Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Madziu :diabloti: Chcesz? To do Ciebie zadzwonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:mdleje: Pysiu, bo Cię jeżami poszczuje:diabloti: :evil_lol:
[quote name='dealer']podnies sie prosze bo sie rozchorujesz i bede tesknic....:loveu:

uuuuuu Madziaaaa:diabloti:
Nie będę chorować - obiecuję:grins: Nie mogłabym Ci tego zrobić:diabloti:
[quote name='bonita']Dobrywieczór córciu :loveu:
Mamusia przyszła, prawda że nie zapóżno?:evil_lol:
Oczywiście, że nie, Przecie to dopiero dwunosto:icon_roc::evil_lol: :evil_lol:
[quote name='evaxon']dobranoc Madziulka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Dobranoc:loveu:

A potem mi się dziwią, że ze mną z dnia na dzień coraz gorzej :shake: :shake: A ponoć to było już ni emożliwe:hmmmm::diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):

Nie będę chorować - obiecuję:grins: Nie mogłabym Ci tego zrobić:diabloti:

Oczywiście, że nie, Przecie to dopiero dwunosto:icon_roc::evil_lol: :evil_lol:

Dobranoc:loveu:

A potem mi się dziwią, że ze mną z dnia na dzień coraz gorzej :shake: :shake: A ponoć to było już ni emożliwe:hmmmm::diabloti:

Madziaaaaa aty chyba mialas isc spac?:evil_lol:

Posted

Się nie boję bo mam pogromce jeży w domu :diabloti: Nosi te paskudy zapchlone w pysku....:mad:

Posted

Aga K napisał(a):
Pysua !!! :mad:
jak ty sie o jeżach kochanych wyrażasz ?? :mad: ehh :)

Jeze sa okropne :cool1: Przychodzą na moje podwórko aby mnie zestresować na maxa :angryy: Chowają się pod moimi choinkami, w moich tujach i cyprysach :mad: Tylko po to aby roznosić pchły i różne cholery:razz: Na dodatek nie chcą się bawić z Szelmą :lmaa: Zamiast wykazać odrobine fantazji to na jej widok zwijają się w kolczaste kulki :-x Biedny pies musi mi szpiloka przynosić abym go wyeksmitowała na inne podwórko:shock:My nie lubimy gburów jeży :obrazic:

Posted

Aga K napisał(a):
hehehe
a myśmy kiedyś hodowali jeżyczki
ale co wy ogrodzenia nie macie ? :diabloti:

Mamy ...Ale tutaj są jeże - duchy przenikające przez siatki i murki :-o jest tez specjalny gatunek wyłażący z ziemi :mad::mad::angryy::evil_lol:

Posted

Witaj mamcia, wczoraj byłam śpiąca i nic nie kumałam, ale dzisiaj jestem chyba jeszcze zaspana bo dalej nie kumam o czym wy pitolicie:cool3::cool3::diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Witaj mamcia, wczoraj byłam śpiąca i nic nie kumałam, ale dzisiaj jestem chyba jeszcze zaspana bo dalej nie kumam o czym wy pitolicie:cool3::cool3::diabloti:

Nawet nie próbuj bo możesz wylądować w szpitalu takim dla....no tych co tu pitolą :diabloti::evil_lol:

Posted

Zagadana galeria na amen:p , wszędzie tylko takie :diabloti: minki:evil_lol:
Córcia jak Ty sobie możesz pozwolić na coś takiego:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A do fotków mojego wnusia to się trzeba dokopywać!
Patrzcie jak się do babuni cieszy słodziaczek:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']witaj kochana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
postanowilam ze bede cie kochac i bede dla ciebi emilusia i wogole:loveu: :loveu:
:crazyeye: Odbiło Ci:crazyeye: :stupid: :evil_lol:
[quote name='bonita']Zagadana galeria na amen:p , wszędzie tylko takie :diabloti: minki:evil_lol:
Córcia jak Ty sobie możesz pozwolić na coś takiego:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A do fotków mojego wnusia to się trzeba dokopywać!
Patrzcie jak się do babuni cieszy słodziaczek:loveu: :loveu: :loveu:

Hello mamcia:multi: No widzisz, nachodzą nas te gaduły:diabloti: :razz: ;)

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Witajcie Madziusie, Medorkusie i Dinusie, a gdzie są nowe zdjęcia?

Będą się robić;) :hand:
Pysia napisał(a):
Się nie boję bo mam pogromce jeży w domu :diabloti: Nosi te paskudy zapchlone w pysku....:mad:

Hi hi:evil_lol: :evil_lol: Ja swoje tak wytresuje, że się zaczniesz bać:diabloti:
Aga K napisał(a):
Pysua !!! :mad:
jak ty sie o jeżach kochanych wyrażasz ?? :mad: ehh :)

No właśnie:shake: I niby taka miłośniczka zwirzaków:shake: :evil_lol:
Pysia napisał(a):
Jeze sa okropne :cool1: Przychodzą na moje podwórko aby mnie zestresować na maxa :angryy: Chowają się pod moimi choinkami, w moich tujach i cyprysach :mad: Tylko po to aby roznosić pchły i różne cholery:razz: Na dodatek nie chcą się bawić z Szelmą :lmaa: Zamiast wykazać odrobine fantazji to na jej widok zwijają się w kolczaste kulki :-x Biedny pies musi mi szpiloka przynosić abym go wyeksmitowała na inne podwórko:shock:My nie lubimy gburów jeży :obrazic:

:roflt:

Posted

[quote name='Imbir1']Witaj mamcia, wczoraj byłam śpiąca i nic nie kumałam, ale dzisiaj jestem chyba jeszcze zaspana bo dalej nie kumam o czym wy pitolicie:cool3::diabloti:
Hi hi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Cześć córusiu i wnusiu:loveu:

[quote name='DORRAG']Cześć Medorki:p
:hand:Fioneczki
[quote name='caroolcia']

całuski dla piękniatej fafulki o poranku :lol:
Dziękujemy :multi:

[quote name='Pysia']Nawet nie próbuj bo możesz wylądować w szpitalu takim dla....no tych co tu pitolą :diabloti::evil_lol:
Jakim, jakim:cool3:
[quote name='dealer']Madziaaaaa aty chyba mialas isc spac?:evil_lol:
No i poszłam:diabloti:
[quote name='evaxon']haha Madzia to taka cicho ciemna ... niby jej nie ma a jest:evil_lol:
:stop:A chcesz baysballem :lmaa:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiedziałam ,że ten watek biegnie w wielu galeriach:diabloti:
A bo to takie gaduły:shake: Posty sobie nabijają:diabloti:

Witam Was wszystkich kochani:multi: :multi: Cieszkam się, że nas odwiedzacie:loveu:
Fotki będą dużo potem, bo o 16:30 dopiero wychodzimy:p
Jestem tak zrąbana po pracy, że miałam dziś nawet nie iść na żaden dłuższy spacer, ale jakośnie mam sumienia:roll:

Posted

Witam Was wszystkich kochani:multi: :multi: Cieszkam się, że nas odwiedzacie:loveu:
Fotki będą dużo potem, bo o 16:30 dopiero wychodzimy:p
Jestem tak zrąbana po pracy, że miałam dziś nawet nie iść na żaden dłuższy spacer, ale jakośnie mam sumienia:roll:

:lol: dlatego jestem wdzieczna bogu ze zesłał na mnie psa lenia:lol:

p.s- nie odbiło mi :loveu: zrozumiałam ze zycie jest zbyt qtotkie zeby byc nie milym dla bliznich :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: dlatego jestem wdzieczna bogu ze zesłał na mnie psa lenia:lol:

p.s- nie odbiło mi :loveu: zrozumiałam ze zycie jest zbyt qtotkie zeby byc nie milym dla bliznich :loveu:

A słyszałaś powiedzenie ,,jaki pan, taki pies":siara::diabloti: :diabloti: Zresztą patrząc na fotki nie wydaje mi się żebyś miała lenia w domu:razz: (nie licząc rzecz jasna Ciebie:p )

:hmmmm: Yyyy, co ja miałam powiedzieć, ten tego no... :siara:

Posted

[quote name='madzia i medor']A słyszałaś powiedzenie ,,jaki pan, taki pies":siara::diabloti: :diabloti: Zresztą patrząc na fotki nie wydaje mi się żebyś miała lenia w domu:razz: (nie licząc rzecz jasna Ciebie:p )

:hmmm: Yyyy, co ja miałam powiedzieć, ten tego no... :siara
:evil_lol: bo Tigra przed aparatem sprawia pozory normalnego psa:evil_lol: