caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale Ty nie jesteś moją mamą:shake::shake: Mnie znaleziono w kapuście:grins: jesteś córka Pana a on kocha i te z kapusty i te od bocianów i te poczete niepokalanie:roll: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To ja idę do lodówki po "Żywca"... Tylko, czy to zdrowo , tak na noc...?:evil_lol: no wiesz co - ja mysłałam że ty jedyna porządna - a ty byś najchętniej widze z rana pifkowała, ale masz racje tak na noc to sie marnuje potencjał :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='caroolcia']a ja sacze warkę - w końcu sponsoruje LECHA P-Ń :ices_bla: :splat: Ojj, nie ładnie, Tyskie ponad wszystkie:razz::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:..to poczekaj ....wypiję 2gie z Tobą ....będzie raźniej a i na nereczki zdrowo :p[/FONT] Czekam..., ale ten, co to przyjechał w gości, prosi mnie o opuszczenie lokalu:roll: [quote name='AgusiaTerierka']To ja idę do lodówki po "Żywca"... Tylko, czy to zdrowo , tak na noc...?:evil_lol: Bardzo zdrowo, zaufaj mi:cool1::cool1: Ktoś, zwany mym bratem:loveu::loveu:, nalega bym odstąpiła mu kompa... No i co ja mam zrobić... być gościnna czy być sobą:roll::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 caroolcia napisał(a):jesteś córka Pana a on kocha i te z kapusty i te od bocianów i te poczete niepokalanie:roll: Yyyyyyyyyyyyyyy... mhmmm :diabloti::diabloti::diabloti: caroolcia napisał(a):no wiesz co - ja mysłałam że ty jedyna porządna - a ty byś najchętniej widze z rana pifkowała, ale masz racje tak na noc to sie marnuje potencjał :evil_lol: Buhahhahaaaa:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='caroolcia']- a ty byś najchętniej widze z rana pifkowała, ł :evil_lol:[/quote Żeby do wieczora wytrzeźwieć:grins:... Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ktoś, zwany mym bratem:loveu::loveu:, nalega bym odstąpiła mu kompa... No i co ja mam zrobić... być gościnna czy być sobą:roll::diabloti: Bądź soba - nie sil się na uprzejmość :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'][quote name='caroolcia']- a ty byś najchętniej widze z rana pifkowała, ł :evil_lol:[/quote Żeby do wieczora wytrzeźwieć:grins:... Ale po co w ogóle trzeźwieć:niewiem::diabloti::diabloti: [quote name='caroolcia']Bądź soba - nie sil się na uprzejmość :diabloti: Skoro tak radzisz:loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='caroolcia']Bądź soba - nie sil się na uprzejmość :diabloti: Bo i tak nie docenią Twojego dobrego serca... :user: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Bo i tak nie docenią Twojego dobrego serca... :user: otóż to :cool3: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']To ja idę do lodówki po "Żywca"... Tylko, czy to zdrowo , tak na noc...?:evil_lol:[FONT=Arial]zdrowo ...zdrowo ...tylko nogi bola od chodzenia do WC :diabloti:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Ojj, nie ładnie, Tyskie ponad wszystkie:razz::diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]taaak TYSKIE Forever [/FONT] Czekam..., ale ten, co to przyjechał w gości, prosi mnie o opuszczenie lokalu:roll: [FONT=Arial]:razz:no chory cy cóś ......[/FONT] Bardzo zdrowo, zaufaj mi:cool1::cool1: [FONT=Arial]jAMENt [/FONT] Ktoś, zwany mym bratem:loveu::loveu:, nalega bym odstąpiła mu kompa... No i co ja mam zrobić... być gościnna czy być sobą:roll::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]bądź sobą ...;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Bo i tak nie docenią Twojego dobrego serca... :user: caroolcia napisał(a):otóż to :cool3: Gonitwa napisał(a):I dokładnie się z Wami zgadzam;) Dał sobie spokój:diabloti: - poszedł oglądać cos w telewizji:cool1::cool1::cool1: Ino mi sie oczy zamykają:oops:Nic, chlapnę jeszcze jedno piwko i może przejdzie;) Ala, jussszzzz:razz:;) Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ala, jussszzzz:razz:;)[FONT=Arial]:multi:no oooo ja już piję ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]zdrowo ...zdrowo ...tylko nogi bola od chodzenia do WC :diabloti:[/FONT] Ja w ogóle powinnam dostać co najmniej JOBLA:eviltong::eviltong::evil_lol: Otóż, stwierdziłam, że jak już pierwszy raz pójdziesz siusiu:oops:to potem sie lata, jak:stupid:A więc co z tego wynika:cool3::cool3::cool3:Aby jak najdłużej wytrzymac pierwszą chcicę:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]bądź sobą ...;)[/FONT] ............. Byłam, jezdem i bynde;) Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:no oooo ja już piję ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] A ja czekałam specjalnie na cia:obrazic::obrazic: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']............. Byłam, jezdem i bynde;):razz:[FONT=Arial] i tak trzymaj FOREVER ;) a z tym sikaniem to 100% racja :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']A ja czekałam specjalnie na cia:obrazic::obrazic:[FONT=Arial]:razz: o masz ...nie słyszałaś tego KLINK ...jak otwierałam ci_puszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[FONT=Arial] i tak trzymaj FOREVER ;) a z tym sikaniem to 100% racja :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] :B-fly::B-fly::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz: o masz ...nie słyszałaś tego KLINK ...jak otwierałam ci_puszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Pijesz moje piffko:icon_roc::icon_roc: Ja słyszałam psssttt:loveu:Myślałam, że to piwwko:oops: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']:B-fly::B-fly::evil_lol: Pijesz moje piffko:icon_roc::icon_roc: Ja słyszałam psssttt:loveu:Myślałam, że to piwwko:oops:[FONT=Arial]:razz:no wziełam 2 ...dla cia i dla mnie ....i co sama mam to wypić ...już padam na ryjok ....:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A dla mnie nie? Pff... Sama se kupię. Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no wziełam 2 ...dla cia i dla mnie ....i co sama mam to wypić ...już padam na ryjok ....:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Nie bojaj sie, ja Ci pomogem:grins::grins::grins: Alu, każdemu się zdarza:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Gonitwa napisał(a):A dla mnie nie? Pff... Sama se kupię. Kup mi też przy okazji:evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dopiero z psami wróciłam- drugi raz w to błoto nie leze;/ Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Dopiero z psami wróciłam- drugi raz w to błoto nie leze;/ Miałaś iść do sklepu, a nie w błoto:icon_roc::icon_roc: Quote
Gonitwa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Taa - ale żeby dojść do sklepu muszę przez błoto iść. Idę spać bo nie do życia jestem. Paaaa! Quote
Recommended Posts