Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Kitka20 napisał(a):Cześć plotkareczki:p jak dzionek mija? Hejoo:hand: Dzisiaj mam urlop :multi: i zamierzałam dużo zrobić w domu:razz:, ale jak narazie siedzę cały czas na DGM:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 O szczęściara że masz urlop :) ja "tyram" do 16:00. Buziaczki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ja to urlop to gdzieś we wrześniu no ale na szczęście troche dni wolnych na początku Maja :) A jutro jest piątek 13-stego Quote
caroolcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Hejoo:hand: Dzisiaj mam urlop :multi: i zamierzałam dużo zrobić w domu:razz:, ale jak narazie siedzę cały czas na DGM:evil_lol: zazdoscimy urlopiku ;) Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 sylwiaskalska napisał(a):O szczęściara że masz urlop :) ja "tyram" do 16:00. Buziaczki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ja to urlop to gdzieś we wrześniu no ale na szczęście troche dni wolnych na początku Maja :) A jutro jest piątek 13-stego Cześć Sylwiu, Teki i Lalku:loveu: Urlopikmam, ale zamiast coś w domciu sobie porobić, to leniu****e:shake: No ale wkońcu po to jest urlop:cool3: :lol: :lol: :lol: caroolcia napisał(a):zazdoscimy urlopiku ;) Też bym zazdrościła:roflt: :roflt: ;) Quote
AlKil Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dzień dobry! ja też w domku i też strasznie dużo chciałam zrobić....;) Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 AlKil napisał(a):dzień dobry! ja też w domku i też strasznie dużo chciałam zrobić....;) :hand: No właśnie czytam:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 sylwiaskalska napisał(a): A jutro jest piątek 13-stego eee... a ja tam lubię piątki 13stego... szcęście mi przynoszą. Kilka lat temu do egzaminu na prawko podchodziłam w piątek 13stego, i zdałam za pierwszym razem :multi: :p Quote
caroolcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a ja wcale piatków (dopóki z pracy nie wyjde - w piatki wszyscy sobie o wszystkim przypominają i jest zamieszanieee) ale po poludniu to może być nawet 13-tego :eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć Sylwiu, Teki i Lalku:loveu: Urlopikmam, ale zamiast coś w domciu sobie porobić, to leniu****e:shake: No ale wkońcu po to jest urlop:cool3: :lol: :lol: :lol: Też bym zazdrościła:roflt: :roflt: ;) Pewnie urlop=nie fce mi się nic :) Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Kate I Luka napisał(a):eee... a ja tam lubię piątki 13stego... szcęście mi przynoszą. Kilka lat temu do egzaminu na prawko podchodziłam w piątek 13stego, i zdałam za pierwszym razem :multi: :p O, to nieźle:cool3::cool3: caroolcia napisał(a):a ja wcale piatków (dopóki z pracy nie wyjde - w piatki wszyscy sobie o wszystkim przypominają i jest zamieszanieee) ale po poludniu to może być nawet 13-tego :eviltong: A ja piątki kocham, szczególnie o 15 - gdy wychodzę z pracy:lol:l sylwiaskalska napisał(a):Pewnie urlop=nie fce mi się nic :) ;) Quote
e.v.a Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 siemanko:multi: :multi: :multi: moja ukochana Madziu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :razz:no proszę ...urlopik ......i się obijamy :eviltong: Quote
DORRAG Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cześć:p Ale masz fajnie urlopik...Ja też chce:placz: ,ale dobrze że jutro już piątek i weekendzik:multi: Quote
Paula Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cześć Madzia :multi: sylwiaskalska napisał(a):ale na szczęście troche dni wolnych na początku Maja :) Ja będę miała w maju 3 dni urlopu (jak się wyrobię z robotą :roll:), to w sumie będzie 9 dni wolnego :multi: :multi: :multi: Quote
mar....ka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ale Ci dobrze.Też chce na urlop, o ostatni juz zapomniałam:evil_lol: Kurcze jutro piatek 13-tego:crazyeye: Quote
Agnieszka PPP Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witam:p A ja siedzę juz na urlopie trzeci tydzień i to na dodatek urlop zaległy z 2006 roku:multi: :multi: 13 zawsze jakoś przynosi mi i Mojemu mężowi szczęscie:loveu: :loveu: kilka przyjemnych żeczy było właśnie 13;) Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='evaxon']siemanko:multi: :multi: :multi: moja ukochana Madziu :loveu: :loveu: :loveu: Cześć moja ukoffana Ewo:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no proszę ...urlopik ......i się obijamy :eviltong: Ja to mam we krwi:cool3: Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć:p Ale masz fajnie urlopik...Ja też chce:placz: ,ale dobrze że jutro już piątek i weekendzik:multi: Hello:hand: Wkońcu się wyspałam od ni epamiętnych czasów:lol: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: Ja będę miała w maju 3 dni urlopu (jak się wyrobię z robotą :roll:), to w sumie będzie 9 dni wolnego :multi: :multi: :multi: Ale Ci dobrze:eviltong: majoka napisał(a):Ale Ci dobrze.Też chce na urlop, o ostatni juz zapomniałam:evil_lol: Kurcze jutro piatek 13-tego:crazyeye: Cześć Mariolko :hand: , ja wierzę, że to nasze spotkanie wkońcu będzie miało miejsce:cool3: :cool3: Agnieszka PPP napisał(a):Witam:p A ja siedzę juz na urlopie trzeci tydzień i to na dodatek urlop zaległy z 2006 roku:multi: :multi: 13 zawsze jakoś przynosi mi i Mojemu mężowi szczęscie:loveu: :loveu: kilka przyjemnych żeczy było właśnie 13;) Trzy tygodnie na urlopie:crazyeye: Zazdraszczam:cool3: A ja właśnie wróciłam z kolejnej audiencji:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 madzia i medor napisał(a): A ja właśnie wróciłam z kolejnej audiencji:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: pij pij duzo :loveu: niech ci to na zdrowie pojdzie:loveu: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 evaxon napisał(a):pij pij duzo :loveu: niech ci to na zdrowie pojdzie:loveu: :evil_lol: A skąd Ci przyszło do głowy, że audiencja=picie:hmmmm::niewiem::niewiem::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 madzia i medor napisał(a):A skąd Ci przyszło do głowy, że audiencja=picie:hmmmm::niewiem::niewiem::evil_lol: ze tak powiem instynkt macierzynski:evil_lol: :lol: Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 evaxon napisał(a):ze tak powiem instynkt macierzynski:evil_lol: :lol: Wow:crazyeye: Siuper:cool2: Szkuda, że ja takigu nimam:niewiem::diabloti: Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Mówimy wszystkim DoBrAnOc:loveu::loveu: Jestem wszak zmęczona już tymi audiencjami i jutro zrobię sobie wolne. Wszak, nie wszak;) , wkońcu trzeba:evil_lol: Quote
Recommended Posts