caroolcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 i jak odespane ;)? weekendzik za pasem ;) a na razie trzymajmy się dzielnie w piątek 13-stego ;):diabloti: Quote
BeaC Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 .....................witajm ponownieeeeeeeeeeeeeee całuski dla psiaczków:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzien dobry Magdaleno:loveu: witam cie w ten przepiekny poranek 13-go w piatek:) mi tam trzynasty nie straszny bo urodzinki mam tez 13-go:) Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='paula_z']Hahaha :D Dogobranoc :bye: Dzień Dobry;) [quote name='Magda-Amir']dzieeeeeńdobry :multi: :cool3: Hello:hand: [quote name='caroolcia']i jak odespane ;)? weekendzik za pasem ;) a na razie trzymajmy się dzielnie w piątek 13-stego ;):diabloti: Spalibyśmy jeszcze, tzn. ja, bo Medor z Dinkiem jeszcze śpią;) :lol: , ale dzwoni jakiś koleś i pyta się ,,Co u Nas słychać?" ja się zapytałam z kim rozmawiam, bo głos mi całkowicie ubcy:niewiem: A ten, że ze znajomym i dalej się pyta, jak tam u nas, no to mu mówię, że chyba pomylił nr, no ale skoro już się tak dopytuje, to mu powiem, ,,u nas bardzo dobrze, a u Pana":evil_lol: No i wkońcu jednak doszedł do wniosku, że pomylił numer:lol: [quote name='BeaC'].....................witajm ponownieeeeeeeeeeeeeee całuski dla psiaczków:loveu::loveu::loveu: Witamy i psiaczki również całuski przesyłają;) :loveu: A wogóle, to mieszkam w jakimś dziwnym mieście:roll: Nigdzie nie mogę dostać niebieskiej farby do włosów:niewiem:Pokazywali mi różowe, pomarańczowe, ale nigdzie nie ma niebieskiej:niewiem:Dziś zostały mi jeszcze dwa sklepy do obskoczenia:kciuki: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='dealer']Dzien dobry Magdaleno:loveu: witam cie w ten przepiekny poranek 13-go w piatek:) mi tam trzynasty nie straszny bo urodzinki mam tez 13-go:) Cześć Dealerkówna:razz: Kaj była, jak Cię nie było:razz: :razz: Dzisiejszego trzynastego:cool3: Quote
e.v.a Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 witanko Madziula:p powiedz mi dziecko drogie po co ci niebieska farba do wloso w:razz: :roll: tylko nie mow ze do wlosow:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 evaxon napisał(a):witanko Madziula:p powiedz mi dziecko drogie po co ci niebieska farba do wloso w:razz: :roll: tylko nie mow ze do wlosow:evil_lol: To Ci nie powiem:siara::siara::diabloti: Mogę tylko dodać, że nie do całych:evil_lol: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć Dealerkówna:razz: Kaj była, jak Cię nie było:razz: :razz: Dzisiejszego trzynastego:cool3: byla tu i owdzie:) poprzedniego trzynastego:razz: Quote
e.v.a Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):To Ci nie powiem:siara::siara::diabloti: Mogę tylko dodać, że nie do całych:evil_lol: ojaaaaaaa nie to nie :obrazic::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor'] A wogóle, to mieszkam w jakimś dziwnym mieście:roll: Nigdzie nie mogę dostać niebieskiej farby do włosów:niewiem:Pokazywali mi różowe, pomarańczowe, ale nigdzie nie ma niebieskiej:niewiem:Dziś zostały mi jeszcze dwa sklepy do obskoczenia:kciuki: Niebieski na włosy??? :crazyeye: Siostrunia... czy Tobie przygrzało wiosenne słoneczko? Quote
