caroolcia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Spaliły się moje parówesie... :-(:-(Po prostu o nich zapomniałam:placz: Nieszkodzi, mam piffko:diabloti: ja nawet nie wstawiałam paówiesi czy cokolwiek tam dziwnego ze wsi pichciłaś :evil_lol: bo mam pifko:eviltong: o to cie przyjemna dietka :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 haha jak przeczytalam ze mi sie spalily .. to pomyslalam o kaloszach :evil_lol: ale juz wiem ze z nimi wszystko oka i zaraz je zobaczymy:diabloti: Quote
teqquila Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Madzia a moja kolacja Ci samakowala :cool3::cool3: specjalnie dla Ciebie robilam Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 caroolcia napisał(a):ja nawet nie wstawiałam paówiesi czy cokolwiek tam dziwnego ze wsi pichciłaś :evil_lol: bo mam pifko:eviltong: o to cie przyjemna dietka :evil_lol: Ja już chyba nie chcę być na diecie:niewiem: Znudziło mnie to:hmmmm::niewiem: Nie mam nadwagi, więc chyba nie jest tak najgorzej:oops::oops: evaxon napisał(a):haha jak przeczytalam ze mi sie spalily .. to pomyslalam o kaloszach :evil_lol: ale juz wiem ze z nimi wszystko oka i zaraz je zobaczymy:diabloti: Wypluj te słowa:obrazic::diabloti::diabloti: Próbuję, ale program się wiesza... ehhhh .... teqquila napisał(a):Madzia a moja kolacja Ci samakowala :cool3::cool3: specjalnie dla Ciebie robilam Mhmmm:diabloti::diabloti: Gdybyś chociaż dała mi ją spróbować...:siara: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 madzia i medor napisał(a): Wypluj te słowa:obrazic::diabloti::diabloti: Próbuję, ale program się wiesza... ehhhh .... tfuuuu tfuuuuu Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 evaxon napisał(a):tfuuuu tfuuuuu Oplułaś mnie:roll::roll: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Oplułaś mnie:roll::roll: no przeciez chcialas zebym spluneła:p Quote
Gonitwa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 A gdzie gumaki? Ale różowe.. ? feeee.... Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gonitwa napisał(a):A gdzie gumaki? Ale różowe.. ? feeee.... siooo jak ty piszesz u mojej Madzialenki coo?? Quote
Gonitwa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 A normalnie, Różowe są bee i koniec. Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gonitwa napisał(a):A normalnie, Różowe są bee i koniec. ty tez jestes blee i nikt ci tego nie wypomina Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 evaxon napisał(a):no przeciez chcialas zebym spluneła:p No niby tak:roll:Ale musiałaś w moim kierunku:angryy::angryy::angryy: Gonitwa napisał(a):A gdzie gumaki? Ale różowe.. ? feeee.... Ty się nie znasz:cool1::cool1::cool1:To jest kaczi:diabloti: A poza tym lubię z siebie robić wariatke :oops::evil_lol: evaxon napisał(a):siooo jak ty piszesz u mojej Madzialenki coo?? Moja koffana:loveu: Gonitwa napisał(a):A normalnie, Różowe są bee i koniec. :obrazic: Bo cię Dinusiem poszczuje:diabloti: evaxon napisał(a):ty tez jestes blee i nikt ci tego nie wypomina :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jak nie? A Ty to niby co? A ja jestem blee ale niestety tacy ludzie tysz muszom być;) Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gonitwa napisał(a):Jak nie? A Ty to niby co? A ja jestem blee ale niestety tacy ludzie tysz muszom być;) jak dla mnie nie musza:diabloti: Madzialenko pseprasam za spluniecie:loveu: Quote
Gonitwa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 pff... idem Madzialeno... Posukam se nowych psyjaciół.... Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gonitwa napisał(a):pff... idem Madzialeno... Posukam se nowych psyjaciół.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Gonitwa napisał(a):Jak nie? A Ty to niby co? A ja jestem blee ale niestety tacy ludzie tysz muszom być;) Moja gumiaki krytykować:-(:-( evaxon napisał(a):jak dla mnie nie musza:diabloti: Madzialenko pseprasam za spluniecie:loveu: Buhaha, Ewcia jeste nie miła:diabloti::cool1::cool1: Wybaczam:loveu: Gonitwa napisał(a):pff... idem Madzialeno... Posukam se nowych psyjaciół.... Idź, szukaj, alepamietaj, że drugich takich jak my nie znajdziesz:shake::shake: evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Gonitwa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Wróciłam! Widzę emotki i avki- nareszcie normalnie;) A ja Was nie łopuszczę... No ale teraz zmiatam będę jutro;) Paa Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gonitwa napisał(a):Wróciłam! Widzę emotki i avki- nareszcie normalnie;) A ja Was nie łopuszczę... No ale teraz zmiatam będę jutro;) Paa :mdleje: :mdleje: :mdleje: jupii jupii Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Gonitwa napisał(a):Wróciłam! Widzę emotki i avki- nareszcie normalnie;) A ja Was nie łopuszczę... No ale teraz zmiatam będę jutro;) Paa :multi::multi::multi:Czekamy:cool1: evaxon napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: jupii jupii Ewcia, nie poznaję Cię... :shake::shake::shake: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 madzia i medor napisał(a): Ewcia, nie poznaję Cię... :shake::shake::shake: :diabloti: :cool1:bo załozylam ciemne okulary :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 evaxon napisał(a)::cool1:bo załozylam ciemne okulary :diabloti: Aaaaaaaaaaaaaaaaa..... Incognito:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Mówimy już dogobranoc;):hand: Bo jutro do pracy:multi::cool1: Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]:cool1:przyszłam a ona poszła spac ...............................[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:przyszłam a ona poszła spac ...............................[/FONT] Nooo... :diabloti::cool1::cool1: Juzem jedna girą w łóżku:diabloti: Quote
Recommended Posts