Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

Dziś stawiają solidne ogrodzenie, panna będzie miała cały ogród dla siebie....jej przyszły pan kocha boksie:)
Będę częstym gościem u nich :)

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Medorowa- oklaski:loveu:

Jak czytałam o suni to odrazu mi się przypomniała taka sunia, co spotkałam ją na spacerze z Vectorem.... Zgubiła się:( Rozpaczliwie biegała w te i spowrotem szukając właściciela :(:(

Posted

[quote name='lula']Dziś stawiają solidne ogrodzenie, panna będzie miała cały ogród dla siebie....jej przyszły pan kocha boksie:)
Będę częstym gościem u nich :)
Cieszę się nie zmiernie:loveu::loveu::loveu:
Tylko, ze ja jej nie chcę oddawać - choć wiem, ze nie mam wyjścia:p
[quote name='Vectra']o no to piękna historia z dobrym zakończeniem :)

kurcze czy mi isę wydaje czy coraz więcej psów traci domy :(
:loveu::loveu::loveu:
Chyba już tak jest od dawien dawna:roll:
[quote name='Werka']Medorowa- oklaski:loveu:

Jak czytałam o suni to odrazu mi się przypomniała taka sunia, co spotkałam ją na spacerze z Vectorem.... Zgubiła się:( Rozpaczliwie biegała w te i spowrotem szukając właściciela :(:(
Biedactwo :-(:-(
[quote name='evaxon']echh bidula ta psina:shake:
ale nie oddawaj jej do schronu:shake:
poszukaj domku
Ewcia, do schronu w życiu jej nie oddam, na ulicę w życiu jej nie wyrzucę:shake::shake:;) Ja nie z takich;)
Są juz dwa potencjalne domki - w tym jeden pewny i najprawdopodobniej tam sunia zamieszka:multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):

Ewcia, do schronu w życiu jej nie oddam, na ulicę w życiu jej nie wyrzucę:shake::shake:;) Ja nie z takich;)
Są juz dwa potencjalne domki - w tym jeden pewny i najprawdopodobniej tam sunia zamieszka:multi::loveu::loveu::loveu:

czyli u ciebie?:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
czyli u ciebie?:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

:evil_lol:

chciałabym, bardzo:roll::roll:
caroolcia napisał(a):
o rany ale ekspresik!!!!!!!!!!!

super!!!! dla drugiego domku mamy inne bidne suczynki boksinki w razie czego....

Ok - później się z Tobą skontaktuje;):loveu:
AgusiaTerierka napisał(a):
Faktycznie ekspresowo będzie miała domek.
Madziu, jesteś kochana...:loveu:

Noo, zdarza mi się czasami:diabloti::diabloti::diabloti:;)

Ale ona jest cudowna:loveu::loveu: Leżą koło mnie oby dwa:loveu:
A Dinek ma dalej wszystko w dupie:diabloti:

Posted

Medorowa napisał(a):

Zeby było kaczi:diabloti:;):evil_lol:

A rozumiem taka nowa...moda...:diabloti:

Medorowa napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:wallbash::wallbash:
Właśnie wróciłam z porannego spaceru, wyszłam z dwoma psami... :wallbash:
a wróciłam z trzema:wallbash: Na naszej trasie spacerowej błąkała się strasznie wychudzona i jeszcze bardziej wystraszona sunia - bokserka - około dwa lata, na moje oko;):loveu: Bała się podejść, kładła się i sikała, ale udało mi się ją złapać i przyprowadzić do domu:mdleje::mdleje: Boi się dosłownie wszystkiego... nawet jak wycierałam ręcę w ręczniki, od razu się skuliła... musiała być bardzo bita:-(:-(:-(:-( Zjadła już dwie michy, dosłownie wchłonęła:shake::shake: Teraz razem z Medorkiem zwiedza mieszkanie:loveu::loveu: Troszkę się "rozjuszyła", nawet zostałam przez nią dokładnie wylizana po całej twarzy:loveu:Jest kochana:loveu::loveu:

Ale co ja mam robić:roll:

Chciałam powiedzieć, żebyś ją dała na bokserywpotrzebie, ale widze, że domek się już znalazł i to jak szybko:loveu:

Ja kiedyś goniłam po osiedlu suke sznaucera w cieczce, bo biegała tak bez celu, ale jak suczysko zobaczyło psy to tylko spierniczało przede mną ile sił w nogach... a jak tylko chciałam jej pomóc:shake:

Posted

Medorowa napisał(a):

A Dinek ma dalej wszystko w dupie:diabloti:

A może on tylko udaje, że ma w dupie a tak naprawde jest szaleńczo zazdrosny o Medora?:razz::diabloti:

Posted

Kiłi napisał(a):
A rozumiem taka nowa...moda...:diabloti:

Chciałam powiedzieć, żebyś ją dała na bokserywpotrzebie, ale widze, że domek się już znalazł i to jak szybko:loveu:

Ja kiedyś goniłam po osiedlu suke sznaucera w cieczce, bo biegała tak bez celu, ale jak suczysko zobaczyło psy to tylko spierniczało przede mną ile sił w nogach... a jak tylko chciałam jej pomóc:shake:

Ta:cool1:

:multi:

Ją też było bardzo ciężko złapać - była starsznie przestraszona:shake:
Kiłi napisał(a):
A może on tylko udaje, że ma w dupie a tak naprawde jest szaleńczo zazdrosny o Medora?:razz::diabloti:

Hmmm, dinuś nie ma byc o co zazdrosny, bo one są traktowane tak samo - tyle, że Dinek nie chodzi na długie spacery, bo już nie może:shake::shake::shake:
Podejrzewam,że to ten wiek, Dinuś chce mieć spokój i omija tych dwóch wariatów, jak tylko się da:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kiłi napisał(a):
Ale może Dinuś się w ukryciu kocha w Medorze, a tu mu jakąś babe do dom sprowadzają?:diabloti::eviltong:

Ma pecha:diabloti:;)
lula napisał(a):
Wszystko teraz zależy od mojego Tz-a. Domek jest ale kawał drogi przed nami.
Mam nadzieję, że się zgodzi pojechać.

Aga jesteś wielka:Rose: Trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
Właśnie wróciłam z porannego spaceru, wyszłam z dwoma psami... :wallbash::wallbash:
a wróciłam z trzema:wallbash::wallbash: Na naszej trasie spacerowej błąkała się strasznie wychudzona i jeszcze bardziej wystraszona sunia - bokserka - około dwa lata, na moje oko;):loveu: Bała się podejść, kładła się i sikała, ale udało mi się ją złapać i przyprowadzić do domu:mdleje::mdleje: Boi się dosłownie wszystkiego... nawet jak wycierałam ręcę w ręczniki, od razu się skuliła... musiała być bardzo bita:-(:-(:-(:-( Zjadła już dwie michy, dosłownie wchłonęła:shake::shake: Teraz razem z Medorkiem zwiedza mieszkanie:loveu::loveu: Troszkę się "rozjuszyła", nawet zostałam przez nią dokładnie wylizana po całej twarzy:loveu:Jest kochana:loveu::loveu:

Ale co ja mam robić:roll:

o masz....

dobrze że nadrabiam wszystko godzinami :cool1: więc już wiem że sunia raczej ma domek :loveu:
ehhhhhhh:hmmmm: zapomniałam com chciała rzec, ale miała być wazelina :grins:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:

fajnie ze tak szybko i szczesliwie faflunka bedzie miala domek :multi:

MEDORKOWO !!! KOFFOM CIE !!! choc zes antyalkoholowo :diabloti::diabloti:

AGA !!!! SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

[quote name='lula']Wszystko teraz zależy od mojego Tz-a. Domek jest ale kawał drogi przed nami.
Mam nadzieję, że się zgodzi pojechać.

to i ja zaciskam :kciuki: za dobrotliwość kierowcy :loveu: