Medorowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='drzalka']hejo.. co tam u Medorka słychy słychu ??:cool3: A dziękujemy, wszystko ok:razz: No może oprócz tego, że całkowicie zapomniał co to znaczy "noga":crazyeye: :crazyeye: :diabloti: [quote name='Kate I Luka']CzEśĆ SiOsTrUnIa I SiOsTrZeŃcY :multi: :multi: :multi: Kochana wstawiaj foteczki bym mogła Ci banerka jakiegoś ślicznego zrobić :loveu: Witaj :calus: Jesteśmy bardzo za, ale aparat odmawia posłuszeństwa:angryy: [quote name='ferraribox']Ale macie chody u Kasi:diabloti: :siara: [quote name='leemonca']cześć Madzia!!! ale się cieszę że masz w końcu galerię!!! właśnie ją całą przeglądnęłam!!! (bo niestety nie zauważyłam jej wcześniej, zresztą nie było mnie parę dni na dogo) Medorek śliczny!!, zresztą już go widziałam, chyba w galerii Fidela, kawał chłopa z niego, mój przy nim to jak kupka nieszczęścia:diabloti: Cześć Hakerzątka:multi: Ja również się cieszę;) [quote name='AlKil']Dzień dobry!!!! :lol::lol::lol: Hello :p :p [quote name='evaxon']siemanko:multi: ja dzis skromnie:oops: danio waniliowe i rogaliczek.. za to na obiadek żurek bedzie:loveu: :loveu: a na kolacje pieczony pstrąg:loveu: :loveu: U, Efunia, to trza nadrobić:razz: Przecie nie będę sama tyła:shake: :diabloti: Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hejka !! :multi: kurka znowu mi posta zjadło :angryy: ja już tu dzisiaj pisałam, ale co ? <mysli> nie pamiętam :roll: Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 bardzo mi sie podoba ta focia :loveu: ale to nie to pisałam ostatnio :( Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 madzia i medor napisał(a): U, Efunia, to trza nadrobić:razz: Przecie nie będę sama tyła:shake: :diabloti: no juz nadrabiam pierniczkami:loveu: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kate I Luka napisał(a)::oops: nieskromnie zapytam: czy Tatuś z przyszywanymi Siostrzyczkami reflektowałby też??? Mogem popracować troszkę... za efekt końcowy i podobalność się nie biorę odpowiedzialności:p Kasiu,zrobiłabyś nam piękny zajączkowy prezęcik:lol: Przejdę do twojej galeryjki:lol: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ja ten aparat normalnie... wrr:angryy: :angryy: :angryy: Znowu nie ma większości zdjęć:mdleje::angryy: Spotkanie z labką:loveu: (To fotka z wczoraj, która nagle pojawiła mi się w aparacie:crazyeye:) A to fotki z dziś:p I znowu można podziwiać Medziowy zadek:evil_lol: ;) ;) A tu spotkanko z Maszką - słodka jest:loveu: :loveu: I to koniec fot - reszta wyparowała:angryy: :angryy: Jestem bardzo wścięknięta:angryy: :angryy: :angryy: Rozwale go zaraz o ścianę, albo oddam babci Pysi, żeby wypchała:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Aga K']hejka !! :multi: kurka znowu mi posta zjadło :angryy: ja już tu dzisiaj pisałam, ale co ? <mysli> nie pamiętam :roll: Hi hi:evil_lol: Witamy:cool3: [quote name='Aga K'] bardzo mi sie podoba ta focia :loveu: ale to nie to pisałam ostatnio :( ;) Thx:p Medor przeskoczył, a że mi się spodobałoi nie uchwyciłam tego na fotce, to bidok musiał się wracać i jeszcze raz skakuć;) :siara: [quote name='evaxon']no juz nadrabiam pierniczkami:loveu: :evil_lol: No:lol: Grzeczna Ewunia:calus: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Wiosenne spotkanko;) I oczywiście Medor pierwsze co, to musiał zajrzeć pod ogon:diabloti: :evil_lol: Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hhehehehehehee ahh ten bidok ;) ale w końcu uchwyciłaś - tylko pytanie - za którym razem ?? :diabloti: ohh, od razu pod ogon no ;) Quote
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hej jakiś romans sie szykuje:) Skąd ta Maszka???? Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Aga K']hhehehehehehee ahh ten bidok ;) ale w końcu uchwyciłaś - tylko pytanie - za którym razem ?? :diabloti: ohh, od razu pod ogon no ;) Hej Aga:hand: No cały Medziu:diabloti: [quote name='majoka']hej jakiś romans sie szykuje:) Skąd ta Maszka???? Ze Złotoryi:p Ale nie wiem dokładnie gdzie mieszkają, bo ta dziewczynka co z nią była, zabiera ją po prostu na spacery, ale to nie jej pies:cool3: Quote
Paula Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Super duecik :loveu: Czesc Magda :multi: Fajne macie miejsce spacerkowe :razz: Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sliczniusie piesiusie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Hej Aga:hand: No cały Medziu:diabloti: Ze Złotoryi:p Ale nie wiem dokładnie gdzie mieszkają, bo ta dziewczynka co z nią była, zabiera ją po prostu na spacery, ale to nie jej pies:cool3: Pytam, bo troche mi Kane z budowy przypomina, przynajmniej w tym ujeciu. A że Kana z Waszych stron, to..... Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='paula_z'] Super duecik :loveu: Czesc Magda :multi: Fajne macie miejsce spacerkowe :razz: Hejo :hand: Właśnie dlatego lubię Złotoryje:cool3: 15-20 minut i już jestem za miastem:multi: [quote name='evaxon'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sliczniusie piesiusie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Evaxon:multi: :loveu: A wogóle niedawno wróciłam ze spowiedzi:cool3: :cool3: I od dziś będę:saint1: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 majoka napisał(a):Pytam, bo troche mi Kane z budowy przypomina, przynajmniej w tym ujeciu. A że Kana z Waszych stron, to..... Acha:hmmmm: A Kana skąd dokładnie jest?? Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 madzia i medor napisał(a): A wogóle niedawno wróciłam ze spowiedzi:cool3: :cool3: I od dziś będę:saint1: :diabloti: :crazyeye: :grin: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: :grin: Wątpisz w to Ewuniu:cool3: :cool3: Bo ja nie:siara::diabloti: Jejku wkońcu piątek i wolne - 3 dni:Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 madzia i medor napisał(a):A wogóle niedawno wróciłam ze spowiedzi:cool3: :cool3: I od dziś będę:saint1: :diabloti: Siostra.... jestem w szoku :eviltong: :eviltong: :eviltong: Doberek Medorek :) I Dinusiu dla Ciebie też :calus: Quote
Recommended Posts