e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):No przeca piszem, że wiem:roll::roll::roll: Madzia wiedziec to nie wszystko:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gonitwa napisał(a):Ale zawsze już coś;) ale ona to wie juz kupe czasu i nic z tym nie robi:roll: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):Madzia wiedziec to nie wszystko:diabloti: Poprawię się:placz: Gonitwa napisał(a):Ale zawsze już coś;) Dokładnie:lol!::lol!: evaxon napisał(a):ale ona to wie juz kupe czasu i nic z tym nie robi:roll: :oops::oops: Quote
Gonitwa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No to już inna sprawa... Ale ja myślenia też nie umiem odpowiednio wykorzystać;) Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gonitwa napisał(a):No to już inna sprawa... Ale ja myślenia też nie umiem odpowiednio wykorzystać;) ale Madzia nawet nieodpowiednio nie wykorzystuje :razz: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']niet bede milczala jak kamień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:próbowałam uwierzyć ...jednak wiara to moja słaba strona:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Gonitwa']No to już inna sprawa... Ale ja myślenia też nie umiem odpowiednio wykorzystać;) Witaj w gronie:loveu::loveu::diabloti: [quote name='evaxon']ale Madzia nawet nieodpowiednio nie wykorzystuje :razz: Już ciem nie lubię:roll::roll: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:próbowałam uwierzyć ...jednak wiara to moja słaba strona:diabloti: Trza się nawrócić:cool1::cool1: Pomogę Ci w tym, cesz:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor'] Trza się nawrócić:cool1::cool1: Pomogę Ci w tym, cesz:razz::diabloti::diabloti:pomagaj człowieku wilekiej wiary ....obyś i ty nie zwątpiła:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to bardzo prawdopodobne:razz: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a): Już ciem nie lubię:roll::roll: no gdzie ten najpiękniejszy usmiech swiata :lol!: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']1.:diabloti:pomagaj człowieku wilekiej wiary ....2.obyś i ty nie zwątpiła:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to bardzo prawdopodobne:razz: 1. Pomogę:grins::grins::grins: 2. Never:diabloti: [quote name='evaxon']no gdzie ten najpiękniejszy usmiech swiata :lol!: Kuku :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']1. Pomogę:grins::grins::grins: 2. Never:diabloti: :diabloti:twa pomoc zostanie wynagrodzona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdy nie mów NEVER:razz:....życie płata różne figle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:moim rodzicom dało MNIE:eviltong: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a): Kuku :loveu::loveu: achh ochh jaki piekny usmiech :cool1: jestem cala w skowronkach ...jupi jupi Quote
Vectra Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Boszzz jaka Ty jesteś niegrzeczna :diabloti: "gówno" odpowiadać dogokoleżance :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Najpierw chciałam oznajmić, że cały czas rechoczę ze śmiechu, wyobrażając sobie Alę podróżującą z woli swojego psa do Krakowa:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Qrwa, nie mogę przestać:mdleje::mdleje::mdleje::roflt: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:twa pomoc zostanie wynagrodzona:evil_lol: nigdy nie mów NEVER:razz:....życie płata różne figle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:moim rodzicom dało MNIE:eviltong: Będzie nagroda, będzie nagroda:multi::multi::loveu: :roflt: [quote name='evaxon']achh ochh jaki piekny usmiech :cool1: jestem cala w skowronkach ...jupi jupi :lol!::lol!: Cieszę się, że mogłam Cię uszczęśliwić:loveu: a teraz font:diabloti: [quote name='Vectra']Boszzz jaka Ty jesteś niegrzeczna :diabloti: "gówno" odpowiadać dogokoleżance :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:W życiu bym nie śmiała:diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Najpierw chciałam oznajmić, że cały czas rechoczę ze śmiechu, wyobrażając sobie Alę podróżującą z woli swojego psa do Krakowa:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Qrwa, nie mogę przestać:mdleje::mdleje::mdleje::roflt: taaa śmiej się smiej .....pod Mickiewiczem na Rynku bym przekimała w Kraku do rana:diabloti: czekaj ....przyjedź na Śląsk ....pośmiejemy razem:eviltong: Będzie nagroda, będzie nagroda:multi::multi::loveu:nagrody bywają różne:razz: :roflt: :lol!::lol!: Cieszę się, że mogłam Cię uszczęśliwić:loveu: a teraz font:diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:W życiu bym nie śmiała:diabloti:oj mla prawie imienniczko ...cóś mnie pod żebrami uwiera ze śmiania:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Ala R napisała:evil_lol: taaa śmiej się smiej .....pod Mickiewiczem na Rynku bym przekimała w Kraku do rana:diabloti: czekaj ....przyjedź na Śląsk ....pośmiejemy razem:eviltong: Czekam, czekam i już się doczekać nie mogę:p:p::p Następnie Ala R powiedziała:evil_lol:nagrody bywają różne:razz: :roflt: Dlatego się tak cieszkam:multi:chociaż nie wiem, czy powinnam:niewiem::evil_lol: Nie wspminając już o lesie:diabloti: Ponownie Ala R przemówiła:evil_lol: oj mla prawie imienniczko ...cóś mnie pod żebrami uwiera ze śmiania:evil_lol: Trza wyciąć, jak uwiera:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Przyjeżdżaj będziemy ciąć , rżnąć , wycinać , nagradzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i cieszkać:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Przyjeżdżaj będziemy ciąć , rżnąć , wycinać , nagradzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i cieszkać:diabloti: :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Brzmi kusząco:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Brzmi kusząco:loveu::loveu::razz:i jeszcze ta przejażdżka Rządową przez las:diabloti:;) Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a): :lol!::lol!: Cieszę się, że mogłam Cię uszczęśliwić:loveu: a teraz font:diabloti: ze tak powiem ..nigdzie sie nie wybieram:cool1: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i jeszcze ta przejażdżka Rządową przez las:diabloti:;) To musi robić wrażenie:razz::loveu::loveu: napenpewno się ktoś skusi :loveu: [quote name='evaxon']ze tak powiem ..nigdzie sie nie wybieram:cool1: Ale czy jesteś tego całkowicie pewna:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']To musi robić wrażenie:razz::loveu::loveu: napenpewno się ktoś skusi :loveu: :razz:jutro pojadę tamoj tędy Busem to się porozglądam ...może sie już ktos tam zaczaja:p......a potem juz tylko .....;) Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jutro pojadę tamoj tędy Busem to się porozglądam ...może sie już ktos tam zaczaja:p......a potem juz tylko .....;) Rozglądaj się rozgladaj, ino nie spłosz:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Rozglądaj się rozgladaj, ino nie spłosz:evil_lol::loveu::loveu::loveu:zza winkla spoglądać będę:razz: Quote
Recommended Posts