Kitka20 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Założe się, że Magdunia chcę sobie pasemka niebieskie walnąć na włosy:diabloti: Ale co tam i tak się szybko zmyję wiem to z autopcji:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Kitka20']Założe się, że Magdunia chcę sobie pasemka niebieskie walnąć na włosy:diabloti: Ale co tam i tak się szybko zmyję wiem to z autopcji:evil_lol: Nie do końca:razz: Mam sobie w głowie takiego pomysła:siara: [quote name='Kate I Luka']Niebieski na włosy??? :crazyeye: Siostrunia... czy Tobie przygrzało wiosenne słoneczko? Siostra, i Ty przeciwko mnie:sadCyber::diabloti: Ja od zawsze miałam dziwne pomysły, ale to nic:grins::grins: [quote name='evaxon']ojaaaaaaa nie to nie :obrazic::evil_lol: Nie fochaj się Ewunia:calus: Może się Wam pokaże, jak wkońcu dostanę farbę:angryy: [quote name='dealer']byla tu i owdzie:) poprzedniego trzynastego:razz: To spóźnione, ale szczere NAJLEPSZEGO, w tym stada boxerków:multi: ;) Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie do końca:razz: Mam sobie w głowie takiego pomysła:siara: Siostra, i Ty przeciwko mnie:sadCyber::diabloti: Ja od zawsze miałam dziwne pomysły, ale to nic:grins::grins: Nie fochaj się Ewunia:calus: Może się Wam pokaże, jak wkońcu dostanę farbę:angryy: To spóźnione, ale szczere NAJLEPSZEGO, w tym stada boxerków:multi: ;) bardzo ci kochana dziekuje:loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Siostra, i Ty przeciwko mnie:sadCyber::diabloti: Ja od zawsze miałam dziwne pomysły, ale to nic:grins::grins: Siostrunia... pięknym we wszystkim ładnie.... więc nie żałuj sobie farby :):evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Madzia,czyzbys sie farbowala na niebiesko?:crazyeye::cool3: Cos na ksztalt M.Wisniewskiego,tylko kolor inny?:) Ej,a co z fotkami?:mad: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='dealer']bardzo ci kochana dziekuje:loveu: Nie ma za co:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Kate I Luka']Siostrunia... pięknym we wszystkim ładnie.... więc nie żałuj sobie farby :):evil_lol: Dokładnie tak:diabloti: ;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Iza i Fidel']Madzia,czyzbys sie farbowala na niebiesko?:crazyeye::cool3: Cos na ksztalt M.Wisniewskiego,tylko kolor inny?:) Ej,a co z fotkami?:mad: Hi hi, sama zobaczysz;) :evil_lol: Tylko, że nigdzie farby nie mogę dostać:roll: A z fotkami, to ciężko, bo aparat mi szwankuje:angryy: :angryy: Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Tylko, że nigdzie farby nie mogę dostać:roll: Nie ma sprawy, jaki odcień?. Podeślę:evil_lol: . Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie ma sprawy, jaki odcień?. Podeślę:evil_lol: . Niebieski, niezmywalny:razz: :diabloti: Quote
apple Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Niebieski, niezmywalny:razz: :diabloti: Medorek też na niebiesko?:razz: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 apple napisał(a):Medorek też na niebiesko?:razz: Nie, Medorka planuję przebarwić na różówo:diabloti: A Dinka na zielono:diabloti: Fajnie, będzie kolorowo:razz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Uciekamy na spacerek z małym pito-astkiem:razz: :razz: :loveu: Zobaczymy jak spisze się nasz aparat:roll: Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie, Medorka planuję przebarwić na różówo:diabloti: A Dinka na zielono:diabloti: Fajnie, będzie kolorowo:razz: :diabloti: Do tego Pańcia na niebiesko, TV masz jak w banku!!! Quote
apple Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie, Medorka planuję przebarwić na różówo:diabloti: A Dinka na zielono:diabloti: Fajnie, będzie kolorowo:razz: :diabloti: No nie wiem czy Medorek i Dinuś podzielają twój entuzjazm Madziu:razz: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Do tego Pańcia na niebiesko, TV masz jak w banku!!! Będziemy sławni:Cool!::Cool!::Cool!: [quote name='apple']No nie wiem czy Medorek i Dinuś podzielają twój entuzjazm Madziu:razz: Nie mają wyjścia:diabloti: Z dzisiejszego spaceru zostały mi tylko dwie foty:grab: :shock: Z Astrokiem:loveu: :loveu: I solo;) :loveu: Kilka starszych zdjęć;) Jeszcze z Wilczej Góry:p :p :p A tu już nie z Wilczaka;) I Dydek;) :lol: Quote
Recommended Posts