Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Imbir1 napisał(a):no, na własnej piersi wyhodowałaś coś takiego:diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu: no widzę właśnie, ze ze sobą też masz problem:diabloti::p Wiem i płaczę:placz::placz::placz:ze szczęścia:loveu: To tak widać:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Wiem i płaczę:placz::placz::placz:ze szczęścia:loveu: To tak widać:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: wiesz, może ja to widzę dlatego żem twe dziecię jest i tyż mam podobny problem:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 bo to genetyczn wszystko odziedziczylas:evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Imbir1 napisał(a):wiesz, może ja to widzę dlatego żem twe dziecię jest i tyż mam podobny problem:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Achh cieszkam sie niemiłosiernie... :evil_lol: Co w rodzinie, to nie zginie:diabloti::diabloti::loveu: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):bo to genetyczn wszystko odziedziczylas:evil_lol: :evil_lol: Dlatego jest taka idealna, zupełnie jak mamusia:loveu: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Dlatego jest taka idealna, zupełnie jak mamusia:loveu: tum nie bede siem sprzeczac :evil_lol: :evil_lol: <bom ja nie wiem czy idealna tak do konca> :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):tum nie bede siem sprzeczac :evil_lol: :evil_lol: <bom ja nie wiem czy idealna tak do konca> :evil_lol: :evil_lol: masz wątpliwości?:mad::mad::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ja skadrze tylko tak se gdybam :evil_lol: :evil_lol: przecie nie moge wiedziec czym taka idealna jezdes :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):tum nie bede siem sprzeczac :evil_lol: :evil_lol: <bom ja nie wiem czy idealna tak do konca> :evil_lol: :evil_lol: Wiesz, idealna do konca tojestem tylko ja:cool1::cool1: Ale dziecie moje 99,9% przejęło tej idealności:loveu: Imbir1 napisał(a):masz wątpliwości?:mad::mad::evil_lol: Córa właśnie, bo jak ona śmie śmieć:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 czyli zawsze jest to 0,01 % :evil_lol: :evil_lol: jam nie smieje siem tylko myslem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):ja skadrze tylko tak se gdybam :evil_lol: :evil_lol: przecie nie moge wiedziec czym taka idealna jezdes :evil_lol: :evil_lol: to lepiej się przekonaj :roll::mad: madzia i medor napisał(a):Wiesz, idealna do konca tojestem tylko ja:cool1::cool1: Ale dziecie moje 99,9% przejęło tej idealności:loveu: Córa właśnie, bo jak ona śmie śmieć:cool1::cool1::cool1::diabloti: no właśnie, masz rację:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):czyli zawsze jest to 0,01 % :evil_lol: :evil_lol: jam nie smieje siem tylko myslem :evil_lol: :evil_lol: :mad::mad::mad::mad::mad::mad: a to teraz to się tak nazywa?:cool3::cool3::cool3::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 DORRAG napisał(a):Przyszłam się przywitać:p A wiec śmiało, proszę się witać;):loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']czyli zawsze jest to 0,01 % :evil_lol: :evil_lol: jam nie smieje siem tylko myslem :evil_lol: :evil_lol: Po pierwsze nie kłam:cool1::cool1::diabloti: Po drugie ja nie mówię o śmianiu tylko śmieniu:roflt: [quote name='Imbir1']to lepiej się przekonaj :roll::mad: no właśnie, masz rację:diabloti: Ja zawsze mam rację:lol!::lol!: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']to lepiej się przekonaj :roll::mad: no właśnie, masz rację:diabloti: bom co mi zrobisz :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Imbir1']:mad::mad::mad::mad::mad::mad: a to teraz to się tak nazywa?:cool3::cool3::cool3::diabloti: co sie nazywa?? :evil_lol: :roll: [quote name='madzia i medor']Po pierwsze nie kłam:cool1::cool1::diabloti: Po drugie ja nie mówię o śmianiu tylko śmieniu:roflt: Ja zawsze mam rację:lol!::lol!: 1 nie klamiem czasami mysle 2 tutaj bym sie nie zgodzila :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a): 1 nie klamiem czasami mysle 2 tutaj bym sie nie zgodzila :evil_lol: 1. Niech będzie, że Ci wierzę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2. Źle robisz:diabloti: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 o groznie zabrzmialo :evil_lol: az ciary mi po plecach przeszly :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):o groznie zabrzmialo :evil_lol: az ciary mi po plecach przeszly :evil_lol: Bardzo prawidłowa reakcja:diabloti::diabloti::diabloti:;) Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 tom wracam do normy z tymi reakcjami :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hello :cool1: Teraz my przyszłysmy was odwiedzic :razz: Medorek :loveu: Dinuś :loveu: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):tom wracam do normy z tymi reakcjami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Paulinaaa napisał(a):Hello :cool1: Teraz my przyszłysmy was odwiedzic :razz: Medorek :loveu: Dinuś :loveu: Witamy u nas:p:p:p Quote
drzalka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witamy, unas super pogoda, a u ciebie ????:loveu: :multi: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 drzalka napisał(a):Witamy, unas super pogoda, a u ciebie ????:loveu: :multi: Cześć i czołem:hand::hand::hand: U Nas też fajnie:p Quote
Recommended Posts