Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka20 napisał(a):
Cześć plotkareczki:p jak dzionek mija?

Hejoo:hand:
Dzisiaj mam urlop :multi: i zamierzałam dużo zrobić w domu:razz:, ale jak narazie siedzę cały czas na DGM:evil_lol:

Posted

O szczęściara że masz urlop :) ja "tyram" do 16:00. Buziaczki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ja to urlop to gdzieś we wrześniu no ale na szczęście troche dni wolnych na początku Maja :)

A jutro jest piątek 13-stego

Posted

madzia i medor napisał(a):
Hejoo:hand:
Dzisiaj mam urlop :multi: i zamierzałam dużo zrobić w domu:razz:, ale jak narazie siedzę cały czas na DGM:evil_lol:

zazdoscimy urlopiku ;)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
O szczęściara że masz urlop :) ja "tyram" do 16:00. Buziaczki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ja to urlop to gdzieś we wrześniu no ale na szczęście troche dni wolnych na początku Maja :)

Cześć Sylwiu, Teki i Lalku:loveu: Urlopikmam, ale zamiast coś w domciu sobie porobić, to leniu****e:shake: No ale wkońcu po to jest urlop:cool3: :lol: :lol: :lol:
caroolcia napisał(a):
zazdoscimy urlopiku ;)

Też bym zazdrościła:roflt: :roflt: ;)

Posted

eee... a ja tam lubię piątki 13stego... szcęście mi przynoszą. Kilka lat temu do egzaminu na prawko podchodziłam w piątek 13stego, i zdałam za pierwszym razem :multi: :p

Posted

Cześć Sylwiu, Teki i Lalku:loveu: Urlopikmam, ale zamiast coś w domciu sobie porobić, to leniu****e:shake: No ale wkońcu po to jest urlop:cool3: :lol: :lol: :lol:

Też bym zazdrościła:roflt: :roflt: ;)

Pewnie urlop=nie fce mi się nic :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
eee... a ja tam lubię piątki 13stego... szcęście mi przynoszą. Kilka lat temu do egzaminu na prawko podchodziłam w piątek 13stego, i zdałam za pierwszym razem :multi: :p

O, to nieźle:cool3::cool3:
caroolcia napisał(a):
a ja wcale piatków (dopóki z pracy nie wyjde - w piatki wszyscy sobie o wszystkim przypominają i jest zamieszanieee) ale po poludniu to może być nawet 13-tego :eviltong:

A ja piątki kocham, szczególnie o 15 - gdy wychodzę z pracy:lol:l
Pewnie urlop=nie fce mi się nic :)

;)

Posted

Cześć Madzia :multi:

ale na szczęście troche dni wolnych na początku Maja :)

Ja będę miała w maju 3 dni urlopu (jak się wyrobię z robotą :roll:), to w sumie będzie 9 dni wolnego :multi: :multi: :multi:

Posted

Witam:p A ja siedzę juz na urlopie trzeci tydzień i to na dodatek urlop zaległy z 2006 roku:multi: :multi: 13 zawsze jakoś przynosi mi i Mojemu mężowi szczęscie:loveu: :loveu: kilka przyjemnych żeczy było właśnie 13;)

Posted

[quote name='evaxon']siemanko:multi: :multi: :multi:
moja ukochana Madziu :loveu: :loveu: :loveu:
Cześć moja ukoffana Ewo:loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no proszę ...urlopik ......i się obijamy :eviltong:
Ja to mam we krwi:cool3:

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć:p

Ale masz fajnie urlopik...Ja też chce:placz: ,ale dobrze że jutro już piątek i weekendzik:multi:

Hello:hand: Wkońcu się wyspałam od ni epamiętnych czasów:lol:
paula_z napisał(a):
Cześć Madzia :multi:

Ja będę miała w maju 3 dni urlopu (jak się wyrobię z robotą :roll:), to w sumie będzie 9 dni wolnego :multi: :multi: :multi:

Ale Ci dobrze:eviltong:
majoka napisał(a):
Ale Ci dobrze.Też chce na urlop, o ostatni juz zapomniałam:evil_lol:

Kurcze jutro piatek 13-tego:crazyeye:

Cześć Mariolko :hand: , ja wierzę, że to nasze spotkanie wkońcu będzie miało miejsce:cool3: :cool3:
Agnieszka PPP napisał(a):
Witam:p A ja siedzę juz na urlopie trzeci tydzień i to na dodatek urlop zaległy z 2006 roku:multi: :multi: 13 zawsze jakoś przynosi mi i Mojemu mężowi szczęscie:loveu: :loveu: kilka przyjemnych żeczy było właśnie 13;)

Trzy tygodnie na urlopie:crazyeye: Zazdraszczam:cool3:

A ja właśnie wróciłam z kolejnej audiencji:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

Posted

A ja właśnie wróciłam z kolejnej audiencji:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

pij pij duzo :loveu: niech ci to na zdrowie pojdzie:loveu: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
pij pij duzo :loveu: niech ci to na zdrowie pojdzie:loveu: :evil_lol:

A skąd Ci przyszło do głowy, że audiencja=picie:hmmmm::niewiem::niewiem::evil_lol:

Posted

A skąd Ci przyszło do głowy, że audiencja=picie:hmmmm::niewiem::niewiem::evil_lol:

ze tak powiem instynkt macierzynski:evil_lol: :lol: