bonita Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No heloł :loveu: tu mamcia :loveu:Nie daj im się zamknąć :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 bonita napisał(a):No heloł :loveu: tu mamcia :loveu:Nie daj im się zamknąć :diabloti: Próbuję intensywnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Gobra:mdleje::mdleje: Idem nadrabiać dalej:razz: gobra?? a co to znaczy? Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a):gobra?? a co to znaczy? Sprawdź w encyklopedii:diabloti::diabloti::diabloti: DoBraNOc:loveu: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Sprawdź w encyklopedii:diabloti::diabloti::diabloti: DoBraNOc:loveu: nie lubie cie juz i nie powiem ci d.... Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]:multi: cześć .... przyniosłam zapałki :grins: Madziu ...co to za piosenka ????? [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cześć, Madzia, poczytam później na razie tylko :kaffee_2:... A zdjęcia jakieś były, jak mnie nie było?:razz: Quote
agbar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 to ja:multi:twoja ukochana dilerka:diabloti: Quote
BeaC Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 .wiesz:cool1: byłam u tła:cool1: ale chyba sie nie wpisałam.................skleroza??...............myślisz, że już.moge mieć?????:crazyeye: witam Cie i twoje psiaczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Vectra napisał(a):Madzia , oka na zapałki :diabloti: Nie dałam rady:shake: evaxon napisał(a):nie lubie cie juz i nie powiem ci d.... A w jakim celu chcesz mi mówić doopa:crazyeye::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi: cześć .... przyniosłam zapałki :grins: Madziu ...co to za piosenka ????? [/FONT] Alu dzięki za zapałki:multi::multi::evil_lol: Nie pamiętam:niewiem: Koleżanka wczoraj coś zaczęła nucić, samą melodię i za nic w świecie nie mogłyśmy dojść co to jest:hmmmm: Ale wiem, że taka piosenka kiedyś była:razz: AgusiaTerierka napisał(a):Cześć, Madzia, poczytam później na razie tylko :kaffee_2:... A zdjęcia jakieś były, jak mnie nie było?:razz: Za kawusię dziękuję:loveu: A zdjęcia były na stronie 552;) Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):to ja:multi:twoja ukochana dilerka:diabloti: Witaj moja ukochana Dilerko:loveu::loveu: evaxon napisał(a):czesc 10 znakow :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: Ewcia:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 BeaC napisał(a):.wiesz:cool1: byłam u tła:cool1: ale chyba sie nie wpisałam.................skleroza??...............myślisz, że już.moge mieć?????:crazyeye: witam Cie i twoje psiaczki:loveu::loveu::loveu: W tym wieku, to już wszystko możliwe:roll::roll: :diabloti: Cześć Bea z Luśkowym mordulcem:loveu::loveu: A ja mam urlopa, a ja mam urlopa:Cool!::Cool!: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: Ewcia:loveu::loveu: :mdleje: i jak tu cie nie kochac??:placz::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi: Cześć zurlopowana Madgaleno z TYCH ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje: i jak tu cie nie kochac??:placz::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie da się:oops::oops::oops: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi: Cześć zurlopowana Madgaleno z TYCH ;)[/FONT] Witaj Alu z zapałakmi;):loveu::loveu::loveu: Pobierałam Medorowi mocz do badania - tym razem do kontroli. Medor jużnie popuszcza, na moje oko jest zdrowy;):kciuki::kciuki: Dziś zostałam kolejny raz oblana, ale tym razem o wiele mniej:B-fly::cool1: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Dziś zostałam kolejny raz oblana, ale tym razem o wiele mniej:B-fly::cool1: no a napisalas ze Medzio juz nie popuszcza:hmmmm: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):no a napisalas ze Medzio juz nie popuszcza:hmmmm: Olana przy pobieraniu moczu, no wiesz, do takiego plastikowego pojemniczka:oops::oops: Idę z koondalami:loveu: na spacer/ tzn. na podwórko, co by się mogły wylać:cool1: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Olana przy pobieraniu moczu, no wiesz, do takiego plastikowego pojemniczka:oops::oops: Idę z koondalami:loveu: na spacer/ tzn. na podwórko, co by się mogły wylać:cool1: hyhyhy a ić ić Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]ić i zara wracaj :p[/FONT] Quote
teqquila Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witanko :) Madziara masz urlopik :cool3::cool3: to moze bedzie kilka zdjecioszkow :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):hyhyhy a ić ić Psysłam:cool1: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]ić i zara wracaj :p[/FONT] Juzem nawrócona:grins::grins: teqquila napisał(a):Witanko :) Madziara masz urlopik :cool3::cool3: to moze bedzie kilka zdjecioszkow :evil_lol::evil_lol: Yyyyyyyyyyy.... Witaj:cool1::cool1: Idę sprzątać i robić pranie:roll: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Psysłam:cool1: Juzem nawrócona:grins::grins: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...tego nie przewidziałam .... [/FONT] BÓG JEST MIŁOŚCIĄ 1. Bóg jest miłością, zbawieniem darzy I kocha bardzo mnie dziecię Swe. Ref.: Więc śpiewaj duszo ma: Bóg jest miłością, Bóg jest miłością, miłuje mnie. 2. Jezusa posłał wiernego Zbawcę, Aby do nieba wprowadził mnie. Ref.: Więc... 3. I dał nam Matkę Swojego Syna, Aby od złego chroniła nas. Ref.: Więc... 4. Kochany Jezu łzy nam ocierasz, Gdy serce boli, utulasz ża1. Ref.: Więc... 5. Cóż oddam Panu za wszystkie dary, Którymi co dzień obdarza mnie? Ref.: Więc... 6. Chcę Ciebie kochać miłością wielką, Tak długo, póki tu będę żyć. Ref.: Więc.,. Idę sprzątać i robić pranie:roll: [FONT=Arial]pogięło CIĘ :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
caroolcia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 o rany tu takie "świeto...bliwe" klimaty - uciekam :scared: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts