gosikf & dogs Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja też nie wiem Madzia:roll: Co to takiego ta praca???:roll: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Jestem;) Na chwilę... bo muszę pracować:roll: Nie wiem dlaczego:niewiem::diabloti: Ale mamy winnaaaa:multi::multi: [FONT=Arial]no właśnie DLACZEGO... dawaj z tym winem do NAS :p[/FONT] Quote
Imbirka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 w pracy będziesz piła? fajną masz pracę:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu: zresztą taką samą jak ja:p my jesteśmy po kielonie na rozgrzewkę:oops::diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ale mamy winnaaaa:multi::multi: [FONT=Arial]a dobre to WINO ....:razz::razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a dobre to WINO ....:razz::razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]moja WINO mmoja WINO moja bardzo wielko WINO :diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Ja też nie wiem Madzia:roll: Co to takiego ta praca???:roll: Nie lubię pracować:mdleje: Jeszcze co innego, gdybym robiła coś, co jest związane z moimi zainteresowaniami:roll: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no właśnie DLACZEGO...[/FONT] [FONT=Arial]dawaj z tym winem do NAS :p[/FONT] Nie wiem:niewiem::diabloti: Zara biorę za pazuchę i lecę:diabloti::loveu: [quote name='Imbir1']w pracy będziesz piła? fajną masz pracę:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu: zresztą taką samą jak ja:p my jesteśmy po kielonie na rozgrzewkę:oops::diabloti: Mamy dziś wystawę obrazów i to dla gosci... oczywiście nie tylko:cool1::cool1::cool1: I na lepszą wydajność pracy:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a dobre to WINO ....:razz::razz::razz:[/FONT] Jeszcze nie próbowałam:angryy::angryy: Nie będę pracować - będe strajkować:multi::multi::multi: Już to dzisiaj oznajmiłam:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]moja WINO mmoja WINO moja bardzo wielko WINO :diabloti:[/FONT] Buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol: Quote
DORRAG Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cześć:p A JA w pracy posiadam bardzo dużą ilość spyrytusu:cool3::cool3: ......Tylko niestety skażonego:diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć:p A JA w pracy posiadam bardzo dużą ilość spyrytusu:cool3::cool3: ......Tylko niestety skarzonego:diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]a po co CI taki spyrol?? taki skażony??? gdzie ty robisz?? w prosektorium?? :razz:[/FONT]:razz: Quote
DORRAG Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a po co CI taki spyrol?? taki skażony??? gdzie ty robisz?? w prosektorium?? :razz:[/FONT]:razz: Nie prosektorium:evil_lol:... .w laboratorium.... Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 DORRAG napisał(a):Nie prosektorium:evil_lol:... .w laboratorium.... [FONT=Arial]aaaaaaaaaaaa bo jak dotychczas słyszałam że TYLKO w prosektorium TO piją... ale dzięki za wyprowadzenie z błędu ;) i pracujesz ze krwią?? dużo krwi?? :loveu::loveu::diabloti: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aaaaaaaaaaaa bo jak dotychczas słyszałam że TYLKO w prosektorium TO piją... ale dzięki za wyprowadzenie z błędu ;) i pracujesz ze krwią?? dużo krwi?? :loveu::loveu::diabloti: [/FONT][FONT=Arial]już mdlejesz ...czy zdążę dojechać cię reanimować ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]już mdlejesz ...czy zdążę dojechać cię reanimować ;)[/FONT] [FONT=Arial] zemdlałabym po uzystaniu odpowiedzi o treści:TAK-KREW :mdleje::diabloti: eh... my twardziele mamy przedupane :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] zemdlałabym po uzystaniu odpowiedzi o treści:TAK-KREW :mdleje::diabloti: eh... my twardziele mamy przedupane :shake:[/FONT][FONT=Arial]:razz:......to poczekaj ...ja już jadę ...a ty ułóż sobie poduszkę jak będziesz padać ....pod ...doopalona co byś nie obiła :evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Chciałam Wam powiedzieć, że jezdem:grins::grins: Wcale tak dużo wina nie wypiłam:shake::shake:Bynajmniej nie tyle, ile się spodziewałam:diabloti: Dużo gości było...:roll: My zmykamy na spcera:hand::hand: Quote
Akadna Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Hey:hand: Możem ja bardzo wczestna, ale fajoskli masz avatarek, Madziu:) pzdr Quote
DORRAG Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aaaaaaaaaaaa bo jak dotychczas słyszałam że TYLKO w prosektorium TO piją... ale dzięki za wyprowadzenie z błędu ;) [/FONT] [FONT=Arial]i pracujesz ze krwią?? dużo krwi?? :loveu::loveu::diabloti:[/FONT] Krwi to Ja wogóle nie widze:razz:...całe szczescie:diabloti:. Ja robię w branży przemysłowej:razz: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 A ja dziś w ogóle nie mam weny do śmigania po dogo:niewiem::placz::placz::placz: Quote
zuzolandia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 lenistwo pospolite u ciem zagoscilo ??? eheheh witankooooooooooo !!!!!!!!!! Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja dziś w ogóle nie mam weny do śmigania po dogo:niewiem::placz::placz::placz: Madzia? Tyś się pochorowała? :cool3: :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 DORRAG napisał(a):Krwi to Ja wogóle nie widze:razz:...całe szczescie:diabloti:. Ja robię w branży przemysłowej:razz: [FONT=Arial]to dobrze... w takim razie NIE MDLEJE :p[/FONT] madzia i medor napisał(a):A ja dziś w ogóle nie mam weny do śmigania po dogo:niewiem::placz::placz::placz: [FONT=Arial]:crazyeye:chora cy cóś?? :razz: ty sie dziołcha przebadaj może :razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja dziś w ogóle nie mam weny do śmigania po dogo:niewiem::placz::placz::placz: oo to cos tak jak ja:roll: Quote
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Kurcze, nie poznałam Cię przez ten avek, już chciałam pisać witamy w naszym blogasku:oops::oops::oops::multi:Glancory wytrzymałe = moje wytrzymały prawie rok:cool1::diabloti: To co żesz z nimi robiła? Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja dziś w ogóle nie mam weny do śmigania po dogo:niewiem::placz::placz::placz:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Madziu .....TY[/FONT] Quote
Recommended Posts