e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale czy jesteś tego całkowicie pewna:razz::diabloti: nawet bardzo całkowicie pewna:evil_lol::loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zza winkla spoglądać będę:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ino ukradkiem;) Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):nawet bardzo całkowicie pewna:evil_lol::loveu: Ta pewność ciem kiedyś zgubi:diabloti::diabloti::diabloti: I tak KCM;) Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Ta pewność ciem kiedyś zgubi:diabloti::diabloti::diabloti: I tak KCM;) ale odnajdzies mnie pławdaa?? Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']ale odnajdzies mnie pławdaa?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak najbardziej:siara: idź błąkaj,nie martw się o nic:loveu: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak najbardziej:siara: idź błąkaj,nie martw się o nic:loveu: takiej Madzi to ze swieca szukac:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):takiej Madzi to ze swieca szukac:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie będę Cię okłamywać i powiem, tak, to prawda:grins::grins: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie będę Cię okłamywać i powiem, tak, to prawda:grins::grins: och tak tak [SIZE=5]tak [SIZE=2]nawet kłamac nie umie:loveu: normalnie anioł nie dziewczyna:loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']och tak tak [SIZE=5]tak [SIZE=2]nawet kłamac nie umie:loveu: normalnie anioł nie dziewczyna:loveu: Ahhh, nie chcę wyjść na nieskromną, ale ponownie się z Tobą zgodzę":lol!::lol!: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Ahhh, nie chcę wyjść na nieskromną, ale ponownie się z Tobą zgodzę":lol!::lol!: o jezu :errrr:tosz to zaszczyt dla mnie:mdleje: ona sie zgodziła ze mna słyszycie?? słyszycie??ona sie zgodziła ze mna :errrr: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']o jezu :errrr:tosz to zaszczyt dla mnie:mdleje: ona sie zgodziła ze mna słyszycie?? słyszycie??ona sie zgodziła ze mna :errrr: A no zaszczyt ciem kopnął:loveu::loveu::loveu: To tylko jednorazowy wybryk, ale zawze coś:multi: P.S. Uwierz mi, oni Cię nie słyszą:cool1: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):A no zaszczyt ciem kopnął:loveu::loveu::loveu: To tylko jednorazowy wybryk, ale zawze coś:multi: P.S. Uwierz mi, oni Cię nie słyszą:cool1: o qr** zaksztusilam sie hehe Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):o qr** zaksztusilam sie hehe Pomóc :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Pomóc :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie dziekuje poradze sobie sama:lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):nie dziekuje poradze sobie sama:lol: :roll::roll::roll: No cóż, chciałam być dogopsiapsiólska:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a)::roll::roll::roll: No cóż, chciałam być dogopsiapsiólska:diabloti: jestes najlepsza psiapsiólska jaka moze byc na dogo bez pomagania:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):jestes najlepsza psiapsiólska jaka moze byc na dogo bez pomagania:diabloti: Pamiętaj, że zawsze mogę być jeszcze lepszą:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Pamiętaj, że zawsze mogę być jeszcze lepszą:cool1::cool1::cool1::diabloti: jescze lepsiejsza??:crazyeye:łałłł a czy to wogole mozliwe?? Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):jescze lepsiejsza??:crazyeye:łałłł a czy to wogole mozliwe?? Ale tylko w moim przypadku, żaden śmiertelnik nie jest wstanie być tak dobrym i w ogóle, jak ja :lol!: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale tylko w moim przypadku, żaden śmiertelnik nie jest wstanie być tak dobrym i w ogóle, jak ja :lol!: tak Magdalenko tak masz racje:p Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):tak Magdalenko tak masz racje:p :cool1:Ba, jak zawsze:cool1::diabloti: Idę spać:mdleje: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a)::cool1:Ba, jak zawsze:cool1::diabloti: Idę spać:mdleje: dobranoc:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):dobranoc:diabloti: :calus::calus: Do zobaczenia za kilka h:hand::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a)::calus::calus: Do zobaczenia za kilka h:hand::diabloti: tak za kilka h sie spotakamy:loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):tak za kilka h sie spotakamy:loveu: Oczywiscie najmilsiejsza:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts