apple Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Madziu i Medorku składamy Wam z Kronoskiem najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Wielkiej Nocy. Życzymy smacznego jaja (uwaga na cholesterol) i mocno zalanego dynguska. Niech was otaczają wesołe kurczaki...:loveu:;) Bozie - jaki jestem piękniutki. Całuski w sam dzióbalek przesyłam. Quote
caroolcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 chyba ktos tu ma obwy przed chodzeniem mo mostku...:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Quote
e.v.a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 heloł Madziuś heloł Dinuś heloł Medoruś :p :p :p :p Quote
Kiłi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 łojeju ja bym tam nawet się nie wczołgała:crazyeye: hehe Megorek zwinny:loveu: Spot to obchodzi na około:p Quote
ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy zdrówka,wiosennego słoneczka i smacznego jajeczka. Asia,Koka,Nomi, Gaston Quote
Medorowa Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:braty;) Ta, ja dwie krople wody;) [quote name='DORRAG']Cześć:p :p [quote name='Imbir1']cześć mamciu, Madorku i Dinusiu:lol: [quote name='Kate I Luka']Siostra.... jestem w szoku :eviltong: Doberek Medorek :) I Dinusiu dla Ciebie też :calus: Ja jestem osobą bardzo wierzącą, poważnie:roll: A to, że może nie zawsze takie wrażenie sprawiam, to swoją drogą;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agnieszka PPP']Witamy sie:jumpie: :painting: :hand: Quote
Medorowa Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='apple']Madziu i Medorku składamy Wam z Kronoskiem najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Wielkiej Nocy. Życzymy smacznego jaja (uwaga na cholesterol) i mocno zalanego dynguska. Niech was otaczają wesołe kurczaki...:loveu:;) Bozie - jaki jestem piękniutki. Całuski w sam dzióbalek przesyłam. Dziękujemy:multi::multi: [quote name='caroolcia'] chyba ktos tu ma obwy przed chodzeniem mo mostku...:evil_lol: Jakmus to mus:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Dziękujemy :calus::multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='evaxon']heloł Madziuś heloł Dinuś heloł Medoruś :p :p :p :p :hand: [quote name='Kiłi'] łojeju ja bym tam nawet się nie wczołgała:crazyeye: hehe Megorek zwinny:loveu: Spot to obchodzi na około:p Medorek nie miał wyjścia:evil_lol: :evil_lol: ;) [quote name='ferraribox'] Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy zdrówka,wiosennego słoneczka i smacznego jajeczka. Asia,Koka,Nomi, Gaston :calus: Quote
Medorowa Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Hej wszystkim:hand::loveu: My tylko na chwileczkę przybyliśmy się z Wami koffani przywitać:hand: Jutro poskładamy życzenia;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Witam kochani:multi::multi: Dziękujemy wszystkim za życzenia:calus: My również życzymy Wam z całego serducha:loveu: [SIZE="7"]Z Okazji świąt WielkiejNocy życzymy Wam: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku... Przajaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego. A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Quote
Kiłi Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dzieńdoberek co tam u Medorka i Dinuśka? Życzymy was z piechami wesołego jajka (tylko ciii żeby Pan A. nie usunął, bo ponoć w galeriach nie wolno:evil_lol: ) Ja już dzisiaj rano łaziłam i składałam życzonka, ale wszystkie zostały usunięte:shake: A tak się namęczyłam... Pozdrawiamy:loveu: . Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Magda-Amir']WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT :buzi: [quote name='DORRAG']Cześć Medorki:p Życzę Wam Wesołych Świąt Dziękujemy:calus::multi: [quote name='Kiłi']Dzieńdoberek co tam u Medorka i Dinuśka? Życzymy was z piechami wesołego jajka (tylko ciii żeby Pan A. nie usunął, bo ponoć w galeriach nie wolno:evil_lol: ) Ja już dzisiaj rano łaziłam i składałam życzonka, ale wszystkie zostały usunięte:shake: A tak się namęczyłam... Pozdrawiamy:loveu: . Hi hi -ja też się naskładałam życzeń i mam nadzieję, że nie usunie:mad: U nas wszystko ok - Medor polazł z bratem na spcer i dobrze, przynajmniej się do czegoś przydał:p Rzecz jasna mówię o bracie:cool1: :evil_lol: Dzięki za życzenia:calus: Zabieram się za dalszą zmudną robotę:roll: Quote
e.v.a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 madzia i medor napisał(a): Hi hi -ja też się naskładałam życzeń i mam nadzieję, że nie usunie:mad: U nas wszystko ok - Medor polazł z bratem na spcer i dobrze, przynajmniej się do czegoś przydał:p Rzecz jasna mówię o bracie:cool1: :evil_lol: Dzięki za życzenia:calus: takiej to dobrze :( moj brat pojechal i ni ema kto z pieskiem wychodzic:placz: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Madziu, wszystkiego dobrego na święta dla Waszej gromadki :loveu: Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Radosnego przywitania Świąt Wielkanocnych Niech Zmartwychwstały Chrystus rozjaśni wszelkie mroki, rozleje w sercu pokój i nadzieje. Pozdrawiam, Quote
Jagoda1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Spokojnych i radosnych Świąt:lol: :lol: :lol: ! Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='evaxon']takiej to dobrze :( moj brat pojechal i ni ema kto z pieskiem wychodzic:placz: :evil_lol: Jeszcze tylko do środy i wsio;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='paula_z']Madziu, wszystkiego dobrego na święta dla Waszej gromadki :loveu: [quote name='Aga K']Radosnego przywitania Świąt Wielkanocnych Niech Zmartwychwstały Chrystus rozjaśni wszelkie mroki, rozleje w sercu pokój i nadzieje. Pozdrawiam, [quote name='AgusiaTerierka']Spokojnych i radosnych Świąt:lol: :lol: :lol: ! Dziękujemy:multi::multi::multi:calus: Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Hej wszystkim:multi: My już po długim spacerku:p Ale Dinuś zrobił sobie coś w łapkę, jak biegł za Medorkiem:roll: :roll: Kuleje biedak:roll: U nas dziś żadni weci nie przyjmują, ale jak mu do jutra nie przejdzie, to będę musiała coś wymyśleć:roll: Quote
Recommended Posts