Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj 16tko:p....dziś byłam z Twą Szarą Rzeczywistością :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..jechałyśmy przez ów lasek ....ale był z nami mężczyzna i nikt nas nie chciał ...ten tego.....:razz::diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']witaj :loveu::loveu:
Hejo mła cudowna i w ogóle:loveu:
[quote name='AgusiaTerierka']O rany, jeszcze dzisiaj nie byłam u chłopaków:crazyeye: .
Pięknie Jagódko, pięknie:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']Witaj 16tko:p....dziś byłam z Twą Szarą Rzeczywistością :evil_lol::evil_lol:..jechałyśmy przez ów lasek ....ale był z nami mężczyzna i nikt nas nie chciał ...ten tego.....:razz::diabloti:
A to peszek:shake:
Ale w sumie, to właśnie przeca powinnien być mężczyzna... :hmmmm: Bosszzzz, czy Wy kcecie, by zrobiła to kobieta:crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje:

Ale się wqrwiłam:angryy::angryy::angryy:
Teraz w tym momencie miałam się bawić na imprezie we Wrocławiu, na esce czy na czymś tam:cool3::cool3::angryy: Wszystko było załatwione, wszyscy zebrani i w ogóle, tylko moja droga koleżanka Agatka zapomniała zawiadomić kierowcę, że jedziemy... :mdleje::mdleje: Ten nie świadomy co miał zaplanowane przez nas na wiczór:cool3::cool3::diabloti: zdążył sobie wypić:mdleje: ... i tak o to tym sposobem, siedzę sobie w domu:siara::siara:

Posted

[quote name='madzia i medor']
A to peszek:shake:
Ale w sumie, to właśnie przeca powinnien być mężczyzna... :hmmmm: Bosszzzz, czy Wy kcecie, by zrobiła to kobieta:crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje:
ale to miał być zdobyczny :razz:a nie swój ....znaczy Madzin:p

Posted

[quote name='paula_z']Witaj niewybawiona Madziu ;)
Witajcie:multi::multi: Przynajmniej sobie gosposie obejrzę:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']ale to miał być zdobyczny :razz:a nie swój ....znaczy Madzin:p
No też prawda:lol!: No, ale on swój dla Magdoliny, a dla Cia mógłby być zdobyczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Gonitwa napisał(a):
heja banana! ;)

Witaj:multi::multi:
teqquila napisał(a):
oj Madzi nie zalamuj sie masz jesce nas :evil_lol: :evil_lol:

Jakie to pocieszające:mdleje::cool1::cool1:
:loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Ale się wqrwiłam:angryy::angryy::angryy:
Teraz w tym momencie miałam się bawić na imprezie we Wrocławiu, na esce czy na czymś tam:cool3::cool3::angryy: Wszystko było załatwione, wszyscy zebrani i w ogóle, tylko moja droga koleżanka Agatka zapomniała zawiadomić kierowcę, że jedziemy... :mdleje::mdleje: Ten nie świadomy co miał zaplanowane przez nas na wiczór:cool3::cool3::diabloti: zdążył sobie wypić:mdleje: ... i tak o to tym sposobem, siedzę sobie w domu:siara::siara:

buahhahahahhhahahhaahhahahaha :grin:

Posted

Gonitwa napisał(a):
jak sie miewają okoliczne policjanty?

A nie wiem, trza ich zapytać:diabloti:
Hugo-Kochaś napisał(a):
Dzieńdobrywieczór:multi:

Rózceiwyrbod:evil_lol::evil_lol:
evaxon napisał(a):
buahhahahahhhahahhaahhahahaha :grin:

Font:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']
No też prawda:lol!: No, ale on swój dla Magdoliny, a dla Cia mógłby być zdobyczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::shake::shake::shake:...Magdzin to Magdzin :p...mój to mój:p ...a zdobyczny ...Nas miał zdobywć w lesie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']ja ciebie tez:loveu:
:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']:shake::shake::shake:...Magdzin to Magdzin :p...mój to mój:p ...a zdobyczny ...Nas miał zdobywć w lesie:evil_lol:
Czyli jednym słowem, musi być to człowiek z lasu:evil_lol::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Imbir1']
przyszłam do Ciebie s rana, cobyś mnie troche pożałowała:cool3::diabloti:
Żałuję Cię dziecię, żałuję:diabloti::loveu::loveu:
[quote name='drzalka']Hejka.. a ta spi
Nie śpie, nie śpie:shake: Wstałam dziś o dziewiątej, oczy mam na zapałkach... :roll::roll:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:....ja też już jestem ....zaraz pomykam z Ozzulkiem ...ffcale mi sie nie chce..buuuuuuuuu
Doberek....

Witaj Alu:multi: Pogoda dupiasta, to i człowiek nie ma na nic ochoty....
[quote name='bonita']Ja też jestem i piję........kaffę:diabloti::evil_lol:
Ja tyż właśnie konsumuje śniadanko, w którego skład wchodzi kawa;):multi::multi:Witaj mamciu:loveu: