e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 witanko w ten piekny słoneczny dzionek moja Magdalenko ukochana:loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu: Czyli jednym słowem, musi być to człowiek z lasu:evil_lol::loveu::loveu::loveu: tak tak o to szło .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu:multi: Pogoda dupiasta, to i człowiek nie ma na nic ochoty.... Ja tyż właśnie konsumuje śniadanko, w którego skład wchodzi kawa;):multi::multi: ;)kawusia z ranka to jak mniodek na serduszko:eviltong: byle go potem niedźwiedź nie zwęszył:cool1: Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Losie, aż mną potelepało... :smhair2::smhair2: Bo ja tyż powinnam się wziąść za robotę:roll::roll: no mi zaś zleciała niedziela- a to jedyny dzień na generalne porządki... zaś tydzień luzu :evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia i medor'] Wczoraj sobie pośmigałam samochodem... i stwierdzam wszem i wobec, że tak się nie da... kolega mówi do mnie, popuszczaj sprzęgło, hamulec i coś tam gaz... :mdleje: Tylko skąd tu wziąć trzecią nogę:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: buuuhahahhahahah buuuhahahhahahahah buuuhahahhahaha dupłam gratami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze nie zapomnij o kręceniu kierownicą, włączeniu migacza, redukcji biegów, patrzeniu na znaki,w lusterka i na innych użytkowników drogi... zmianie płyty CD, paleniu papieroska, dłubaniu w nosie :diabloti: Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 AHA!!!! qrde- CZEść!!!! to ja Twoja szara rzeczywistość :cool1: :thinkerg:KAWA!!! wcale nie głupi pomysł Quote
Vectra Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj siostrzyczko z Tych co zapominają poinformować kierowce o abstynencji :evil_lol: Quote
Kiłi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 O Matko... kilka dni mnie nie było... a tu już tyle stron, gaduły wy jedne:eviltong: Nawet nie chce mi sie tego czytać, powiedzta mi tylko czy zdjęcia jakieś były?:eviltong: :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Siemanko mój ty już prawie kierowco :loveu: A ja dziś mam wolne :multi: Ponadrabiam na dogo... a fotkami bym nie pogadrdziła :siara: :siara: :siara: Quote
ferraribox Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Kiłi napisał(a):O Matko... kilka dni mnie nie było... a tu już tyle stron, gaduły wy jedne:eviltong: Nawet nie chce mi sie tego czytać, powiedzta mi tylko czy zdjęcia jakieś były?:eviltong: :diabloti: Powiedzta,powiedzta:diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)melduję ,że pochłonęłam makowca i zapijam się dużą czarną:p Ja też się dziś zapchałam:placz::placz::placz: ale za to jakie smaczne było;) [quote name='caroolcia']dzień doberek, wpadam ze śniadankiem i gazetk na poprawę humorku w taaaaaki dzień :eviltong: To ja skonsumuje to jakokolacyjkę:loveu::loveu: [quote name='teqquila']Witanko ja tyz sie juz obrobilam ze spacerkiem i ze sniadankiem :evil_lol: i teraz obiad gotujem :evil_lol: :evil_lol: My dziś na spacerku nie byliśmy, bo cały czas leje deszcz:shake: [quote name='evaxon']witanko w ten piekny słoneczny dzionek moja Magdalenko ukochana:loveu: Witaj Ewo:loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'] ;)kawusia z ranka to jak mniodek na serduszko:eviltong: byle go potem niedźwiedź nie zwęszył:cool1: Hi hi:loveu:, ja już dziś po trzech... :p Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='clockwork']no mi zaś zleciała niedziela- a to jedyny dzień na generalne porządki... zaś tydzień luzu :evil_lol::evil_lol: buuuhahahhahahah buuuhahahhahahahah buuuhahahhahaha dupłam gratami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze nie zapomnij o kręceniu kierownicą, włączeniu migacza, redukcji biegów, patrzeniu na znaki,w lusterka i na innych użytkowników drogi... zmianie płyty CD, paleniu papieroska, dłubaniu w nosie :diabloti: :mdleje::mdleje::mdleje: Proszę zamilcz siło nieczystawa:loveu: [quote name='clockwork']AHA!!!! qrde- CZEść!!!! to ja Twoja szara rzeczywistość :cool1: :thinkerg:KAWA!!! wcale nie głupi pomysł Nie zauważyłam, że to TY:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Vectra']Witaj siostrzyczko z Tych co zapominają poinformować kierowce o abstynencji :evil_lol: To nie ja zapomniałam, ino Agatka:roll::roll::roll::eviltong: [quote name='Kiłi']O