e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Hej wszystkim:multi: My już po długim spacerku:p Ale Dinuś zrobił sobie coś w łapkę, jak biegł za Medorkiem:roll: :roll: Kuleje biedak:roll: U nas dziś żadni weci nie przyjmują, ale jak mu do jutra nie przejdzie, to będę musiała coś wymyśleć:roll: siemanko:multi: a ja juz po sniadanku:evil_lol: w sumie to sama jadlam bo nie mogli mnie rano obudzic:evil_lol: biedny Dinuś pomiziaj go za uszkiem od cioteczki Ewulki:loveu: Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 evaxon napisał(a):siemanko:multi: a ja juz po sniadanku:evil_lol: w sumie to sama jadlam bo nie mogli mnie rano obudzic:evil_lol: biedny Dinuś pomiziaj go za uszkiem od cioteczki Ewulki:loveu: Ewka Ty śpiochu:crazyeye: :evil_lol: Aga K napisał(a):i od cioci Agi też biedacwto :buzi: Dzięki dziewczyny:calus: Dinuś wymiziany:loveu: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a przeszło mu tloske ? chociaż od tego miziania ;) Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Aga K napisał(a):a przeszło mu tloske ? chociaż od tego miziania ;) Chyba tak;) A tak poważnie, to jest ruchliwy i wesoły, ale prawie wogóle nie staje na tą łapkę:shake: Moje biedactwo:shake: :loveu: A ja sobie sączę pyszną Wareczkę i jest mi dobrze:grins::evil_lol: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Nio to naprawdę Madziu się cieszę, że spaik wykazuje jakieś objawy poprawy ;) Skoro jest qwesoły to powinno być oki. Nio ale zawsze warto weta odwiedzić ;) Wareczkę powiadasz :evil_lol: nio prosze ;) Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Aga K napisał(a):Nio to naprawdę Madziu się cieszę, że spaik wykazuje jakieś objawy poprawy ;) Skoro jest qwesoły to powinno być oki. Nio ale zawsze warto weta odwiedzić ;) Wareczkę powiadasz :evil_lol: nio prosze ;) Wiem, niestety dziś żadni weci nie przyjmują, jutro mam nadzieję, że ktoś będzie:roll: A no wareczke:cool3: Wypiłabym sobie jeszcze jedną, ale nimam:niewiem::p Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a ja nie mam ani jednej, za to soczek sobie spijam ;) kiedy dokończy,y rozmowe na gadaczu ?? zobacz jeszcze raz na linka, którego ci wczoraj podałam - z tą boksią, pojawiło sie jej całe zdjęcie ( nie wiem co oni odwalają, że go nie było ) Quote
Alicja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 :cool1:wareczka .....a ja tyskie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj:multi: Quote
Jagoda1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Hej wszystkim:multi: My już po długim spacerku:p Ale Dinuś zrobił sobie coś w łapkę, jak biegł za Medorkiem:roll: :roll: Kuleje biedak:roll: U nas dziś żadni weci nie przyjmują, ale jak mu do jutra nie przejdzie, to będę musiała coś wymyśleć:roll: Dzięki dziewczyny:calus: Dinuś wymiziany:loveu: madzia i medor napisał(a):Chyba tak;) A tak poważnie, to jest ruchliwy i wesoły, ale prawie wogóle nie staje na tą łapkę:shake: Moje biedactwo:shake: :loveu: A ja sobie sączę pyszną Wareczkę i jest mi dobrze:grins::evil_lol: madzia i medor napisał(a):Wiem, niestety dziś żadni weci nie przyjmują, jutro mam nadzieję, że ktoś będzie:roll: A no wareczke:cool3: Wypiłabym sobie jeszcze jedną, ale nimam:niewiem::p Wierzę, ze wymiziałaś Dinusia na zapas i ode mnie, Suńki dają buziaka. Piwka nie mam, ale inne trunki, owszem, zapraszam :evil_lol:. Wiem, wiem co myślisz.... "zołza jedna"....:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Aga K']a ja nie mam ani jednej, za to soczek sobie spijam ;) kiedy dokończy,y rozmowe na gadaczu ?? zobacz jeszcze raz na linka, którego ci wczoraj podałam - z tą boksią, pojawiło sie jej całe zdjęcie ( nie wiem co oni odwalają, że go nie było ) Zaraz lecimy na siq, ale jak wrócę, to się odezwę. [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:wareczka .....a ja tyskie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj:multi: Tyskie tyż lubię, wkońcu ja Tyszanka;) :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka'] Wierzę, ze wymiziałaś Dinusia na zapas i ode mnie, Suńki dają buziaka. Piwka nie mam, ale inne trunki, owszem, zapraszam :evil_lol:. Wiem, wiem co myślisz.... "zołza jedna"....:diabloti: Wcale tak nie myślę:eviltong: Bo mam kolejną Wareczkę:multi: Kuzyn wrócił się do nas, bo zapomniał portfela i podjechał mi od razu Warusię kupić:loveu: Ale na dodatkowe trunki chętnie wpadnę:grins: Quote
Pysia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witaj piwożłopie :multi: Cierpię na brak czasu... Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pysia napisał(a):Witaj piwożłopie :multi: Cierpię na brak czasu... A ja na brak piwa:shake: :evil_lol: Aga K napisał(a):ja nadal czekam :cool3: Zapomniał, bo się w film zagapiłam:oops: Ale jak wrócę, to się odezwę:cool3: Bo jeszcze nie wyszłam:cool3: :oops: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Aga K']jak nie usne Madziu, jak nie usne :( [quote name='Aga K']ale ja wciąż czekam :roll: Ja usnęłam:oops: [quote name='bonita']Helołki najedzona córciu :loveu: Cześć mamciu:loveu: Od jutra trzeba się zaq dietkę wziąść:siara: [quote name='evaxon']Madzia ni epij tyle:evil_lol: Ewka no co TY:icon_roc:Toć ja się brzydzem alkoholem :lol!: Witam wszystkich:multi: Siedzę nażarta i nie mam sił się ruszyć:grins: Ale zaraz trzeba na spacerek mykać, bo pogoda dopisuje:cool3: :cool3: Quote
Jagoda1 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madzia i medor napisał(a): Witam wszystkich:multi: Ale zaraz trzeba na spacerek mykać, bo pogoda dopisuje:cool3: :cool3: A u nas smutno, szaro, rano snieżek...:placz: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A u nas smutno, szaro, rano snieżek...:placz: Jejku, co u Was z tym śniegiem:crazyeye: bryy:roll: :roll: U nas fakt, wieje, ale do ,,zimowej pogody" daleko;) Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jaqk mogłaś Madziu ?!?!?!?!?!?!??!?!?! Jak mogłaś mi to zrobić ?????!!!!!!! :roll::roll::roll: :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madzia i medor napisał(a): Witam wszystkich:multi: Siedzę nażarta i nie mam sił się ruszyć:grins: Ale zaraz trzeba na spacerek mykać, bo pogoda dopisuje:cool3: :cool3: i co sie chwalisz ze masz super pogode coo??:obrazic: Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 właśnie :roll::roll: u nas to kawałka błękitnego nieba nie widać, szaro, buro i do .... Quote
Recommended Posts