Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dobranoc Madziu... nie jedź pod prąd... popilnuje ci blogasa.... :cool1:[/FONT] Pod prąd:hmmmm:A jak to rozpoznam, pokopie mnie:smhair2::smhair2: Pilnuj:grins: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Pod prąd:hmmmm:A jak to rozpoznam, pokopie mnie:smhair2::smhair2: Pilnuj:grins:[FONT=Arial]:razz:....o masz .....i będziesz się swiecić ....:grins:[/FONT] Quote
Imbirka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 no i znowu się nie doczekałam kaloszków:mad::mad::mad::cool3: chyba się będę musiała sama pofatygować do biedronki:roll: a taki kawał mam:cool3: no i pytanie czy u nas cuś takiego będzie w biedronce:razz: Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Imbir1']no i znowu się nie doczekałam kaloszków:mad::mad::mad::cool3: chyba się będę musiała sama pofatygować do biedronki:roll: a taki kawał mam:cool3: no i pytanie czy u nas cuś takiego będzie w biedronce:razz: Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: hehe.. na peeewno znajdziesz cuś takiego...;) skoro jest dżeeem z biedronki, mielonka w puszcze też z biedronki....:evil_lol: to i kaloszki z biedronki będą :diabloti: zawsze mnie tylko zastanawiało... jak oni to wszystko robią z jednej biedronki :hmmmm: :shiny: :evil_lol: jednak Polak to być zdolna bestia :diabloti: witanko Madziulkowa:multi: uściski dla Twych psiulów od ciotki Zuzkowej :loveu: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202']hehe.. na peeewno znajdziesz cuś takiego...;) skoro jest dżeeem z biedronki, mielonka w puszcze też z biedronki....:evil_lol: to i kaloszki z biedronki będą :diabloti: zawsze mnie tylko zastanawiało... jak oni to wszystko robią z jednej biedronki :hmmmm: :shiny: :evil_lol: jednak Polak to być zdolna bestia :diabloti: witanko Madziulkowa:multi: uściski dla Twych psiulów od ciotki Zuzkowej :loveu: :placz::placz::placz:[FONT=Arial]ale w każdym dżemie WILK :placz::placz::placz: Witaj Madziu ....zrobię dziś dla Ciebie fotkę moich kaloszków :grins: [/FONT] Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]ale w każdym dżemie WILK :placz::placz::placz: Witaj Madziu ....zrobię dziś dla Ciebie fotkę moich kaloszków :grins: [/FONT] hmm.. wilk dżemie w każdym.. dżemie? czy w kaloszku? :cool3: :hmmmm: bo ani jednego takiego przypadka żem jeszcze nie spotkała :cool3::evil_lol: bo gdyby się okazało... że ten wilk tam gdzieś dżemie... to znaczy, że dżem albo kaloszki są jednak robione z wilka! (biedny wilk... a niby pod ochroną :roll:) a nie z biedronki:crazyeye: podsumowując... Biedronka kłamie! :diabloti: o boszzzz.... ja już chyba za długo dzisiaj pracuję... :-?:megagrin: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:....o masz .....i będziesz się swiecić ....:grins:[/FONT] Czyli same plusy - będę widoczna na drodze:loveu::loveu: [quote name='paula_z']Dobranoc kaloszkowa Madziu :hand: dzięn dobry Paula od psa mordulca:loveu::loveu: [quote name='Imbir1']no i znowu się nie doczekałam kaloszków:mad::mad::mad::cool3: chyba się będę musiała sama pofatygować do biedronki:roll: a taki kawał mam:cool3: no i pytanie czy u nas cuś takiego będzie w biedronce:razz: Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: Zaraz spróbuję wrzucić:razz:Pofatyguj się pofatyguj, bo warto:cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202']hehe.. na peeewno znajdziesz cuś takiego...;) skoro jest dżeeem z biedronki, mielonka w puszcze też z biedronki....:evil_lol: to i kaloszki z biedronki będą :diabloti: zawsze mnie tylko zastanawiało... jak oni to wszystko robią z jednej biedronki :hmmmm: :shiny: :evil_lol: jednak Polak to być zdolna bestia :diabloti: witanko Madziulkowa:multi: uściski dla Twych psiulów od ciotki Zuzkowej :loveu: Buhahahhaaaa - Polak potrafi:cool1::cool1::cool1::diabloti: Witam:hand::hand: [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]ale w każdym dżemie WILK :placz::placz::placz: Witaj Madziu ....zrobię dziś dla Ciebie fotkę moich kaloszków :grins: [/FONT] Tak Alu, w każdym, nawet w tym truskawkowym, który skonsumowałam dzisiaj na śniadanko:roll::roll: Cekam:multi::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']halo....halo....jak jazdy?:cool3: A więc:cool1::cool1::cool1: samochód cały, wszyscy żyją:B-fly::B-fly::diabloti: Będę nie skromna i powiem Wam, że Jacek, mój instruktor, pochwalił mnie i stwierdził, że na przyszł;ej jeździe, tj sobota, jedziemy do L-cy, bo nie będzie ze mną jeździł po wioskach, gdyż to nie ma sensu:oops::B-fly: [quote name='basia2202']hmm.. wilk dżemie w każdym.. dżemie? czy w kaloszku? :cool3: :hmmmm: bo ani jednego takiego przypadka żem jeszcze nie spotkała :cool3::evil_lol: bo gdyby się okazało... że ten wilk tam gdzieś dżemie... to znaczy, że dżem albo kaloszki są jednak robione z wilka! (biedny wilk... a niby pod ochroną :roll:) a nie z biedronki:crazyeye: podsumowując... Biedronka kłamie! :diabloti: o boszzzz.... ja już chyba za długo dzisiaj pracuję... :-?:megagrin: Yyyyyy:hmmmm: yyyy:hmmmm::hmmmm::evil_lol: Nie, bo dżemy są z biedronek, a w nich dżemie wilk:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202']hehe.. na peeewno znajdziesz cuś takiego...;) skoro jest dżeeem z biedronki, mielonka w puszcze też z biedronki....:evil_lol: to i kaloszki z biedronki będą :diabloti: zawsze mnie tylko zastanawiało... jak oni to wszystko robią z jednej biedronki :hmmmm: :shiny: :evil_lol: jednak Polak to być zdolna bestia :diabloti: witanko Madziulkowa:multi: uściski dla Twych psiulów od ciotki Zuzkowej :loveu: :roflt::roflt::roflt:alem sie uśmiała o poranku :evil_lol: Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a):A więc:cool1::cool1::cool1: samochód cały, wszyscy żyją:B-fly::B-fly::diabloti: Będę nie skromna i powiem Wam, że Jacek, mój instruktor, pochwalił mnie i stwierdził, że na przyszł;ej jeździe, tj sobota, jedziemy do L-cy, bo nie będzie ze mną jeździł po wioskach, gdyż to nie ma sensu:oops::B-fly: musze sobie w kalnedarzu zapisac zeby nie jechac przypadkiem do Legnicy w najblizszym czasie....:diabloti::loveu: Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie, bo dżemy są z biedronek, a w nich dżemie wilk:cool1::cool1::cool1::diabloti: siakieś dziwne okoliczności przyrody tu nastąpiły... :hmmmm: :evil_lol: P.S. czy my wszystkie jesteśmy takie... poczaskane krejzolki? :cool3: bo ja widzę, że im starszam, tym bardziej :diabloti: i mi z tym dobrzeeee :evil_lol: :eviltong: Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202']siakieś dziwne okoliczności przyrody tu nastąpiły... :hmmmm: :evil_lol: P.S. czy my wszystkie jesteśmy takie... poczaskane krejzolki? :cool3: bo ja widzę, że im starszam, tym bardziej :diabloti: i mi z tym dobrzeeee :evil_lol: :eviltong: JA jestem najzupelniej, najnormalniej normalna na swiecie i kazdy kto mnie choc troche zna moze to potwierdzic:loveu: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']musze sobie w kalnedarzu zapisac zeby nie jechac przypadkiem do Legnicy w najblizszym czasie....:diabloti::loveu: Wątpisz w me możliwości:diabloti::diabloti: [quote name='basia2202']siakieś dziwne okoliczności przyrody tu nastąpiły... :hmmmm: :evil_lol: P.S. czy my wszystkie jesteśmy takie... poczaskane krejzolki? :cool3: bo ja widzę, że im starszam, tym bardziej :diabloti: i mi z tym dobrzeeee :evil_lol: :eviltong: Ja jestem normalna:roll::diabloti: Zawsze byłam normalna:cool1: A im starsza tym normalniejsza:diabloti: [quote name='dealer']JA jestem najzupelniej, najnormalniej normalna na swiecie i kazdy kto mnie choc troche zna moze to potwierdzic:loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Muszę się zbierać do arbajta:-(:-(:-( Ja nie cem:placz: Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: oczko ci wypadlo???moja biedna:loveu::diabloti: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']A więc:cool1::cool1::cool1: samochód cały, wszyscy żyją:B-fly::B-fly::diabloti: Będę nie skromna i powiem Wam, że Jacek, mój instruktor, pochwalił mnie i stwierdził, że na przyszł;ej jeździe, tj sobota, jedziemy do L-cy, bo nie będzie ze mną jeździł po wioskach, gdyż to nie ma sensu:oops::B-fly: [FONT=Arial]o masz... JACEK .... tak na TY :razz::razz: no dziołcha... pokaż chamom że baba za kierownicą to nie niebezpieczeństwo.... aaa... przepisy są po to żeby je łamać ;) [/FONT] Yyyyyy:hmmmm: yyyy:hmmmm::hmmmm::evil_lol: Nie, bo dżemy są z biedronek, a w nich dżemie wilk:cool1::cool1::cool1::diabloti: [quote name='basia2202']hmm.. wilk dżemie w każdym.. dżemie? czy w kaloszku? :cool3: :hmmmm: bo ani jednego takiego przypadka żem jeszcze nie spotkała :cool3::evil_lol: bo gdyby się okazało... że ten wilk tam gdzieś dżemie... to znaczy, że dżem albo kaloszki są jednak robione z wilka! (biedny wilk... a niby pod ochroną :roll:) a nie z biedronki:crazyeye: podsumowując... Biedronka kłamie! :diabloti: [FONT=Arial]aaaa... bo Ty za młoda jesteś i nie wiesz że w DŻEMIE WILK... prosze lektura http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62916[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202']siakieś dziwne okoliczności przyrody tu nastąpiły... :hmmmm: :evil_lol: P.S. czy my wszystkie jesteśmy takie... poczaskane krejzolki? :cool3: bo ja widzę, że im starszam, tym bardziej :diabloti: i mi z tym dobrzeeee :evil_lol: :eviltong: [FONT=Arial]znaczy co??? sugerujesz mi że z racji mojego PODESZŁEGO wieku... ja jestem TU NAJGŁUPSZA :mad::mad::mad: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: chyba masz racje :cool1::cool1::cool1::cool1: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahhaaaa - Polak potrafi:cool1::cool1::cool1::diabloti: Witam:hand::hand: Tak Alu, w każdym, nawet w tym truskawkowym, który skonsumowałam dzisiaj na śniadanko:roll::roll: Cekam:multi::evil_lol:[FONT=Arial]o masz ...a ja mam tylko wiśniowy ...jak myślisz ...mogę zjeść ..[/FONT] [quote name='madzia i medor']A więc:cool1::cool1::cool1: samochód cały, wszyscy żyją:B-fly::B-fly::diabloti: Będę nie skromna i powiem Wam, że Jacek, mój instruktor, pochwalił mnie i stwierdził, że na przyszł;ej jeździe, tj sobota, jedziemy do L-cy, bo nie będzie ze mną jeździł po wioskach, gdyż to nie ma sensu:oops::B-fly: [FONT=Arial]noooo REWELACJA :multi:[/FONT] Yyyyyy:hmmmm: yyyy:hmmmm::hmmmm::evil_lol: Nie, bo dżemy są z biedronek, a w nich dżemie wilk:cool1::cool1::cool1::diabloti: [FONT=Arial]tak tak tak [/FONT] [FONT=Arial].... [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Wątpisz w me możliwości:diabloti::diabloti: Ja jestem normalna:roll::diabloti: Zawsze byłam normalna:cool1: A im starsza tym normalniejsza:diabloti: [FONT=Arial]tak normalność poteguje się z wiekiem :grins:[/FONT] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Muszę się zbierać do arbajta:-(:-(:-( Ja nie cem:placz:[FONT=Arial] nie ić ....................[/FONT] Quote
Rinuś Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 heh witam :) to już druga galeria gdzie mówi się o biedronkach :razz: zostawcie te biedne stworzonka w spokoju :mad: a foty gdzieeee? Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Madzia nie warto wychodzic do pracy, mi tam by sie nie kciało :cool3: a ty pomysl lepiej o zaklepaniu urlopiku :razz: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] nie ić ....................[/FONT] [FONT=Arial]i poszła.... :placz::placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Jestem;) Na chwilę... bo muszę pracować:roll: Nie wiem dlaczego:niewiem::diabloti: Ale mamy winnaaaa:multi::multi: Quote
Recommended Posts