Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Taa - ale żeby dojść do sklepu muszę przez błoto iść. Idę spać bo nie do życia jestem. Paaaa! Ale przecież mówię, do sklepu a nie przez błoto:roll::roll: :diabloti: Znaczy, zepsuta jesteś:evil_lol: Quote
Paula Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Bosh :mdleje: serca nie macie :placz: z 5 stron nagadane przez jeden dzień :shake: [quote name='madzia i medor']A więc:razz: To tylko przeziębienie:multi::loveu: Medorek dostał dwa zastrzyki, a od jutra będzie dostawał antybiotyk, w czwartek -piątek mamy powtórzyć badanie moczu i wtedy stwierdzimy, czy trzeba będzie kontynuować leczenie . Za to mój portfel stał się lżejszy o kolejną stówkę:evil_lol:Nie ważne, ważne, że to nic groźnego;):p Dzieki za trzymanie kciuków - bardzo się przydały:loveu: A w przyszłym miesiącu Medor będzie bezjajeczny:diabloti::roll: :multi: Uff, cieszkam, że z Medziem dobrze :loveu: To teraz trzymamy za kastrowanko i nie popuszczanie po :kciuki: [quote name='madzia i medor']Nie oglądając meczu, siedząc w zupełnie innym pokoju, wiem, że polska strzeliła brame:cool1: :D Ja byłam na spacerze i też wiem :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Otworzyłam piwo ... Zdrówko :beerchug: [quote name='madzia i medor']Ja w ogóle powinnam dostać co najmniej JOBLA:eviltong::eviltong::evil_lol: Otóż, stwierdziłam, że jak już pierwszy raz pójdziesz siusiu:oops:to potem sie lata, jak:stupid:A więc co z tego wynika:cool3::cool3::cool3:Aby jak najdłużej wytrzymac pierwszą chcicę:evil_lol: Amerykę odkryła :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie bojaj sie, ja Ci pomogem:grins::grins::grins: Alu, każdemu się zdarza:evil_lol: [FONT=Arial]:oops::oops::oops:no i padłam po 2gim .........ale też przez pół dnia najpierw klikałam na dogo i gg:roll:...a potem wpadłam w wir prac domowych :roll:....no apotem spacer z Ozzym i po ...1 piwko w wannie dla relaxu wypite , 2gie z Tobą i sen na zawołanie ...a dziś pobudka o 8:diabloti:...akurat dziś Ozzy chciał se wyjść wcześniej na psacerek .... Doberek Magdaleno :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Napisał Alicjarydzewska [FONT=Arial]zdrowo ...zdrowo ...tylko nogi bola od chodzenia do WC :diabloti:[/FONT] Ja w ogóle powinnam dostać co najmniej JOBLA:eviltong::eviltong::evil_lol: Otóż, stwierdziłam, że jak już pierwszy raz pójdziesz siusiu:oops:to potem sie lata, jak:stupid:A więc co z tego wynika:cool3::cool3::cool3:Aby jak najdłużej wytrzymac pierwszą chcicę:evil_lol: stad Mały Bóbr i Duży Bóbr....:cool1: Czesc Madzia, jak głofka :cool3: ??? Quote
Cimi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Zostaw sobie na pamiątkę te jajeczka Medorkowe :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Mi ojciec mówił co bym se talizman z Orieńcich jajec zrobiła;) Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='paula_z']Bosh :mdleje: serca nie macie :placz: z 5 stron nagadane przez jeden dzień :shake: To nie ja...:shake::shake::shake: to one:diabloti: :multi: Uff, cieszkam, że z Medziem dobrze :loveu: ....................:multi: To teraz trzymamy za kastrowanko i nie popuszczanie po :kciuki: :kciuki:....:kciuki: :D Ja byłam na spacerze i też wiem :evil_lol: Buhahahhaaaa:evil_lol: Zdrówko :beerchug: Zdrówko:razz: Amerykę odkryła :evil_lol: ;) :B-fly::B-fly::B-fly:Wiem, jestem wspaniała:cool1: Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops::oops::oops:no i padłam po 2gim .........ale też przez pół dnia najpierw klikałam na dogo i gg:roll:...a potem wpadłam w wir prac domowych :roll:....no apotem spacer z Ozzym i po ...1 piwko w wannie dla relaxu wypite , 2gie z Tobą i sen na zawołanie ...a dziś pobudka o 8:diabloti:...akurat dziś Ozzy chciał se wyjść wcześniej na psacerek .... Doberek Magdaleno :multi::multi::multi: [/FONT] Ozzy ma wyczucie czasu:evil_lol::evil_lol: Alu, może dziś też se piffko chluśniemy:razz: Witaj:loveu::loveu: [quote name='evaxon']czesc kwiatuszku:loveu::loveu::loveu: Cześć tańcząca:loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='caroolcia']Napisał Alicjarydzewska [FONT=Arial]zdrowo ...zdrowo ...tylko nogi bola od chodzenia do WC :diabloti:[/FONT] Ja w ogóle powinnam dostać co najmniej JOBLA:eviltong::eviltong::evil_lol: Otóż, stwierdziłam, że jak już pierwszy raz pójdziesz siusiu:oops:to potem sie lata, jak:stupid:A więc co z tego wynika:cool3::cool3::cool3:Aby jak najdłużej wytrzymac pierwszą chcicę:evil_lol: stad Mały Bóbr i Duży Bóbr....:cool1: Czesc Madzia, jak głofka :cool3: ??? Hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Główka :crazyeye::crazyeye:Ja tylko dwa piwoszki wczoraj wypiłam:hmmmm: A terning czyni mistrza;):diabloti: [quote name='Cimi']Zostaw sobie na pamiątkę te jajeczka Medorkowe :evil_lol: :mdleje: W słoiczku bynde trzymać:roll::diabloti: [quote name='Gonitwa']Mi ojciec mówił co bym se talizman z Orieńcich jajec zrobiła;) Buhahhaaa:evil_lol:I co?:cool3::evil_lol: Quote
Paula Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Alu, może dziś też se piffko chluśniemy:razz: Dziś ja też se z Wami chlusnę w czasie ulubionych gospodyń :razz: Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='paula_z']Dziś ja też se z Wami chlusnę w czasie ulubionych gospodyń :razz: Gosposie, gosposie... :loveu::loveu:i piffko:diabloti: Patrzcie, on jest taki do Medka podobny:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78866 Quote
Iza i Fidel Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Madzia pifka i fajek po ostatnim razie ja jeszcze mam dosc :cool3: Ten boksio faktycznie do Medka podobny.... Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Iza i Fidel']1.Madzia pifka i fajek po ostatnim razie ja jeszcze mam dosc :cool3: Ten boksio faktycznie do Medka podobny.... 1. Noo, trochę tego nadużyłyśmy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: :-(:-(:-( [quote name='Gonitwa']Wet mi jajców nie dał... Heh, ciekawe dlaczego:diabloti::diabloti: Medor przesyła soczyste buziaki dla ciotek;):loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 o zdjecia nareszcie :diabloti: jestem , wróciłam do Ciebie Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Vectra napisał(a):o zdjecia nareszcie :diabloti: jestem , wróciłam do Ciebie :loveu::loveu::loveu: Już uruchamiam GG:diabloti: Quote
Kiłi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Buziaki dla Medorka i Dinusia!!!!!!!!:loveu: Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 biedny marcel:( ja nigdy takich ludzi nie zrozumiem Quote
Gonitwa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ale Medorek ma fajną zabawkę! Ja tez taką chcę... Quote
gosikf & dogs Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pierwsze zdjątko jest przecudniaste!!! Hej madzik! I dinuś się pokazał:) Właśnie czytam wątek tego bidulka... Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Ozzy ma wyczucie czasu:evil_lol::evil_lol: Alu, może dziś też se piffko chluśniemy:razz: Witaj:loveu::loveu: Cześć tańcząca:loveu::diabloti:[FONT=Arial]:razz:...dopsz....ale tylko 1 i spadam spac ;) :loveu::loveu::loveu:ale soczysty buziak :p [/FONT] http://img262.imageshack.us/img262/6364/medekfo1.jpg Quote
e.v.a Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 albo widzialam foty .... ....albo jestem zmeczona Quote
Paula Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oł, słodki zaśliniony buziak :buzi: http://img262.imageshack.us/img262/6364/medekfo1.jpg Wredzioszek :loveu: http://img129.imageshack.us/img129/1825/medek4as9.jpg Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]:cool1: Wstawaj .........................:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts