Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Aga K napisał(a):Jaqk mogłaś Madziu ?!?!?!?!?!?!??!?!?! Jak mogłaś mi to zrobić ?????!!!!!!! :roll::roll::roll: :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo ja taka wredna zołza jezdem:diabloti: ;) ;) evaxon napisał(a):i co sie chwalisz ze masz super pogode coo??:obrazic: Effcia nie zazdraszczaj, bo nie ładnie:nono::diabloti: Aga K napisał(a):właśnie :roll::roll: u nas to kawałka błękitnego nieba nie widać, szaro, buro i do .... Chyba za wcześnie się pochwaliłam, bo kurka słońce zwiało, ino gdzie:hmmmm: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madzia i medor napisał(a): Chyba za wcześnie się pochwaliłam, bo kurka słońce zwiało, ino gdzie:hmmmm: :grin: pewnie do nas przyleci :D Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 evaxon napisał(a)::grin: pewnie do nas przyleci :D Niedoczekanie:cool1: Ja już tu rytuały odpowiednie odprawiam:diabloti: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Niedoczekanie:cool1: Ja już tu rytuały odpowiednie odprawiam:diabloti: :grin: prosze nakrec filmek :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='evaxon']:grin: prosze nakrec filmek :evil_lol: :icon_roc: A co, cesz odgapić:mad: :mad: ..................... http://kartki.wp.pl/kid,2205,nowakartka.html?rfbawp=1176120202.682 Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Bo ja taka wredna zołza jezdem:diabloti: ;) ;) to podobnie jak ja, z tym że ja taka jestem tylko do tych, którzy mi za skóre załażą, albo wq ;) Chyba za wcześnie się pochwaliłam, bo kurka słońce zwiało, ino gdzie:hmmmm: a widzisz :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Aga K napisał(a):a widzisz :eviltong::eviltong::eviltong: :obrazic: :obrazic: :evil_lol: Kurcze wybieram się na ten spacer i wyjść nie mogę:mdleje: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madzia i medor napisał(a)::obrazic: :obrazic: :evil_lol: Kurcze wybieram się na ten spacer i wyjść nie mogę:mdleje: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale leniuch z ciebie:eviltong: a Tigra zjadla obiadek polozyla sie n amoim lozku glowe na podusi i spi :razz: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale leniuch z ciebie:eviltong: a Tigra zjadla obiadek polozyla sie n amoim lozku glowe na podusi i spi :razz: Tylko nie leniuch:no-no-no: Jak już to zmęczona:grins: Tigruśka- gruśka to grzena, A mój Rudzielec pcha mi dupsko, żeby go drapała - Gorzej mu czy co:niewiem::evil_lol: Quote
mar....ka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madzia i medor']:icon_roc: A co, cesz odgapić:mad: :mad: ..................... http://kartki.wp.pl/kid,2205,nowakartka.html?rfbawp=1176120202.682 jakas ryba mnie opluła:mad: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 majoka napisał(a):jakas ryba mnie opluła:mad: Która to:mad: :mad: Pokaż mi ją:mad: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Tylko nie leniuch:no-no-no: Jak już to zmęczona:grins: Tigruśka- gruśka to grzena, A mój Rudzielec pcha mi dupsko, żeby go drapała - Gorzej mu czy co:niewiem::evil_lol: :lol: Tigrusia -Grusia tez tak miewa:evil_lol: a u nas deszcz pada:placz: i wiater wieje:placz: i pewnie nici ze spotkania z malym ASTkiem:placz: Juniorkiem:placz: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Niedoczekanie:cool1: Ja już tu rytuały odpowiednie odprawiam:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:odczyńmo;) [quote name='madzia i medor']Tyskie tyż lubię, wkońcu ja Tyszanka;) :evil_lol: :grins:a wiesz ze nie wiedziałem ześ tyszanka:razz::razz::razz: Quote
bonita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ja też nie wiedziałam że moja córcia to z Tych pochodzi, a nie z tamtych :razz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:odczyńmo;) [quote name='evaxon']:lol: Tigrusia -Grusia tez tak miewa:evil_lol: a u nas deszcz pada:placz: i wiater wieje:placz: i pewnie nici ze spotkania z malym ASTkiem:placz: Juniorkiem:placz: a wiesz ze nie wiedziałem ześ tyszanka:razz: A my dziś poszliśmy WKOŃCU na spacer;) No i zaczęło padać, ale co tam :lol: (Mój tak nie miewa, mój tak ma codzienień, kilkanaście razy:shake: :shake: [quote name='bonita']Ja też nie wiedziałam że moja córcia to z Tych pochodzi, a nie z tamtych :razz::evil_lol: Ano Tyszanka z krwi i kości;) [quote name='Agnieszka PPP']Hej Dziewczyny:p Hej:grins: Ale moje psy, to chopaki:obrazic: :obrazic: :evil_lol: Nie piszę nic więcej, bo wypiłam pięć Okocimów mocnych i lepiej żebym tego nie robiła:shake: :evil_lol: Uwierzcie mi, tak będzie lepiej:evil_lol: A poza tym, to jutro do pracy po szóstej wstaję:placz: :placz: :placz: Ale w czwartek, piątek i popniedziałek chcę urlop, mam nadzieję, że mi da:razz: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Co ja z tymi postami porobiłam, to niwiem:hmmmm: Jutro poprawię:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Madziu, nadrobiłam zaległości i pozachwycałam się zdjęciami :loveu: Oj Medorek wspaniały model, Dinuś także... :klacz: Quote
BeaC Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 .................no nareszcie trafiłam do Twej galeriiii................ja se myśłałam, że nie umię jej znaleść a tys jej po prostu nie zrobiła................. ..............no i nareszcie zobczyłam twoje psiury...........fajneeeeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć Sisterka :) Buziaki dla Siostrzeńców:loveu: , i dla chorej łapeczki głaski :loveu: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :diabloti: :diabloti: jeeeeeestem......cieszysz sie:evil_lol: [quote name='majoka']Heloł Madzia, wiem że biedaku tesknisz za moja siostra Dilerką. Uważaj, bo wyjechała po kryjomu i może Cie nawiedzic z zaskoczenia heheh:diabloti: :diabloti: :diabloti: siostra i po co ja ostrzegalas? :diabloti: [quote name='madzia i medor']:shocked!: :shocked!: Nie strasz:shocked!: Idę pozamykać wszystkie okna, drzwi i zapchać komin od kominka:cool3: , którego nimam:evil_lol: a tak mnie kusil ten zjad na Zlotoryje.....:diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Madziu, nadrobiłam zaległości i pozachwycałam się zdjęciami :loveu: Oj Medorek wspaniały model, Dinuś także... :klacz: :hand::loveu: [quote name='BeaC'].................no nareszcie trafiłam do Twej galeriiii................ja se myśłałam, że nie umię jej znaleść a tys jej po prostu nie zrobiła................. ..............no i nareszcie zobczyłam twoje psiury...........fajneeeeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Thx:calus: Zapraszamy częściej na miłe konwersacje:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Cześć Sisterka :) Buziaki dla Siostrzeńców:loveu: , i dla chorej łapeczki głaski :loveu: Cześć:loveu::loveu::loveu: Dinuś już o wiele lepiej, ale go jeszczę po schodach noszę:roll: [quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: jeeeeeestem......cieszysz sie:evil_lol: a tak mnie kusil ten zjad na Zlotoryje.....:diabloti: :diabloti: Nawet nie wiesz, jak bardzo:sweetCyb: :sweetCyb: :diabloti: Boże dzięki Ci, że ją powstrzymałeś:modla: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 drzalka napisał(a):Hejo Medorku.. agdzie zdiecia Dinusia ?? Dinusia zdjęcia tyż są;) Dinuś ze względu na swój wiek, nie jest już wstanie chodzić z nami codziennie na długie spacerki, a ja fotki cykam głównie na spacerkach:lol: Dziś zrobię mu w domowym zaciszu:p Mnie dziś wcześniej z pracy "wyrzucili", bo wkręciło mi się, że jestem królową i każdego zapraszałam na audiencje:loveu: A jak nie przychodzili do mnie, to ja szłam do nich:evil_lol: Bosh, im strsza, tym:hmmmm:, ten tego..., dziwniejsza:siara::diabloti: Quote
leemonca Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cześć Madziorku!!!(to tak pośrednio między Magdą a Medorem:diabloti:) jam spragniona fotek!!! dawać mi je tu !!! Quote
Recommended Posts