caroolcia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 .... to zawsze strata...... Madzia ty chora, smutna, czy jak??? Nic nowego nie nawywijałaś :hmmmm: :niewiem: :grins: Quote
Wyjątek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Świeczucha ['] dla Medorowej Mamki... No i witanko :) Quote
Rybka_39 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bry!:multi: Jak tam zdrowko? Wygłachak Medorka:cool3: :( smutne to... [*] świeczucha dla mamusi Medorka Quote
Iza i Fidel Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 czesc Magda ! [*] za mamuske Medora....Madzia co robisz?Przyjdziecie dzis do mnie?Poszlibysmy na spacer...Poczytaj u nas na blogu co siem stalo Fidelkowi... Quote
Imbirka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Madzia a kaj ty się podziewasz?:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='drzalka']Hello, czekamy na fotki w nowym kompleciku:lol: Zaraz będą;) [quote name='BeaC']E:cool3: no nie kobieto aleś ty się ostatnio zmieniła:cool3::cool3::cool3:.................nie do poznania:p.............w tak krótkim czasie dwa razy wstawiłaś foty:eviltong::cool1: chyba będe tutaj częściej wpadać.......................:loveu: Haa, potrafię zaskakiwać:diabloti::evil_lol::evil_lol: Tyle, że co to za nowość :crazyeye:U nas zawsze fotek jest pod dostatkiem:siara::diabloti: [quote name='Paulinaaa']Czeeeesc :cool3: Macie takie szeleczki, co my chcemy kupic :p Co się nie chwalicie? http://img517.imageshack.us/img517/1120/meddiu5nl2.jpg Medorek lux malinka :loveu: Eee, bo te szelki już troszkę mamy;) Dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']odpaliłam świeczuche za rodzicielke rozrabiaka... bo zgasła :roll: medorowa... aaaaaaaa zresztą... Ty wiesz co..... bo psy te kochane to powinny żyć tak długo jak my... ale to by było za piekne :shake::shake: Dzięki Tyszanko:loveu::loveu:Rozrabiaka była i to przeokropna - pamiętam jak ugryzła, a raczej drasnęła moją koleżankę w twarz, gdy ta chciała ją poprzytulać:diabloti: Niestety, odchodzą za szybko, nawet nie chcę o tym myśleć:shake::shake: [quote name='zuzolandia']doberek zaspana medorkowooooooo ;-) Zaspana:crazyeye:Ja już dawno w pracy siedziałam:cool1::cool1::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']dla Sheri .... Witaj Madziulku ... Cześć Alu:loveu: ] Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Widzę wspominki:loveu: Przykro mi z powodu rodzicielki Medorka... Pozdrowienia cioteczki! Jak już wspominamy to wspomnę mojego Rokusia. Też miał raka i to już...:placz: I już się zacinam. Miał raka śledziony, przeżuty na płuca i guza lewej nerki. Miał silną wolę życia ale ten pamiętny ranek kiedy dostał jakiegoś ataku...Wstawał i od razu się kładł i trząsł...To było straszne. Jeszcze trochę się pomęczył, mam poczucie winy...Potem już tylko do przychodni najbliższej z pewnością, że wyjdę tylko z namiastką Rokiego- jego ciałkiem...jeszcze kazali nam czekac w przychodni. Nie będę wam opisywac co było w gabinecie. Z pewnością każda z nas tego jeszcze doświadczy...To jest to co najgorsze. Ale tam, za TM pieski są już zdrowe i silne:lol: Prawda?Prawda?:roll: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Prawda słońce prawda, ja wierzę,że gdzieś tam, kiedyś, się z nimi spotkamy ... evaxon napisał(a):witaj Madziula spiochy ty moj kochany ty mordo moja ty tyyy:lol!::lol!::lol!::lol!: no i lampeczka dla mamusi:-( szkoda ze psiaki nie zyja tak dlugo jak ludzie Jaki śpiochu:placz::placz::placz:Kiedy ja się nawet wyspać porządnie nie mogę:placz: Cze:hand: :loveu: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 caroolcia napisał(a):.... to