Jagoda1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 O rany, jeszcze dzisiaj nie byłam u chłopaków:crazyeye: . Quote
Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witaj 16tko:p....dziś byłam z Twą Szarą Rzeczywistością :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..jechałyśmy przez ów lasek ....ale był z nami mężczyzna i nikt nas nie chciał ...ten tego.....:razz::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='evaxon']witaj :loveu::loveu: Hejo mła cudowna i w ogóle:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']O rany, jeszcze dzisiaj nie byłam u chłopaków:crazyeye: . Pięknie Jagódko, pięknie:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Witaj 16tko:p....dziś byłam z Twą Szarą Rzeczywistością :evil_lol::evil_lol:..jechałyśmy przez ów lasek ....ale był z nami mężczyzna i nikt nas nie chciał ...ten tego.....:razz::diabloti: A to peszek:shake: Ale w sumie, to właśnie przeca powinnien być mężczyzna... :hmmmm: Bosszzzz, czy Wy kcecie, by zrobiła to kobieta:crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje: Ale się wqrwiłam:angryy::angryy::angryy: Teraz w tym momencie miałam się bawić na imprezie we Wrocławiu, na esce czy na czymś tam:cool3::cool3::angryy: Wszystko było załatwione, wszyscy zebrani i w ogóle, tylko moja droga koleżanka Agatka zapomniała zawiadomić kierowcę, że jedziemy... :mdleje::mdleje: Ten nie świadomy co miał zaplanowane przez nas na wiczór:cool3::cool3::diabloti: zdążył sobie wypić:mdleje: ... i tak o to tym sposobem, siedzę sobie w domu:siara::siara: Quote
Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor'] A to peszek:shake: Ale w sumie, to właśnie przeca powinnien być mężczyzna... :hmmmm: Bosszzzz, czy Wy kcecie, by zrobiła to kobieta:crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje: ale to miał być zdobyczny :razz:a nie swój ....znaczy Madzin:p Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='paula_z']Witaj niewybawiona Madziu ;) Witajcie:multi::multi: Przynajmniej sobie gosposie obejrzę:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']ale to miał być zdobyczny :razz:a nie swój ....znaczy Madzin:p No też prawda:lol!: No, ale on swój dla Magdoliny, a dla Cia mógłby być zdobyczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 oj Madzi nie zalamuj sie masz jesce nas :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Gonitwa napisał(a):heja banana! ;) Witaj:multi::multi: teqquila napisał(a):oj Madzi nie zalamuj sie masz jesce nas :evil_lol: :evil_lol: Jakie to pocieszające:mdleje::cool1::cool1: :loveu: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 a widze ze jednak usmiech sie pojawil :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):a widze ze jednak usmiech sie pojawil :evil_lol: :evil_lol: Widocznie tak miało być;););):evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale się wqrwiłam:angryy::angryy::angryy: Teraz w tym momencie miałam się bawić na imprezie we Wrocławiu, na esce czy na czymś tam:cool3::cool3::angryy: Wszystko było załatwione, wszyscy zebrani i w ogóle, tylko moja droga koleżanka Agatka zapomniała zawiadomić kierowcę, że jedziemy... :mdleje::mdleje: Ten nie świadomy co miał zaplanowane przez nas na wiczór:cool3::cool3::diabloti: zdążył sobie wypić:mdleje: ... i tak o to tym sposobem, siedzę sobie w domu:siara::siara: buahhahahahhhahahhaahhahahaha :grin: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Gonitwa napisał(a):jak sie miewają okoliczne policjanty? A nie wiem, trza ich zapytać:diabloti: Hugo-Kochaś napisał(a):Dzieńdobrywieczór:multi: Rózceiwyrbod:evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):buahhahahahhhahahhaahhahahaha :grin: Font:loveu: Quote
e.v.a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 madzia i medor napisał(a): Font:loveu: ja ciebie tez:loveu: Quote
Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor'] No też prawda:lol!: No, ale on swój dla Magdoliny, a dla Cia mógłby być zdobyczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::shake::shake::shake:...Magdzin to Magdzin :p...mój to mój:p ...a zdobyczny ...Nas miał zdobywć w lesie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 przyszłam do Ciebie s rana, cobyś mnie troche pożałowała:cool3::diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :razz:....ja też już jestem ....zaraz pomykam z Ozzulkiem ...ffcale mi sie nie chce..buuuuuuuuu Doberek.... Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja też jestem i piję........kaffę:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']ja ciebie tez:loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:shake::shake::shake:...Magdzin to Magdzin :p...mój to mój:p ...a zdobyczny ...Nas miał zdobywć w lesie:evil_lol: Czyli jednym słowem, musi być to człowiek z lasu:evil_lol::loveu::loveu::loveu: [quote name='Imbir1'] przyszłam do Ciebie s rana, cobyś mnie troche pożałowała:cool3::diabloti: Żałuję Cię dziecię, żałuję:diabloti::loveu::loveu: [quote name='drzalka']Hejka.. a ta spi Nie śpie, nie śpie:shake: Wstałam dziś o dziewiątej, oczy mam na zapałkach... :roll::roll: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:....ja też już jestem ....zaraz pomykam z Ozzulkiem ...ffcale mi sie nie chce..buuuuuuuuu Doberek.... Witaj Alu:multi: Pogoda dupiasta, to i człowiek nie ma na nic ochoty.... [quote name='bonita']Ja też jestem i piję........kaffę:diabloti::evil_lol: Ja tyż właśnie konsumuje śniadanko, w którego skład wchodzi kawa;):multi::multi:Witaj mamciu:loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ;)melduję ,że pochłonęłam makowca i zapijam się dużą czarną:p Quote
caroolcia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 dzień doberek, wpadam ze śniadankiem i gazetk na poprawę humorku w taaaaaki dzień :eviltong: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witanko ja tyz sie juz obrobilam ze spacerkiem i ze sniadankiem :evil_lol: i teraz obiad gotujem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts