teqquila Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Madzia no cos Ty :evil_lol::evil_lol: Witanko Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Mdzia mnie ten wirus tysz dopadł, ale jestem i tak...:cool3: Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]no tak.... jak ja miałam dostęp do kompka po godzinach to TY nie masz ochoty... dobra, qrde... nie to nie :obrazic:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]hey Tyszanko ....jak dziś twa wena :razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Madzia co robisz ze cie nie ma:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Madzia z Fidelową biega po wsi :diabloti: Quote
leemonca Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 zuzolandia napisał(a):choras czy cus?????? chyba raczej to - "czy cuś" :diabloti: cześć!!! Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: Madzia .............:hand:[/FONT] Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 madziu słodka po biedronkowych dżemach gdzie jesteś???? Quote
Gonitwa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Madzia wszędzie tylko nie u siebie...:) Quote
basia2202 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 cześć Madziulkowa:) śpisz już? ;) Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 zuzolandia napisał(a):lenistwo pospolite u ciem zagoscilo ??? eheheh witankooooooooooo !!!!!!!!!! To nie lenistwo:shake: basia2202 napisał(a):Madzia? Tyś się pochorowała? :cool3: :evil_lol: Hmmm, na syndrom krzywego muska - od dziecka:lol!: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]to dobrze... w takim razie NIE MDLEJE :p[/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye:chora cy cóś?? :razz: ty sie dziołcha przebadaj może :razz:[/FONT] Ale że jak ja mam się niby badać:hmmmm::hmmmm::hmmmm::diabloti: evaxon napisał(a):oo to cos tak jak ja:roll: Ja wiedziałam, że my to spokrewnione umysłowo:loveu::loveu::loveu: :diabloti: Gonitwa napisał(a):To co żesz z nimi robiła? Chodziłam:grins::grins: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Madziu .....TY[/FONT] :niewiem: Chyba każdy przechodzi w życiu taki okres, kiedy głupieje :roll::diabloti::diabloti:Ale ja się już nawracam:loveu: Kate I Luka napisał(a):Magdanelka :) Sie masz??? Mam się nawet fajno ...jutro urlop, w poniedziałek urlop:siara::cool1: teqquila napisał(a):Madzia no cos Ty :evil_lol::evil_lol: Witanko No ja:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry. cie witam ja :loveu: Witam Cię również kjakejsiku ty ty:loveu::loveu: caroolcia napisał(a):Mdzia mnie ten wirus tysz dopadł, ale jestem i tak...:cool3: Widzem:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no tak.... jak ja miałam dostęp do kompka po godzinach to TY nie masz ochoty... dobra, qrde... nie to nie :obrazic:[/FONT] :modla::modla::modla: O ja goopia, niegodna :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]hey Tyszanko ....jak dziś twa wena :razz:[/FONT] Rośnie w siłę:grins: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a):Madzia co robisz ze cie nie ma:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool1::cool1::cool1: Ahhh... będę miła:cool1: Kiłi napisał(a):BOOOOM!!!:diabloti: :stupid::stupid: zuzolandia napisał(a):choras czy cus?????? Zdrowa jak ryba... ino o kzywym musku:roll::roll: Kate I Luka napisał(a):Madzia z Fidelową biega po wsi :diabloti: :shake::shake: leemonca napisał(a):chyba raczej to - "czy cuś" :diabloti: cześć!!! :multi::multi: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: Madzia .............:hand:[/FONT] HMMM:cool3: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: Cześć:p:p caroolcia napisał(a):madziu słodka po biedronkowych dżemach gdzie jesteś???? To dżemy są słodkie po mnie:cool1::cool1: Gonitwa napisał(a):Madzia wszędzie tylko nie u siebie...:) :eviltong:;)) basia2202 napisał(a):cześć Madziulkowa:) śpisz już? ;) Niet:lol!::lol!: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Gobra:mdleje::mdleje: Idem nadrabiać dalej:razz: No i szukam jednej piosenki już od ponad godziny:shake: Quote
Vectra Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 witaj siostro mła jedyna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Gonitwa napisał(a):Jakiej, jakiej? Gdybym wiedziiała, to bym nie szukała:cool1::cool1::cool1::diabloti: Vectra napisał(a):witaj siostro mła jedyna :loveu: :loveu: :loveu: Witaj mój cukiereczku:loveu::loveu: Kurcze, chyba mi się powieki zamykają:roll::roll: Jestem zepsuta:placz: :diabloti: Quote
Recommended Posts