zawsze strata...... Madzia ty chora, smutna, czy jak??? Nic nowego nie nawywijałaś :hmmmm: :niewiem: :grins: W pracy, po pracy na spacer, a później nie mam już na nic sił:p:p:p:p Vectra napisał(a):BRADZO ładny komplecik :) :grins::grins: Wyjątek napisał(a):Świeczucha ['] dla Medorowej Mamki... No i witanko :) Heej:hand: AgusiaTerierka napisał(a):Hej, Madziula, zapracowana...? Niestety, albo i stety:hmmmm:tak:lol!: Rybka_39 napisał(a):Bry!:multi: Jak tam zdrowko? Wygłachak Medorka:cool3: :( smutne to... świeczucha dla mamusi Medorka Gra gitara, dzięki:p Iza i Fidel napisał(a):czesc Magda ! za mamuske Medora....Madzia co robisz?Przyjdziecie dzis do mnie?Poszlibysmy na spacer...Poczytaj u nas na blogu co siem stalo Fidelkowi... Cze:loveu: Już wszystko wiem, ale Ty też wiesz, że ja wiem:evil_lol: Imbir1 napisał(a):Madzia a kaj ty się podziewasz?:cool3::cool3::cool3::cool3: U Fidelowej byłam:lol!: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: Hej:hand: Dzięki za pamięć o Sheri ... Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 W nowym kompleciku:loveu::loveu: ;):loveu: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Vectra napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Coś Ci nad głową lata:diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 foty kaj????duzo godki malo picio ;-) heeheheh Quote
zuzolandia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ooooooooosorki jakos siem zsynchronizowaly my ;-) Quote
zuzolandia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 .cos za szczynsliwy to Medorek nie jest w tym nowym blue kompleciku :evil_lol: czyzby kolor nie pasił ???:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Coś Ci nad głową lata:diabloti::diabloti: to dobroć ze mnie emanuje :loveu: :diabloti: fajnie wygląda Medi w niebieskim :cool3: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 zuzolandia napisał(a):foty kaj????duzo godki malo picio ;-) heeheheh :cool1::evil_lol: zuzolandia napisał(a):ooooooooosorki jakos siem zsynchronizowaly my ;-) :cool1::multi: zuzolandia napisał(a): .cos za szczynsliwy to Medorek nie jest w tym nowym blue kompleciku :evil_lol: czyzby kolor nie pasił ???:evil_lol: Nie, myślał, że wyjdziemy na spacer i się zawiódł:diabloti::loveu::loveu::loveu: Vectra napisał(a):to dobroć ze mnie emanuje :loveu: :diabloti: fajnie wygląda Medi w niebieskim :cool3: :loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 I kradziejstwo od Fidelowej:diabloti::loveu::loveu::loveu: Fidzio:loveu::loveu: [quote name='Iza i Fidel'] a teraz fotki z najlepszym i jedynym kolega Fidzia-Medorem vel Kilerem :diabloti: Nooo,Medek sie juz ochlal i gotowy do harcow Czyzby swiety Medek ???:angel: -wezcie ode mnie te psy :eek:( to moja mama) obsikam jeszcze ten nowy teren... Musze sie ograniczyc z komentarzami,bo zapomnialam,ze jutro do pracy i musze sobie faktury poszykowac jeszcze ! Quote
Iza i Fidel Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 te,no popatrz-ledwo wkleilam,a juz ukradla :mad: A tantiemy zaplacila,ha? Quote
Gonitwa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ale Medzio to byczek... Odchudź go ciut! Bo się kompleksów chłopak nabawi;) Quote
Iza i Fidel Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Gonitwa napisał(a):Ale Medzio to byczek... Odchudź go ciut! Bo się kompleksów chłopak nabawi;) Madzia zawsze zabrania dawac Medkowi ciasteczka,ale on robi do mnie takie maslane oczy....:loveu: Quote
Gonitwa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 haha ale cioteczki są do rozpieszczania a Madzia niech wychowuje i rozpieszcza;) Quote
Recommended Posts