Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 leemonca napisał(a):cześć Madziorku!!!(to tak pośrednio między Magdą a Medorem:diabloti:) jam spragniona fotek!!! dawać mi je tu !!! Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem:diabloti: :diabloti: :eviltong: Postaram się dziś coś pocykać, ale czy aparat będzie chciał współpracować:hmmmm: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem:diabloti: :diabloti: :eviltong: Postaram się dziś coś pocykać, ale czy aparat będzie chciał współpracować:hmmmm: jestem:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy Madziusia, Medziusia, Dinusia:lol: . Quote
drzalka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 no to czekamy z niecierpliwością na fotencje Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 ferraribox napisał(a):Witanko,mizianko:multi: :multi: DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:p AgusiaTerierka napisał(a):Witamy Madziusia, Medziusia, Dinusia:lol: . :hand::hand::hand::loveu: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 haaaalooo Madzia:diabloti: jestem i czuwam:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='dealer']jestem:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Widzem:diabloti: [quote name='drzalka']no to czekamy z niecierpliwością na fotencje :grins: Potem wstwię fotki Dinka, bo mi wcięło:angryy: :angryy: , zresztą jak reszte:grins:A teraz lecem polatać po Waszych galeriach :grins: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='dealer']haaaalooo Madzia:diabloti: jestem i czuwam:diabloti: :mdleje: Zaczyna się, znowu muszę :scared: Ale przynajmniej se kondyche wyrobię:cool3: :evil_lol: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje: Zaczyna się, znowu muszę :scared: Ale przynajmniej se kondyche wyrobię:cool3: :evil_lol: bylam.....:diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='dealer']bylam.....:diabloti: :diabloti: Nima mnie :siara::diabloti: [quote name='evaxon'] :loveu: :loveu: :loveu: siemanko :D Siemanizacja:cool1::evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale pycholek śliczny:loveu: A grzeczny ON jest??:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bry wieczór, szalona mamciu:multi: aleeeee słodziak z niego, jaka minka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Ale pycholek śliczny:loveu: A grzeczny ON jest??:evil_lol: Ojj oczywiście:grins: Tylko pozazdroscić:diabloti: A tak poważnie nie narzekam;) Kocham go i już:loveu: <--A do czego ja to napisałam, to nie wiem:niewiem::evil_lol: [quote name='Imbir1']bry wieczór, szalona mamciu:multi: aleeeee słodziak z niego, jaka minka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Córciu:loveu: Taa w tych niewinnych minkach, to on jest mistrzem - ja nawet na niego krzyknąć dobrze nie potrafię:oops: Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Aż trudno uwierzyć, że to boksio w sile wieku:lol:. Prawy profil mam bardziej fotogeniczny:evil_lol: ... Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wpadlam na audiencję:evil_lol: O:crazyeye: Pierwsza osoba, która samowolnie się do mnie zgłosiła:crazyeye: Wiedziałam, że na Ciebie ciociu można liczyć:diabloti: Wiec słucham, w czym mogę Ci pomóc:diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Aż trudno uwierzyć, że to boksio w sile wieku:lol:. Prawy profil mam bardziej fotogeniczny:evil_lol: ... Buhahahha:evil_lol: Będę pamiętać:evil_lol::cool3: Ta, to już sześć lat, czas płynie nie ubłagalnie... :roll: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [SIZE="6"]D[SIZE="7"]o[SIZE="6"]b[SIZE="7"]r[SIZE="6"]a[SIZE="7"]n[SIZE="6"]o[SIZE="7"]c Kolorowych snów:loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze tylko jutro i urlop do poniedziałku włącznie:multi: Quote
bonita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Bosh jaka śliczna buzia :loveu: Córcia, ale Ty masz grzecnego psa :loveu: możesz mu zbliżenia fotkowe bez krat robić :megagrin: Quote
BeaC Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 .....................witam.................:multi::multi::multi: Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzien dobry Magdaleno. U mnie dzis piekna pogoda i samopoczucie calkiem dobre czego i Tobie kochana zycze. :diabloti: Quote
apple Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć kochani! Medorek po prostu zawładnął moim sercem na tym zdjęciu. Wycałowała bym te fafulki kochane. Quote
Jagoda1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A co u Dinusia? Jak łapka? Przeoczyłam , może...? Quote
Recommended Posts