Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Madziu :diabloti: Chcesz? To do Ciebie zadzwonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje: Pysiu, bo Cię jeżami poszczuje:diabloti: :evil_lol: [quote name='dealer']podnies sie prosze bo sie rozchorujesz i bede tesknic....:loveu: uuuuuu Madziaaaa:diabloti: Nie będę chorować - obiecuję:grins: Nie mogłabym Ci tego zrobić:diabloti: [quote name='bonita']Dobrywieczór córciu :loveu: Mamusia przyszła, prawda że nie zapóżno?:evil_lol: Oczywiście, że nie, Przecie to dopiero dwunosto:icon_roc::evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']dobranoc Madziulka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dobranoc:loveu: A potem mi się dziwią, że ze mną z dnia na dzień coraz gorzej :shake: :shake: A ponoć to było już ni emożliwe:hmmmm::diabloti: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje: Pysiu, bo Cię jeżami poszczuje:diabloti: :evil_lol: Nie będę chorować - obiecuję:grins: Nie mogłabym Ci tego zrobić:diabloti: Oczywiście, że nie, Przecie to dopiero dwunosto:icon_roc::evil_lol: :evil_lol: Dobranoc:loveu: A potem mi się dziwią, że ze mną z dnia na dzień coraz gorzej :shake: :shake: A ponoć to było już ni emożliwe:hmmmm::diabloti: Madziaaaaa aty chyba mialas isc spac?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 haha Madzia to taka cicho ciemna ... niby jej nie ma a jest:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiedziałam ,że ten watek biegnie w wielu galeriach:diabloti: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hehe, a jednak :diabloti: chyba jako jedyny :eviltong: Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje: Pysiu, bo Cię jeżami poszczuje:diabloti: :evil_lol: Się nie boję bo mam pogromce jeży w domu :diabloti: Nosi te paskudy zapchlone w pysku....:mad: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Pysua !!! :mad: jak ty sie o jeżach kochanych wyrażasz ?? :mad: ehh :) Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Aga K napisał(a):Pysua !!! :mad: jak ty sie o jeżach kochanych wyrażasz ?? :mad: ehh :) Jeze sa okropne :cool1: Przychodzą na moje podwórko aby mnie zestresować na maxa :angryy: Chowają się pod moimi choinkami, w moich tujach i cyprysach :mad: Tylko po to aby roznosić pchły i różne cholery:razz: Na dodatek nie chcą się bawić z Szelmą :lmaa: Zamiast wykazać odrobine fantazji to na jej widok zwijają się w kolczaste kulki :-x Biedny pies musi mi szpiloka przynosić abym go wyeksmitowała na inne podwórko:shock:My nie lubimy gburów jeży :obrazic: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hehehe a myśmy kiedyś hodowali jeżyczki ale co wy ogrodzenia nie macie ? :diabloti: Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Aga K napisał(a):hehehe a myśmy kiedyś hodowali jeżyczki ale co wy ogrodzenia nie macie ? :diabloti: Mamy ...Ale tutaj są jeże - duchy przenikające przez siatki i murki :-o jest tez specjalny gatunek wyłażący z ziemi :mad::mad::angryy::evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witaj mamcia, wczoraj byłam śpiąca i nic nie kumałam, ale dzisiaj jestem chyba jeszcze zaspana bo dalej nie kumam o czym wy pitolicie:cool3::cool3::diabloti: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 całuski dla piękniatej fafulki o poranku :lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Witaj mamcia, wczoraj byłam śpiąca i nic nie kumałam, ale dzisiaj jestem chyba jeszcze zaspana bo dalej nie kumam o czym wy pitolicie:cool3::cool3::diabloti: Nawet nie próbuj bo możesz wylądować w szpitalu takim dla....no tych co tu pitolą :diabloti::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 witaj kochana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: postanowilam ze bede cie kochac i bede dla ciebi emilusia i wogole:loveu: :loveu: Quote
bonita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Zagadana galeria na amen:p , wszędzie tylko takie :diabloti: minki:evil_lol: Córcia jak Ty sobie możesz pozwolić na coś takiego:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A do fotków mojego wnusia to się trzeba dokopywać! Patrzcie jak się do babuni cieszy słodziaczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witajcie Madziusie, Medorkusie i Dinusie, a gdzie są nowe zdjęcia? Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='evaxon']witaj kochana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: postanowilam ze bede cie kochac i bede dla ciebi emilusia i wogole:loveu: :loveu: :crazyeye: Odbiło Ci:crazyeye: :stupid: :evil_lol: [quote name='bonita']Zagadana galeria na amen:p , wszędzie tylko takie :diabloti: minki:evil_lol: Córcia jak Ty sobie możesz pozwolić na coś takiego:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A do fotków mojego wnusia to się trzeba dokopywać! Patrzcie jak się do babuni cieszy słodziaczek:loveu: :loveu: :loveu: Hello mamcia:multi: No widzisz, nachodzą nas te gaduły:diabloti: :razz: ;) Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witajcie Madziusie, Medorkusie i Dinusie, a gdzie są nowe zdjęcia? Będą się robić;) :hand: Pysia napisał(a):Się nie boję bo mam pogromce jeży w domu :diabloti: Nosi te paskudy zapchlone w pysku....:mad: Hi hi:evil_lol: :evil_lol: Ja swoje tak wytresuje, że się zaczniesz bać:diabloti: Aga K napisał(a):Pysua !!! :mad: jak ty sie o jeżach kochanych wyrażasz ?? :mad: ehh :) No właśnie:shake: I niby taka miłośniczka zwirzaków:shake: :evil_lol: Pysia napisał(a):Jeze sa okropne :cool1: Przychodzą na moje podwórko aby mnie zestresować na maxa :angryy: Chowają się pod moimi choinkami, w moich tujach i cyprysach :mad: Tylko po to aby roznosić pchły i różne cholery:razz: Na dodatek nie chcą się bawić z Szelmą :lmaa: Zamiast wykazać odrobine fantazji to na jej widok zwijają się w kolczaste kulki :-x Biedny pies musi mi szpiloka przynosić abym go wyeksmitowała na inne podwórko:shock:My nie lubimy gburów jeży :obrazic: :roflt: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Imbir1']Witaj mamcia, wczoraj byłam śpiąca i nic nie kumałam, ale dzisiaj jestem chyba jeszcze zaspana bo dalej nie kumam o czym wy pitolicie:cool3::diabloti: Hi hi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Cześć córusiu i wnusiu:loveu: [quote name='DORRAG']Cześć Medorki:p :hand:Fioneczki [quote name='caroolcia'] całuski dla piękniatej fafulki o poranku :lol: Dziękujemy :multi: [quote name='Pysia']Nawet nie próbuj bo możesz wylądować w szpitalu takim dla....no tych co tu pitolą :diabloti::evil_lol: Jakim, jakim:cool3: [quote name='dealer']Madziaaaaa aty chyba mialas isc spac?:evil_lol: No i poszłam:diabloti: [quote name='evaxon']haha Madzia to taka cicho ciemna ... niby jej nie ma a jest:evil_lol: :stop:A chcesz baysballem :lmaa: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiedziałam ,że ten watek biegnie w wielu galeriach:diabloti: A bo to takie gaduły:shake: Posty sobie nabijają:diabloti: Witam Was wszystkich kochani:multi: :multi: Cieszkam się, że nas odwiedzacie:loveu: Fotki będą dużo potem, bo o 16:30 dopiero wychodzimy:p Jestem tak zrąbana po pracy, że miałam dziś nawet nie iść na żaden dłuższy spacer, ale jakośnie mam sumienia:roll: Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 madzia i medor napisał(a): Witam Was wszystkich kochani:multi: :multi: Cieszkam się, że nas odwiedzacie:loveu: Fotki będą dużo potem, bo o 16:30 dopiero wychodzimy:p Jestem tak zrąbana po pracy, że miałam dziś nawet nie iść na żaden dłuższy spacer, ale jakośnie mam sumienia:roll: :lol: dlatego jestem wdzieczna bogu ze zesłał na mnie psa lenia:lol: p.s- nie odbiło mi :loveu: zrozumiałam ze zycie jest zbyt qtotkie zeby byc nie milym dla bliznich :loveu: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='evaxon']:lol: dlatego jestem wdzieczna bogu ze zesłał na mnie psa lenia:lol: p.s- nie odbiło mi :loveu: zrozumiałam ze zycie jest zbyt qtotkie zeby byc nie milym dla bliznich :loveu: A słyszałaś powiedzenie ,,jaki pan, taki pies":siara::diabloti: :diabloti: Zresztą patrząc na fotki nie wydaje mi się żebyś miała lenia w domu:razz: (nie licząc rzecz jasna Ciebie:p ) :hmmmm: Yyyy, co ja miałam powiedzieć, ten tego no... :siara: Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='madzia i medor']A słyszałaś powiedzenie ,,jaki pan, taki pies":siara::diabloti: :diabloti: Zresztą patrząc na fotki nie wydaje mi się żebyś miała lenia w domu:razz: (nie licząc rzecz jasna Ciebie:p ) :hmmm: Yyyy, co ja miałam powiedzieć, ten tego no... :siara :evil_lol: bo Tigra przed aparatem sprawia pozory normalnego psa:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: bo Tigra przed aparatem sprawia pozory normalnego psa:evil_lol: Hi hi:evil_lol: :evil_lol: Dobrze jej to nawet wychodzi;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts