Jagoda1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Za Twoją 50-tą stronkę !!!:drinking: To czerwone wino, nie denaturat:diabloti: ... Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Za Twoją 50-tą stronkę !!!:drinking: To czerwone wino, nie denaturat:diabloti: ... No już 51, ale co tam:popcorn: :popcorn: :knajpa: :laola: :laola: Mam nadzieję, że półsłodkie:razz: :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Niestety, półwytrawne, ale tyż dobre:cool3: . Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Niestety, półwytrawne, ale tyż dobre:cool3: . Ja tam w sumie wybredna nie jestem;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ja siem też napię:drinking:za piędziesiątkę ! :drinking: :laola::laola: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='bonita']Ja siem też napię:drinking:za piędziesiątkę ! :drinking: :laola::laola: No to zdrówko:laola::laola:;) My pomału zbieramy się na grilla:razz: a Medor pałaszuje moją podusię/ jaśka:mdleje: Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 oooooo imprezka:multi::multi::multi::multi::multi: [CENTER]:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::laola::laola::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: [LEFT] a tak w ogóle helloł mamcia:p [/LEFT] [/CENTER] Quote
DORRAG Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Za 50 :multi: :multi: :multi: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Imbir1 napisał(a):oooooo imprezka:multi::multi::multi::multi::multi: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::laola::laola::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: a tak w ogóle helloł mamcia:p Hello córcia:loveu: Śliczny sobie avek sprawiłaś:razz: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='DORRAG']Za 50 :multi: :multi: :multi: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: Hejo:hand::multi: No to zdrówko dziłochy ;):drink1: Dobra,lecem kiełbaski szykować i do wieczorka:Cool!: Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Hello córcia:loveu: Śliczny sobie avek sprawiłaś:razz: zauważyłaś? :loveu::loveu::loveu:, tak przy okazji sobie też zrobiłam:evil_lol: Quote
Paula Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cześć Medorki :multi: Ja jeszcze nie pozwalam Maksiowi do wody włazić, bo on taki delikutaśny :shake: Gardziołko miał niedawno chore :roll: Ale ostatnio sam wpadł do wody i się podtopił:D Próbował wyłowić patyczek (bo on tylko z gruntu wejdzie) i mu się łapka omskła :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale pogoda zajebista:Cool!::Cool!: Idziemy sem dzisiaj na grrilka:beerchug: Ludziska moje drogie, powiedzcie mi jeno, czy Wy już kąpiecie swoje psy, tzn. pozwalacie im pływać:cool3: :cool3: :cool3: Medor wczoraj niby nie pływał, ale tak mu rzucałam piłeczkę, że i tak był cały mokry:razz: :evil_lol: nie pij za duzo:eviltong: ja Tigrze juz pozwalalm wlazic do rzeczki:cool3: byznjamniej dzisiaj pierwszy raz po zimie plywala:loveu: jaka szczesliwa byla az nie chciala wychodzic z wody:loveu: oczywiscie nie plywala dlugo, sporo czasu sie bawila prz ybrzegu kopiac w mule:evil_lol: ale pogoda jest boska i mam nadzieje ze zadnego wiekszego katarku nie bedzie :) Quote
Kate I Luka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Siostra... pędzisz z tą galerią, że stale mam tyły :mad: Nawet na 50tą stronkę się nie załapałam :shake: Sobie wypiję bez okazji :beerchug: :knajpa: :drink1: :popcorn: :drinka: :drinking: :chlup: Gastek dziś też zaliczył kąpiel, ale w bagnach i błocie. Puściłam go a on pierwsze co to wystartował i zaczął się tarzać w błocie. Wrócilismy to maszerował prosto do wanny. Quote
Kiłi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :drinka: :drinka: :drinka: :knajpa: :knajpa: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: :cunao: :drinking: :chlup: :cooldevi: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Imbir1 napisał(a):zauważyłaś? :loveu::loveu::loveu:, tak przy okazji sobie też zrobiłam:evil_lol: Pewno, że zauważyłam:cool3: Sobie, tzn. , no ten, pokazuj:razz: paula_z napisał(a):Cześć Medorki :multi: Ja jeszcze nie pozwalam Maksiowi do wody włazić, bo on taki delikutaśny :shake: Gardziołko miał niedawno chore :roll: Ale ostatnio sam wpadł do wody i się podtopił:D Próbował wyłowić patyczek (bo on tylko z gruntu wejdzie) i mu się łapka omskła :evil_lol: Hi hi, biedaczek:cool3: Medor jak był mały też się podtopił i potem długo nie miał odwagi wejść na głęboką wodę, ale się wkońcu przemógł:p evaxon napisał(a)::evil_lol: nie pij za duzo:eviltong: ja Tigrze juz pozwalalm wlazic do rzeczki:cool3: byznjamniej dzisiaj pierwszy raz po zimie plywala:loveu: jaka szczesliwa byla az nie chciala wychodzic z wody:loveu: oczywiscie nie plywala dlugo, sporo czasu sie bawila prz ybrzegu kopiac w mule:evil_lol: ale pogoda jest boska i mam nadzieje ze zadnego wiekszego katarku nie bedzie :) Tigrunia to hardkorowa babka:cool3: :cool3: :evil_lol: Nie piję za dużo, dopiero wypiłam jedno piwo:obrazic: Co nie oznacza, że ostatnie;) :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Kate I Luka napisał(a):Siostra... pędzisz z tą galerią, że stale mam tyły :mad: Nawet na 50tą stronkę się nie załapałam :shake: Sobie wypiję bez okazji :beerchug: :knajpa: :drink1: :popcorn: :drinka: :drinking: :chlup: Gastek dziś też zaliczył kąpiel, ale w bagnach i błocie. Puściłam go a on pierwsze co to wystartował i zaczął się tarzać w błocie. Wrócilismy to maszerował prosto do wanny. Kąpiele błotne są super, to takie jakby SPA;) Okazja zawsze jest;) , to za 52:drinka: Kiłi napisał(a)::drinka: :knajpa: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: :cunao: :drinking: :chlup: :cooldevi: A no zdrówko:drinka: :knajpa: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 My wróciliśmy najedzeni i zadowoleni:cool3: Medziu dzielnie pilnował grilla, oszczekał nawet czającą się na nasze kiełbaski reklamówkę:evil_lol: (Z biedronki:cool1: :evil_lol: )Dinuś zajada sobie właśnie kiełbachę, bo bidok nie mógł iść na grilla ze względu na łapkę:shake: , ale za to grill przyszedł do niego;) ;) :loveu: Idę pofikać po Waszych galeriach;) :multi: Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Pewno, że zauważyłam:cool3: Sobie, tzn. , no ten, pokazuj:razz: co mam pokazać? Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Imbir1 napisał(a):co mam pokazać? Zrobiłaś sobie avek z własną osobą, czy chodzi Ci o avek, który masz:razz: :razz: Bom zgłupiałam:niewiem::evil_lol: Julcia, a masz czas i chęci:razz: :razz: :razz: Pamiętaj, że mamci się nie odmawia:diabloti: Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Madzia, no z własną osobą nie będę sobie robić avka, przy okazji robienia dla ferraribox zrobiłam imbirkowy avatarek:p a co, też chcesz ruchomy avek?:lol: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Imbir1']Madzia, no z własną osobą nie będę sobie robić avka, przy okazji robienia dla ferraribox zrobiłam imbirkowy avatarek:p a co, też chcesz ruchomy avek?:lol: Ja gdybym potrafiła, to bym sobie zrobiła:evil_lol: :evil_lol: Jeżeli tylko możesz, to podeślę Ci fotki na pw:modla: :modla: :modla: Oczywiście nie musisz się spieszyć, jak będziesz miała troszkę czasu:bigcool: Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja gdybym potrafiła, to bym sobie zrobiła:evil_lol: :evil_lol: Jeżeli tylko możesz, to podeślę Ci fotki na pw:modla: :modla: :modla: Oczywiście nie musisz się spieszyć, jak będziesz miała troszkę czasu:bigcool: to prześlij mi fotki, tylko żeby były wyraźne mordki psiaków:p Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 słuchaj , zajrzałam tu ,ale nie będę czytać od początku :evil_lol: to tak poproszę w telegraficznym skrócie - kto co i z kim :) Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Vectra napisał(a):słuchaj , zajrzałam tu ,ale nie będę czytać od początku :evil_lol: to tak poproszę w telegraficznym skrócie - kto co i z kim :) Hejo:multi: Wszyscy ze wszystkimi:razz: Co ktolubi :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts