Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dobranoc Madziu... nie jedź pod prąd... popilnuje ci blogasa.... :cool1:[/FONT]
Pod prąd:hmmmm:A jak to rozpoznam, pokopie mnie:smhair2::smhair2:
Pilnuj:grins:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Pod prąd:hmmmm:A jak to rozpoznam, pokopie mnie:smhair2::smhair2:
Pilnuj:grins:[FONT=Arial]:razz:....o masz .....i będziesz się swiecić ....:grins:[/FONT]

Posted

no i znowu się nie doczekałam kaloszków:mad::mad::mad::cool3: chyba się będę musiała sama pofatygować do biedronki:roll: a taki kawał mam:cool3: no i pytanie czy u nas cuś takiego będzie w biedronce:razz:

Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Imbir1']no i znowu się nie doczekałam kaloszków:mad::mad::mad::cool3: chyba się będę musiała sama pofatygować do biedronki:roll: a taki kawał mam:cool3: no i pytanie czy u nas cuś takiego będzie w biedronce:razz:

hehe.. na peeewno znajdziesz cuś takiego...;)
skoro jest dżeeem z biedronki, mielonka w puszcze też z biedronki....:evil_lol:
to i kaloszki z biedronki będą :diabloti:
zawsze mnie tylko zastanawiało... jak oni to wszystko robią z jednej biedronki :hmmmm: :shiny: :evil_lol: jednak Polak to być zdolna bestia :diabloti:

witanko Madziulkowa:multi: uściski dla Twych psiulów od ciotki Zuzkowej :loveu:

Posted

[quote name='basia2202']hehe.. na peeewno znajdziesz cuś takiego...;)
zawsze mnie tylko zastanawiało... jak oni to wszystko robią z jednej biedronki :hmmmm: :shiny: :evil_lol: jednak Polak to być zdolna bestia :diabloti:

:placz::placz::placz:[FONT=Arial]ale w każdym dżemie WILK :placz::placz::placz:

Witaj Madziu ....zrobię dziś dla Ciebie fotkę moich kaloszków :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]ale w każdym dżemie WILK :placz::placz::placz:

[/FONT]

hmm.. wilk dżemie w każdym.. dżemie? czy w kaloszku? :cool3: :hmmmm:
bo ani jednego takiego przypadka żem jeszcze nie spotkała :cool3::evil_lol:
bo gdyby się okazało... że ten wilk tam gdzieś dżemie... to znaczy, że dżem albo kaloszki są jednak robione z wilka! (biedny wilk... a niby pod ochroną :roll:) a nie z biedronki:crazyeye:
podsumowując... Biedronka kłamie! :diabloti:

o boszzzz.... ja już chyba za długo dzisiaj pracuję... :-?:megagrin:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:....o masz .....i będziesz się swiecić ....:grins:[/FONT]
Czyli same plusy - będę widoczna na drodze:loveu::loveu:
[quote name='paula_z']Dobranoc kaloszkowa Madziu :hand:
dzięn dobry Paula od psa mordulca:loveu::loveu:
[quote name='Imbir1']no i znowu się nie doczekałam kaloszków:mad::mad::mad::cool3: chyba się będę musiała sama pofatygować do biedronki:roll: a taki kawał mam:cool3: no i pytanie czy u nas cuś takiego będzie w biedronce:razz:

Zaraz spróbuję wrzucić:razz:Pofatyguj się pofatyguj, bo warto:cool1::cool1:

Posted

Buhahahhaaaa - Polak potrafi:cool1::cool1::cool1::diabloti:
Witam:hand::hand:
[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]ale w każdym dżemie WILK :placz::placz::placz:

[/FONT]

Tak Alu, w każdym, nawet w tym truskawkowym, który skonsumowałam dzisiaj na śniadanko:roll::roll:
Cekam:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']halo....halo....jak jazdy?:cool3:
A więc:cool1::cool1::cool1: samochód cały, wszyscy żyją:B-fly::B-fly::diabloti:
Będę nie skromna i powiem Wam, że Jacek, mój instruktor, pochwalił mnie i stwierdził, że na przyszł;ej jeździe, tj sobota, jedziemy do L-cy, bo nie będzie ze mną jeździł po wioskach, gdyż to nie ma sensu:oops::B-fly:

[quote name='basia2202']hmm.. wilk dżemie w każdym.. dżemie? czy w kaloszku? :cool3: :hmmmm:
bo gdyby się okazało... że ten wilk tam gdzieś dżemie... to znaczy, że dżem albo kaloszki są jednak robione z wilka! (biedny wilk... a niby pod ochroną :roll:) a nie z biedronki:crazyeye:

o boszzzz.... ja już chyba za długo dzisiaj pracuję... :-?:megagrin:

Yyyyyy:hmmmm: yyyy:hmmmm::hmmmm::evil_lol:
Nie, bo dżemy są z biedronek, a w nich dżemie wilk:cool1::cool1::cool1::diabloti:

Posted

:roflt::roflt::roflt:alem sie uśmiała o poranku :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
A więc:cool1::cool1::cool1: samochód cały, wszyscy żyją:B-fly::B-fly::diabloti:
Będę nie skromna i powiem Wam, że Jacek, mój instruktor, pochwalił mnie i stwierdził, że na przyszł;ej jeździe, tj sobota, jedziemy do L-cy, bo nie będzie ze mną jeździł po wioskach, gdyż to nie ma sensu:oops::B-fly:

musze sobie w kalnedarzu zapisac zeby nie jechac przypadkiem do Legnicy w najblizszym czasie....:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie, bo dżemy są z biedronek, a w nich dżemie wilk:cool1::cool1::cool1::diabloti:
siakieś dziwne okoliczności przyrody tu nastąpiły... :hmmmm: :evil_lol:

P.S. czy my wszystkie jesteśmy takie... poczaskane krejzolki? :cool3: bo ja widzę, że im starszam, tym bardziej :diabloti: i mi z tym dobrzeeee :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='basia2202']siakieś dziwne okoliczności przyrody tu nastąpiły... :hmmmm: :evil_lol:

P.S. czy my wszystkie jesteśmy takie... poczaskane krejzolki? :cool3: bo ja widzę, że im starszam, tym bardziej :diabloti: i mi z tym dobrzeeee :evil_lol: :eviltong:

JA jestem najzupelniej, najnormalniej normalna na swiecie i kazdy kto mnie choc troche zna moze to potwierdzic:loveu:

Posted

[quote name='dealer']musze sobie w kalnedarzu zapisac zeby nie jechac przypadkiem do Legnicy w najblizszym czasie....:diabloti::loveu:
Wątpisz w me możliwości:diabloti::diabloti:
[quote name='basia2202']siakieś dziwne okoliczności przyrody tu nastąpiły... :hmmmm: :evil_lol:

Ja jestem normalna:roll::diabloti: Zawsze byłam normalna:cool1: A im starsza tym normalniejsza:diabloti:
[quote name='dealer']JA jestem najzupelniej, najnormalniej normalna na swiecie i kazdy kto mnie choc troche zna moze to potwierdzic:loveu:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:

Muszę się zbierać do arbajta:-(:-(:-( Ja nie cem:placz:

Posted

[quote name='madzia i medor']A więc:cool1::cool1::cool1: samochód cały, wszyscy żyją:B-fly::B-fly::diabloti:
[FONT=Arial]o masz... JACEK .... tak na TY :razz::razz: no dziołcha... pokaż chamom że baba za kierownicą to nie niebezpieczeństwo....

aaa... przepisy są po to żeby je łamać ;)
[/FONT]
Nie, bo dżemy są z biedronek, a w nich dżemie wilk:cool1::cool1::cool1::diabloti:

[quote name='basia2202']hmm.. wilk dżemie w każdym.. dżemie? czy w kaloszku? :cool3: :hmmmm:

[FONT=Arial]aaaa... bo Ty za młoda jesteś i nie wiesz że w DŻEMIE WILK... prosze lektura http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62916[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]znaczy co??? sugerujesz mi że z racji mojego PODESZŁEGO wieku... ja jestem TU NAJGŁUPSZA :mad::mad::mad: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

chyba masz racje :cool1::cool1::cool1::cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Buhahahhaaaa - Polak potrafi:cool1::cool1::cool1::diabloti:
Witam:hand::hand:

Tak Alu, w każdym, nawet w tym truskawkowym, który skonsumowałam dzisiaj na śniadanko:roll::roll:
Cekam:multi::evil_lol:[FONT=Arial]o masz ...a ja mam tylko wiśniowy ...jak myślisz ...mogę zjeść ..[/FONT]

[quote name='madzia i medor']A więc:cool1::cool1::cool1: samochód cały, wszyscy żyją:B-fly::B-fly::diabloti:
[FONT=Arial]noooo REWELACJA :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]tak tak tak [/FONT]
[FONT=Arial]....
[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Wątpisz w me możliwości:diabloti::diabloti:

Ja jestem normalna:roll::diabloti: Zawsze byłam normalna:cool1: A im starsza tym normalniejsza:diabloti:

[FONT=Arial]tak normalność poteguje się z wiekiem :grins:[/FONT]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:

Muszę się zbierać do arbajta:-(:-(:-( Ja nie cem:placz:[FONT=Arial]
nie ić ....................
[/FONT]