Matko... kilka dni mnie nie było... a tu już tyle stron, gaduły wy jedne:eviltong: Nawet nie chce mi sie tego czytać, powiedzta mi tylko czy zdjęcia jakieś były?:eviltong: :diabloti: Nie powiem Ci... bo nie pamiętam:oops::oops: Coś tam natentewno było:diabloti::loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Kate I Luka napisał(a):Siemanko mój ty już prawie kierowco :loveu: A ja dziś mam wolne :multi: Ponadrabiam na dogo... a fotkami bym nie pogadrdziła :siara: :siara: :siara: Oo, to sobie wypoczywasz:p:p ferraribox napisał(a):Powiedzta,powiedzta:diabloti: :diabloti: No przeca mówię:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :razz:zachodzę o głowę coż miałaś innego milszego od pracy w zamyśle;) Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No gdzie sie tyle czasu szlajałaś?:cool3::cool3::cool3::cool3: dzieci w domu płaczą:cool3::evil_lol::diabloti: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 pewnie do polismena poszla :evil_lol: :evil_lol: Quote
drzalka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hejo..powiem citak w tajemnicy ze musisz miec niezle wziecie ..bo galeria ci hula ( naprzyspieszonych obrotach :lol: ) przy kilku fotach na krzyż:oops: haha ( taka aluzja.. wklejaj wiecej fooootttttt!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: ) Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:zachodzę o głowę coż miałaś innego milszego od pracy w zamyśle;) Alu, Ty nie zachodź, bo przeca dzieci nie lubisz:hmmmm::hmmmm::hmmmm::diabloti: [quote name='Imbir1']No gdzie sie tyle czasu szlajałaś?:cool3::cool3::cool3::cool3: dzieci w domu płaczą:cool3::evil_lol::diabloti: Szlajałam się i tu i tam:siara: Dzieci niech płaczą dopóty nie słyszę:diabloti::diabloti::diabloti: Zaraziłaś mnie opel tigrusiąr:razz::loveu::loveu::loveu: [quote name='teqquila']pewnie do polismena poszla :evil_lol: :evil_lol: Przestaniesz Ty mnie w końcu śledzić :mad::mad: [quote name='drzalka']Hejo..powiem citak w tajemnicy ze musisz miec niezle wziecie ..bo galeria ci hula ( naprzyspieszonych obrotach :lol: ) przy kilku fotach na krzyż:oops: haha ( taka aluzja.. wklejaj wiecej fooootttttt!!!!!!!!!:multi: ) Wiem, że zdjęć mało, to przez ten aparat... i przez mojego lenia:angryy: Quote
Kiłi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']pewnie do polismena poszla :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Przestaniesz Ty mnie w końcu śledzić :mad::mad: :evil_lol: :evil_lol: Wiem, że zdjęć mało, to przez ten aparat... i przez mojego lenia:angryy: Dawaj tu tego lenia! Zaraz go naprostujemy!!:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a): Szlajałam się i tu i tam:siara: Dzieci niech płaczą dopóty nie słyszę:diabloti::diabloti::diabloti: Zaraziłaś mnie opel tigrusiąr:razz::loveu::loveu::loveu: uważaj bo zaraz usłyszysz...:cool3::cool3::cool3::diabloti: noooooo, wiedziałam, ze ci się spodoba:evil_lol::lol: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a no śledze śledze :evil_lol: :evil_lol: i wszystko widze :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Kiłi napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Dawaj tu tego lenia! Zaraz go naprostujemy!!:diabloti: A co, garbię się:crazyeye::crazyeye: Imbir1 napisał(a):1.uważaj bo zaraz usłyszysz...:cool3::cool3::cool3::diabloti: 2.noooooo, wiedziałam, ze ci się spodoba:evil_lol::lol: 1. Najpierw wytrymuję, a potem... wydziedzicze :razz::razz::razz::diabloti: 2. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: teqquila napisał(a):a no śledze śledze :evil_lol: :evil_lol: i wszystko widze :evil_lol: :evil_lol: :oops::oops::oops: Ale nie powiesz nic nikomu:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 niet bede milczala jak kamień :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cześć Madzia :multi: Przegoń lenia i wyślij w końcu aparat :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 teqquila napisał(a):niet bede milczala jak kamień :evil_lol: :evil_lol: I nie pwiesz, że obgryzam sobie paznokcie ... u nóg:diabloti::loveu::loveu: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: Przegoń lenia i wyślij w końcu aparat :diabloti: wiem, wiem.. .:oops: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Gonitwa napisał(a):O no właśnie! No przeca piszem, że wiem:roll::roll::roll: :diabloti: Quote
Recommended Posts