Paulina. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 madzia i medor napisał(a): W biedroce za jedyny 30 zł:grins::grins: Ale nam miło:loveu::loveu::loveu::cool3: Widziałam ! Widzialam dzisiaj Twoje kaloszeeeee :cool1: :multi::p Supeeeer są ! :diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A ja mam niebieskie kalosze;) Ale niestety na wsi- prawie 60 km od domciu- co by po oborach się mogła poszlajać;) A na mokrą porę moje glaniki są niezawodne- oby jak najdłużej- poprzednie wytrzymały prawie 6 lat i dopiero wtedy zaczęły przeciekać... Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor'] Cyrwone:razz: poka:diabloti: [FONT=Arial]:grins: jutro ..................[/FONT] Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ja tylko w kalojdach o tej porze smigam ale mam na razie takie nieszałowe zielone :oops: Quote
leemonca Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 witamy się po dłuuuugiej przerwie, dzieńdoberek!!! Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Paulinaaa napisał(a):Widziałam ! Widzialam dzisiaj Twoje kaloszeeeee :cool1: :multi::p Supeeeer są ! :diabloti: :loveu::loveu::loveu: Wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: [ Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Gonitwa']A ja mam niebieskie kalosze;) Ale niestety na wsi- prawie 60 km od domciu- co by po oborach się mogła poszlajać;) A na mokrą porę moje glaniki są niezawodne- oby jak najdłużej- poprzednie wytrzymały prawie 6 lat i dopiero wtedy zaczęły przeciekać... Kurcze, nie poznałam Cię przez ten avek, już chciałam pisać witamy w naszym blogasku:oops::oops::oops::multi:Glancory wytrzymałe = moje wytrzymały prawie rok:cool1::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:grins: jutro ..................[/FONT] :cool3::cool3: [quote name='caroolcia']ja tylko w kalojdach o tej porze smigam ale mam na razie takie nieszałowe zielone :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:A tam nieszałowe, co prawda, nie tak, jak różowe, no ale:evil_lol::evil_lol:;):evil_lol: [quote name='leemonca']witamy się po dłuuuugiej przerwie, dzieńdoberek!!! Cześć Lemonca:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 evaxon napisał(a):a ja ni mam kaloszow:cool1: To się nawróć:diabloti::cool1: Ja to mam ''szczęście'' Wróciłam z Medim ze spaceru i wyszłam z Dinusiem... i przypałętał się do nas szczeniaczek - na moje oko ok. 4 miesięcy. Pchał się na kolanka, był; taki przerażony:placz::placz::placz: Zniosłam mu żarcie i wodę... zjadł trochę i poleciał za jakąś kolesiówą z psem... Mam nadzieję, że znajdzie się jego właściciel, bo psiak wyglądał na zadbanego. Jak jutro znowu spotkam go samego... Aaaaaaaaaaaaaa już mam noc nie przespaną:placz: Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 iiiiii gdzie te fotki kaloszków?:cool3::cool3::cool3::cool3::mad: a wogóle to mów gdzie kupiłaś i ile zapłaciłaś:cool3: bo w Łodzi to jakiś sam badziew się pałamenta po sklepach:angryy: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Imbir1 napisał(a):iiiiii gdzie te fotki kaloszków?:cool3::cool3::cool3::cool3::mad: a wogóle to mów gdzie kupiłaś i ile zapłaciłaś:cool3: bo w Łodzi to jakiś sam badziew się pałamenta po sklepach:angryy: Zaraz spróbuję zgrać na komputer:roll: Wyprodukowane dla biedronki:cool1::cool1::cool1:za 30 zł:diabloti: Achaa, no a Medek poznał dzisiaj nową koleżankę - rottweilerke Kajsza(chyba:hmmmm::hmmmm:):loveu:. Super się bawiły:multi::loveu: Oczywiście nie obyło się bez sprzeczki:cool1: Byłam w szoku, bo Medor nigdy dziewczynom nie oddaje:shake::shake: Choć wcale mu się nie dziwię, wytrzymał bardzo dzielnie dwa ataki na siebie, przy trzecim się zdenerwował:cool1::diabloti: Ale jak wspomniałam, była to mała sprzeczka:p:p Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']To się nawróć:diabloti::cool1: Ja to mam ''szczęście'' Wróciłam z Medim ze spaceru i wyszłam z Dinusiem... i przypałętał się do nas szczeniaczek - na moje oko ok. 4 miesięcy. Pchał się na kolanka, był; taki przerażony:placz::placz::placz: Zniosłam mu żarcie i wodę... zjadł trochę i poleciał za jakąś kolesiówą z psem... Mam nadzieję, że znajdzie się jego właściciel, bo psiak wyglądał na zadbanego. Jak jutro znowu spotkam go samego... Aaaaaaaaaaaaaa już mam noc nie przespaną:placz: [FONT=Arial]skąd ja to znam:roll: dziś jadąc autem koło lasu- wyłonił sie z niego pies... nie mógł być z właścicielem, bo nie był to teren spacerowy.... był wychudzony i wystraszony i duuży :roll:... ciągle o nim myśle..... :placz::placz: [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]skąd ja to znam:roll: dziś jadąc autem koło lasu- wyłonił sie z niego pies... nie mógł być z właścicielem, bo nie był to teren spacerowy.... był wychudzony i wystraszony i duuży :roll:... ciągle o nim myśle..... :placz::placz: [/FONT] Klocusiowa, po pierwsze - co Ty tu robisz:crazyeye::crazyeye::loveu: Jejku, to widzę, że kogoś też czeka nie przespana noc:shake: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]skąd ja to znam:roll: dziś jadąc autem koło lasu- wyłonił sie z niego pies... nie mógł być z właścicielem, bo nie był to teren spacerowy.... był wychudzony i wystraszony i duuży :roll:... ciągle o nim myśle..... :placz::placz: [/FONT][FONT=Arial]:shake:no weź już nie jeździj bo znów dołka lapasz ....:-([/FONT] [quote name='madzia i medor']Klocusiowa, po pierwsze - co Ty tu robisz:crazyeye::crazyeye::loveu: [FONT=Arial]:hmmmm: no jak co ...na dogo siedzi :p[/FONT] Jejku, to widzę, że kogoś też czeka nie przespana noc:shake:[FONT=Arial]o masz ........masakra[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no weź już nie jeździj bo znów dołka lapasz ....:-([/FONT] [FONT=Arial]:shake:[/FONT] [FONT=Arial]o masz ........masakra[/FONT] To znaczy, że użyła jednak przedłużacza:multi::multi::multi::diabloti: Masakra, człowiek tak bardzo chciałby pomóc, a nie zawsze jest wstanie ... Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Klocusiowa, po pierwsze - co Ty tu robisz:crazyeye::crazyeye::loveu: Jejku, to widzę, że kogoś też czeka nie przespana noc:shake: [FONT=Arial]nadgodziny :diabloti: żeby evaxon nie było przykro że mnie JUŻ nie ma :cool1: nooooo... nieprzespana:placz: [/FONT] [quote name='madzia i medor']To znaczy, że użyła jednak przedłużacza:multi::multi::multi::diabloti: Masakra, człowiek tak bardzo chciałby pomóc, a nie zawsze jest wstanie ... [FONT=Arial]wypraszam sobie... nie pociągłam żadnego kabla... ja nie kablociąg :diabloti: masiakra... serce mi pęka... w każdym błąkającym sie psie widze potencjalną NIEDOMNĄ bide ... i wszystkie bym je zabrała :placz::placz::placz: [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ja musze miec wygodne buty:cool1: a kalosze nie naleza do takich :roll: bo nie maja takiej podeszfy jak adidasy:roll: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 madzia i medor napisał(a):To się nawróć:diabloti::cool1: Ja to mam ''szczęście'' Wróciłam z Medim ze spaceru i wyszłam z Dinusiem... i przypałętał się do nas szczeniaczek - na moje oko ok. 4 miesięcy. Pchał się na kolanka, był; taki przerażony:placz::placz::placz: Zniosłam mu żarcie i wodę... zjadł trochę i poleciał za jakąś kolesiówą z psem... Mam nadzieję, że znajdzie się jego właściciel, bo psiak wyglądał na zadbanego. Jak jutro znowu spotkam go samego... Aaaaaaaaaaaaaa już mam noc nie przespaną:placz: o rany ja mam to samo jak nie psiak to kociak porzucony... zwirzaki chyba rozpoznaja psio-kocie mamki ..... Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nadgodziny :diabloti: żeby evaxon nie było przykro że mnie JUŻ nie ma :cool1: my tam u Effci zapłakałysmy całego blogasa :roll: nooooo... nieprzespana:placz: pobudka ......7.40 :p [/FONT] [FONT=Arial]wypraszam sobie... nie pociągłam żadnego kabla... ja nie kablociąg :diabloti: hi hi ....kable ciągną BURAKI :eviltong: masiakra... serce mi pęka... w każdym błąkającym sie psie widze potencjalną NIEDOMNĄ bide ... i wszystkie bym je zabrała :placz::placz::placz: [/FONT][FONT=Arial]poczekaj wysyłamy Lotto :cool3:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nadgodziny :diabloti: żeby evaxon nie było przykro że mnie JUŻ nie ma :cool1: Aleś Ty dobroduchna:diabloti: nooooo... nieprzespana:placz: [/FONT] .................. [FONT=Arial]wypraszam sobie... nie pociągłam żadnego kabla... ja nie kablociąg :diabloti: No, ale przeca miałać ciągnąć:roll::roll::roll: . . . . . . . . .:diabloti:.... masiakra... serce mi pęka... w każdym błąkającym sie psie widze potencjalną NIEDOMNĄ bide ... i wszystkie bym je zabrała :placz::placz::placz: [/FONT] To tak jak ja ... [quote name='evaxon']ja musze miec wygodne buty:cool1: a kalosze nie naleza do takich :roll: bo nie maja takiej podeszfy jak adidasy:roll: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Tak, tak Ewuniu, rozumiem Cię ...:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 caroolcia napisał(a):o rany ja mam to samo jak nie psiak to kociak porzucony... zwirzaki chyba rozpoznaja psio-kocie mamki ..... No:placz::placz:I co tu później robić:placz: Żal serce ściska:-( Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 madzia i medor napisał(a):No:placz::placz:I co tu później robić:placz: Żal serce ściska:-( litować sie i przygarniać - taka juz nasza dola - tak to jest jak serduszko za miekkie :oops: ja tez jak tego nie zrobie spac nie moge i zjadaja mnie wyrzuty sumienia Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 madzia i medor napisał(a): :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Tak, tak Ewuniu, rozumiem Cię ...:diabloti: :loveu: ty mnie zawsze rozumiesz Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 caroolcia napisał(a):litować sie i przygarniać - taka juz nasza dola - tak to jest jak serduszko za miekkie :oops: ja tez jak tego nie zrobie spac nie moge i zjadaja mnie wyrzuty sumienia Mnie teraz zjadają i co chwilę latam do okna patrzeć, czy gdzieś go nie widać:oops: Oby znalałz się jego pan:kciuki: evaxon napisał(a)::loveu: ty mnie zawsze rozumiesz Mhmmmmm:diabloti::diabloti::diabloti: Idę spać. Niestety nie zdołałam wszystkich odwiedzić, ale może jutro uda mi się nadrobić Jutro mam jazdę... na 7:3:mdleje: Później do pracy od 11 -19:roll: Mamy wystawę obrazów - jakie one są zajebiste:mdleje: No, to mówimy dogobranoc:hand: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor'] Idę spać. Niestety nie zdołałam wszystkich odwiedzić, ale może jutro uda mi się nadrobić Jutro mam jazdę... na 7:3:mdleje: Później do pracy od 11 -19:roll: Mamy wystawę obrazów - jakie one są zajebiste:mdleje: No, to mówimy dogobranoc:hand: [FONT=Arial]dobranoc Madziu... nie jedź pod prąd... popilnuje ci blogasa.... :cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts