Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :hmmmm: .....u mła 333 to u innych powinno być 666 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:stronka :eviltong: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: .....u mła 333 to u innych powinno być 666 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:stronka :eviltong: takk takk jest 666 :multi: pijemy Ala pijemy :beerchug::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: p.s- czesc wlascicielko blozka:cool1: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='evaxon']takk takk jest 666 :multi: pijemy Ala pijemy :beerchug::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: p.s- czesc wlascicielko blozka:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 666[SIZE=2]stronka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 aż se zmieniłam na 10postów/strone... żeby zobaczyć tą liczbe :diabloti::diabloti: za 666 LU! :knajpa::drink1::beerchug::popcorn: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:za 666 ....... Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Wracaj szybko;) Wrócna:grins: [quote name='clockwork'] ZOOFILKA :diabloti: kup mi coś :modla: :modla: jestem już na zawsze forever Przemilczę:cool1::cool1::cool1::diabloti: A cio byś ciała??:roll::roll: To znaczy, że będziesz mieć kompecka w domciu:razz::multi: Za 666 [SIZE=2] :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Nic sobie nie kupiłam:mdleje::mdleje:Nic oprócz kolczyków;) Na tym zadupiu nic nie ma:roll: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pijemy za 666 i kolczyki ;)....te rakotwórcze :hmmmm: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='madzia i medor']A cio byś ciała??:roll::roll: COKOLWIEK :grins: To znaczy, że będziesz mieć kompecka w domciu:razz::multi: pewnie... ze 2 coby sie nie bić z Pawciem :cool1: Za 666 [SIZE=2] :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Nic sobie nie kupiłam:mdleje::mdleje:Nic oprócz kolczyków;) Na tym zadupiu nic nie ma:roll: :razz:poka kolcycki :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pijemy za 666 i kolczyki ;)....te rakotwórcze :hmmmm: taaa... te od których sie umiera :diabloti: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']:razz:poka kolcycki :diabloti: no poka poka ..... taaa... te od których sie umiera :diabloti: taaaa temu Cię boli ....a mnie ucho tysz :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ja tez chce zobaczyc:cool3: poka poka.. u mnie tez nic nigdy nie ma:roll: dlatego jezdze do łodzi na zakupy :p:p:p Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pijemy za 666 i kolczyki ;)....te rakotwórcze :hmmmm: Kolcyki som rakorotwórczowe:crazyeye: Ojj ja goopia doopa zapomniała:diabloti: [quote name='clockwork']:razz:poka kolcycki :diabloti: taaa... te od których sie umiera :diabloti: Nie mam jak pokazać, już od miesiąca próbuję Wam pokazać moje ruzioffe głumiaki:grins: :mdleje::mdleje: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']taaaa temu Cię boli ....a mnie ucho tysz :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']ja tez chce zobaczyc:cool3: poka poka.. u mnie tez nic nigdy nie ma:roll: dlatego jezdze do łodzi na zakupy :p JW:loveu::loveu::loveu: Ja może niedługo pojadę do Legnicy:bigcool: Czekam tylko aż mój, hmm, przyjaciel wróci z Jeleniej i mnie zawiezie:Cool!: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 madzia i medor napisał(a): Ja może niedługo pojadę do Legnicy:bigcool: Czekam tylko aż mój, hmm, przyjaciel wróci z Jeleniej i mnie zawiezie:Cool!: hmm przyjaciel brzmi podejrzanie:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 evaxon napisał(a):hmm przyjaciel brzmi podejrzanie:diabloti::diabloti: Nie on nie jest podejrzany:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie on nie jest podejrzany:diabloti::diabloti: ale "hmmm " jest podejrzane:diabloti: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Kolcyki som rakorotwórczowe:crazyeye: Ojj ja goopia doopa zapomniała:diabloti: nooo... ja też nie wiedziałam.... ile to sie człowiek nauczy słuchająć tych ludzi co to mówią o studiu tatuaży i kolczykowaniu.... często mnie tu uświadamiają stare dewoty czekające na gebis u dentystki-sąsiadki :grins: Nie mam jak pokazać, już od miesiąca próbuję Wam pokazać moje ruzioffe głumiaki:grins: o ja guuupia ... zapomniałam... że masz zepsiuty aparat i wysyłasz do naprawy :roll: Ja może niedługo pojadę do Legnicy:bigcool: Czekam tylko aż mój, hmm, przyjaciel wróci z Jeleniej i mnie zawiezie:Cool!: uuulallallla... przyjaciel powiadasz :razz::razz: hmmm Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Hej, Madziula, zdejmij kolczyki...:razz: :razz:...może nie zdejmuj .....bo się jeszcze okaze ze inne rzeczy też rakotwórcze ...........:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Gonitwa']A u mnie dopiero 167 stronka...;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to masz pecha ;) Madziu ..... :knajpa: Quote
teqquila Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 o kurna Madzialena co mi nie mowisz ze u Cie 666 stronka byla tera siem juz nie zalapalam ale i tak siem napijem :knajpa: Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 evaxon napisał(a):ale "hmmm " jest podejrzane:diabloti: Hmmm jest podejrzane:crazyeye::crazyeye: :crazyeye::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: wyjazdy .......wojaże ........ ;):evil_lol: clockwork napisał(a): nooo... ja też nie wiedziałam.... ile to sie człowiek nauczy słuchająć tych ludzi co to mówią o studiu tatuaży i kolczykowaniu.... często mnie tu uświadamiają stare dewoty czekające na gebis u dentystki-sąsiadki :grins: Widzisz Chlorkowa, powinnaś być wdzięczna, że Panie służą Ci dobrymi radami:evil_lol: o ja guuupia ... zapomniałam... że masz zepsiuty aparat i wysyłasz do naprawy :roll: A dzis sąsiadka powiedziała,że mogę sobie od niej pożyczać aparacik kiedy tylko cem:grins: A ma nikona:lol!: uuulallallla... przyjaciel powiadasz :razz::razz: hmmm Mhmm:roll::roll: AgusiaTerierka napisał(a):Hej, Madziula, zdejmij kolczyki...:razz: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...może nie zdejmuj .....bo się jeszcze okaze ze inne rzeczy też rakotwórcze ...........:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i co ja mam teraz robić:niewiem::niewiem: Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Gonitwa napisał(a):A u mnie dopiero 167 stronka...;) To napij się za 167;):knajpa: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to masz pecha ;) Madziu ..... :knajpa: Buhahahahah Alu:loveu::evil_lol::evil_lol: :knajpa: teqquila napisał(a):o kurna Madzialena co mi nie mowisz ze u Cie 666 stronka byla tera siem juz nie zalapalam ale i tak siem napijem :knajpa: No mówiam Ci:grins::knajpa: Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Dziś na moim piętrze była przywiązana kablem mała sunia, na moje oko wiek ok 3 lat, z karteczką "zlituj się nade mną"... Mała strasznie wystraszona, bardzo głodna, ale wyglądała na zadbaną:roll: Nauczona do czego służy łóżko;) Przygarnęła ją moja sąsiadka, która niedawno straciła pieska - tylko mąż jeszcze o niczym nie wiem;):evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Z opóźnieniem, ale się napiłam...Lepiej późno niż... Quote
Recommended Posts