znajdę gdzieś w necie;) :evil_lol: az strach zapytac:evil_lol: ... jak ja nie lubie to nie pije:eviltong: :lol:czyli nigdy ...hyhyhy :cool1: we no sie uspokój:evil_lol: czyli??:evil_lol: szukaj:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: az strach zapytac:evil_lol: ... jak ja nie lubie to nie pije:eviltong: :lol:czyli nigdy ...hyhyhy :cool1: we no sie uspokój:evil_lol: czyli??:evil_lol: szukaj:diabloti: :roll: :diabloti: Kiedy ja cem wyzdrowieć... :roll::roll: :obrazic:Phii tyż mi dogociółka ... No poka, poka:multi::razz::razz::razz: No właśnie, nie mogę otworzyć tej strony, co chcę:shake::shake: Quote
Vectra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Muszę sie do Ciebie od nowa przyzwyczaić :diabloti: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Medorowa'] Kupiłam sobie spodnie i bluzę, ale taką cieplutką, ze spokojnie w troszke cieplejsze dni można nosić zamiast kurteczki... no i pasek dostałam gratis:diabloti: POKA :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='zuzolandia']taaaaaaaaaaaaa Madzialena moze co najwyzej kupy pozbierac eheheh a nie foty cyknac eheheheheheh;-) jak nie solarium to sa jeszcze takie chusteczki opalajace posmarujesz dooopa i bedzie opalona heheheheheheeheheheheh buzioleeeeeeeeeeeeee kofffaniutkaaaaaaaaaa !!!i procow nie lykaj wez sobie herbatke z RUMunem zaserwuj ;-) bosz :mdleje: a ta zaś tu z tym RUMunem :shake::shake::shake: medorowa.... dzisioj zmieniłaś NICKA!?? :crazyeye: no pacz.. jaka ja szprytna- od razu zauważyłach HELL...ooo MY MASTER :modla::modla::modla: :diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 RUMun to najlepszy przyjaciel kobity a co ;-) heehehheheheheh Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Vectra']Muszę sie do Ciebie od nowa przyzwyczaić :diabloti: A polubimy się:multi::multi::multi::diabloti: [quote name='clockwork']POKA :diabloti::diabloti::diabloti: bosz :mdleje: a ta zaś tu z tym RUMunem :shake::shake::shake: medorowa.... dzisioj zmieniłaś NICKA!?? :crazyeye: no pacz.. jaka ja szprytna- od razu zauważyłach HELL...ooo MY MASTER :modla::modla::modla: :diabloti::diabloti: Nie pokarzę, bo siem wsytdam:obrazic::obrazic::obrazic: No sprytna bestia z Ciebie:loveu::loveu: To ja, to ja:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 zuzolandia napisał(a):RUMun to najlepszy przyjaciel kobity a co ;-) heehehheheheheh Trza się będzie z nim zaprzyjaźni:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Właśnie sobie pojechałam na plac z kolegą poćwiczyć łuk:diabloti::diabloti: Zaliczyłam trzy słupki:B-fly: wiem, jestem bosska:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Medorowa napisał(a): Właśnie sobie pojechałam na plac z kolegą poćwiczyć łuk:diabloti::diabloti: Zaliczyłam trzy słupki:B-fly: wiem, jestem bosska:cool1::cool1::cool1::diabloti: :siara: brawo brawo :siara: Quote
Kiłi Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cześć...Medorowa(?)...:???::evil_lol: A pocuś ty żeś nick zmieniła? Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='zuzolandia']RUMun to najlepszy przyjaciel kobity a co ;-) heehehheheheheh ja ale RUMun z Coca colą najlepsiejszy jest:p Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='evaxon']:siara: brawo brawo :siara: :B-fly: [quote name='Kiłi']Cześć...Medorowa(?)...:???::evil_lol: A pocuś ty żeś nick zmieniła? Zeby było kaczi:diabloti:;):evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']ja ale RUMun z Coca colą najlepsiejszy jest:p To z kim się tyn rumun w końcu przyjaźni:???::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ja ale RUMun z Coca colą najlepsiejszy jest:p z cola to tylko whiskey:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='evaxon']z cola to tylko whiskey:loveu::loveu::loveu: :diabloti:Ty to tam zaraz wszystko co amerykanckie :razz::razz::razz: ;) Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 RUMun to swiatowiec kazdego zadowloi ;-) Quote
e.v.a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:Ty to tam zaraz wszystko co amerykanckie :razz::razz::razz: ;) ahahaha to chyba przez brata:evil_lol: wkoncu prawie amerykanin :grin: Quote
BeaC Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ja ale RUMun z Coca colą najlepsiejszy jest:p oczywiście..................z cytrynką mniam witaj z nowym nickiem..............:diabloti::cool3: Quote
Imbirka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 cześć mała Medorkowa:multi::multi::multi::loveu: przyszłam Cię pomolestować:p:loveu:.... . . . . . . . o fotki....:diabloti: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:tu się robi niebezpiecznie ...molestują z samego rańca ....:roll: o fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko Medorkowa:multi::loveu::multi: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 eee ja to mozna molestowac a ona i tak nic sobie z tego nie robi:shake::shake::shake: czesc Madziusia:loveu: to juz dzis:multi::multi::multi::multi: :evil_lol: Quote
Recommended Posts