e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 dobranoc:loveu: to mowilam ja Ewa:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 evaxon napisał(a):dobranoc:loveu: to mowilam ja Ewa:diabloti: Nigdy bym się nie domysliła:shake::shake: Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Nooo... :diabloti::cool1::cool1: Juzem jedna girą w łóżku:diabloti:[FONT=Arial]sces łyczek tyszczaka :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Nigdy bym się nie domysliła:shake::shake: chyba musze zdjac te okulaty :shake: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]sces łyczek tyszczaka :razz::razz::razz:[/FONT] Pytanie:evil_lol::evil_lol: Wypiłam dzisiaj dwa... żywce:roll: [quote name='evaxon']chyba musze zdjac te okulaty :shake: Ściagaj, ściągaj, bo ciężko Cię rozpoznać:roll: Teraz już naprawdę dobranoc:diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Pytanie:evil_lol::evil_lol: Wypiłam dzisiaj dwa... żywce:roll:Teraz już naprawdę dobranoc:diabloti::loveu:[FONT=Arial]to łykaj ....jeszcze zostało :p nie IĆ:razz: [/FONT] Quote
Paula Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Cześć gadułko :multi: [quote name='clockwork']http://www.chilloutzone.de/files/07070403.html [FONT=Arial]medorowa... widziałam Cie na prawku... nawet przechwyciłam filmik :p:evil_lol::evil_lol: [/FONT] :grin: Madzia, fajne masz warkoczyki :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 heheheheheheheh fajna BLONDI PIPI ;-) eheheheh witanko i pozdrawianko w srodku deszczowej nocy ;-) Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 pierwsza u Madzialeny Medorowej!! pierwszaaaa!! :evil_lol: :diabloti: tadaaaadaaaadam... tralalalaaaa.... :B-fly: :cunao: witaankoooooooooooooooooooooooo!! :loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202']pierwsza u Madzialeny Medorowej!! pierwszaaaa!! :evil_lol: :diabloti: tadaaaadaaaadam... tralalalaaaa.... :B-fly: :cunao: witaankoooooooooooooooooooooooo!! :loveu: [FONT=Arial]tadammmmmmmmmmmm... a ja druga .......:grins: witanko :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 helloł:multi::multi::multi::multi::multi::multi: no i gdzie te kaloszki, co????????????:mad: poszła se spać zamiast zrobić fotki:cool3: Madzialena pokazuj dzisiaj kaloszki bo ja swoich jeszcze sobie nie kupiłam:shake: Quote
Iza i Fidel Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hmm,ja wlasnie chyba pojde je obejrzec,bo moze tyz takie sobie sprawie? :) A tak w ogole to czesc Złotoryjcu :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dawać kaloszki, raz dwa!! :diabloti::evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Wyjątek napisał(a):Dawać kaloszki, raz dwa!! :diabloti::evil_lol: Obawiam siem,ze Madzia musi pracowac ...i to do pozna... Madzia,juz mowilam Twojej mamie,ze Ci bardzo wspolczuje.... Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to łykaj ....jeszcze zostało :p nie IĆ:razz: [/FONT] Wróciłam:loveu::loveu: [quote name='paula_z']Cześć gadułko :multi: :grin: Madzia, fajne masz warkoczyki :evil_lol: :oops::oops::oops:Dzięki:loveu: [quote name='zuzolandia']heheheheheheheh fajna BLONDI PIPI ;-) eheheheh witanko i pozdrawianko w srodku deszczowej nocy ;-) Jejku, o tej godzinie na dogo:mdleje::evil_lol: [quote name='basia2202']pierwsza u Madzialeny Medorowej!! pierwszaaaa!! :evil_lol: :diabloti: tadaaaadaaaadam... tralalalaaaa.... :B-fly: :cunao: witaankoooooooooooooooooooooooo!! :loveu: Witaj pierwsza:multi::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]tadammmmmmmmmmmm... a ja druga .......:grins: witanko :multi: [/FONT] Witaj druga:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Imbir1 napisał(a):helloł:multi::multi::multi::multi::multi::multi: no i gdzie te kaloszki, co????????????:mad: poszła se spać zamiast zrobić fotki:cool3: Madzialena pokazuj dzisiaj kaloszki bo ja swoich jeszcze sobie nie kupiłam:shake: Fotke zrobiłam, tylko program do zgrywania się zwiesza:angryy::angryy: Iza i Fidel napisał(a):Hmm,ja wlasnie chyba pojde je obejrzec,bo moze tyz takie sobie sprawie? :) A tak w ogole to czesc Złotoryjcu :evil_lol: Idź oglądaj, póki są:eviltong:;) Wyjątek napisał(a):Dawać kaloszki, raz dwa!! :diabloti::evil_lol: Postaram się wieczorkiem jeszcze raz wrzucić:roll::roll: Iza i Fidel napisał(a):Obawiam siem,ze Madzia musi pracowac ...i to do pozna... Madzia,juz mowilam Twojej mamie,ze Ci bardzo wspolczuje.... Ty jedna mnie rozumiesz:loveu::loveu:;):evil_lol: Lecę do pracy:multi::mdleje::mdleje: Iza przyjdź do mnie - jestem do 18, ale po trzeciej zawsze wychodze do psów:cool1: Quote
drzalka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Helloł, no to dawaj ne foty :mad::multi: Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 poka kaloszki...tez se musze kupic na psacery:roll: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Spaliły się moje parówesie... :-(:-(Po prostu o nich zapomniałam:placz: Nieszkodzi, mam piffko:diabloti: [FONT=Arial]a cóż ważniejszego było... od parówesiek??? :hmmmm: jak można zapomnieć :roll: Madzia... kaj Ty robisz że se tak robisz, abo nie robisz, albo se wychodzisz z psami.... albo se nie wychodzisz... i dawa te gumioki... różowe- moje ulubione :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']poka kaloszki...tez se musze kupic na psacery:roll: o żesz w mordę jeża... żem ja do tych pór nie wpadła na pomysła, że na psiowe spacery to se można kalosze przywdziać :niedowia: ino trza se je kupić najpierw...:roll: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 heloł:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam guminiacze ......czerwone :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202']o żesz w mordę jeża... żem ja do tych pór nie wpadła na pomysła, że na psiowe spacery to se można kalosze przywdziać :niedowia: ino trza se je kupić najpierw...:roll: ja juz sie dawno zabieram do kupna ale jakos do tej polki w sklepie dojsc nie mogie.....:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='drzalka']Helloł, no to dawaj ne foty :mad::multi: Wieczorkiem spróbuję;):cool3: [quote name='dealer']poka kaloszki...tez se musze kupic na psacery:roll: Pokazem putem... jak mi się uda:roll::angryy: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a cóż ważniejszego było... od parówesiek??? :hmmmm: jak można zapomnieć :roll: Madzia... kaj Ty robisz że se tak robisz, abo nie robisz, albo se wychodzisz z psami.... albo se nie wychodzisz... i dawa te gumioki... różowe- moje ulubione :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Jak się siedzi na dgm, to się o całym Bożym świecie zapomina:loveu: bynajmniej ja tak mam:eviltong::roll: Ja se robie w miejscu publicznym:diabloti: W Bibliotece;) :loveu::loveu::loveu:Później siem postaram jeszcze raz zgrać te fotki:angryy::angryy: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202']o żesz w mordę jeża... żem ja do tych pór nie wpadła na pomysła, że na psiowe spacery to se można kalosze przywdziać :niedowia: ino trza se je kupić najpierw...:roll: Kup, kup sobie różowe:loveu::cool1: [quote name='evaxon']heloł:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Heloł słoneczniczku;):loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam guminiacze ......czerwone :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Cyrwone:razz: poka:diabloti: [quote name='dealer']ja juz sie dawno zabieram do kupna ale jakos do tej polki w sklepie dojsc nie mogie.....:diabloti: Ja już też od dawna się przymierzałam i w końcu się udało:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: My uciekamy na spacerek:hand::hand: W moich nowych gumiackach:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts