Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Lecem na spaceros( u koleżanki miałam być zaledwie 15 minut temu):scared:Ale ona się już przyzwyczaiła:diabloti: Do solarium tyż byłam umówiona na 16 i dupa, siedziałam przed kompem:p amigos muczias gracias:hand: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 i znowu nie ma większej części fotek:mdleje: Oddaje tego złoma do reklamacji:angryy: Ale dopiero po wekeendzie;) Ocalałe zdjęcia:cool3: Tak wysoko staliśmy :razz: Przeszkoda:p Wypas ;) :evil_lol: A tam na górze byliśmy:p Ale fotki zniknęły0X A to tzw róża:razz::p Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Hi hi:evil_lol: :evil_lol: Dobrze jej to nawet wychodzi;) :evil_lol: aktorstwo odziedziczyla po mnie:cool1: :evil_lol: ulalaaa ile fotek :evil_lol: dawaj wiecej :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='evaxon']aktorstwo odziedziczyla po mnie:cool1: :evil_lol: ulalaaa ile fotek :evil_lol: dawaj wiecej :diabloti: Ty se nie żartuje, dobra:mad: :mad: Quote
mar....ka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Heloł Madzia, wiem że biedaku tesknisz za moja siostra Dilerką. Uważaj, bo wyjechała po kryjomu i może Cie nawiedzic z zaskoczenia heheh:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Ty se nie żartuje, dobra:mad: :mad: prima aprilis ..prima aprilis:turn-l: :turn-l: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 majoka napisał(a):Heloł Madzia, wiem że biedaku tesknisz za moja siostra Dilerką. Uważaj, bo wyjechała po kryjomu i może Cie nawiedzic z zaskoczenia heheh:diabloti: :diabloti: :diabloti: :shocked!: :shocked!: Nie strasz:shocked!: Idę pozamykać wszystkie okna, drzwi i zapchać komin od kominka:cool3: , którego nimam:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 evaxon napisał(a):prima aprilis ..prima aprilis:turn-l: :turn-l: Dobrze się czujemy:question: :question: :question::diabloti: Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobrze się czujemy:question: :question: :question::diabloti: :razz: ze kto?:razz: ze ja?:razz: jasne:grins: Quote
drzalka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 hejo.. super foty.. a jaka profesjonalna hopa :D::::loveu: :multi: Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nudno tak przodem zawsze pozować! Podziwiamy twój zadek :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='drzalka']hejo.. super foty.. a jaka profesjonalna hopa :D::::loveu: :multi: Trza się cieszyć z tego, co się ma:evil_lol: [quote name='ferraribox']Nudno tak przodem zawsze pozować! Podziwiamy twój zadek :diabloti: Lepszy rydz niż nic;) :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 A my mówimy wszystkim [SIZE="3"]Dobranoc Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='madzia i medor']A my mówimy wszystkim Dobranoc buahahha... tak jak wczoraj???:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Tył był podziwiany,teraz kolej na przodzik Jest ok!:lol: :lol: :lol: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] Madziu dopiero teraz Was znalazłam:multi: Śliczna focia Medorku jesteś pikny:loveu::loveu: Miłej nocki! Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='evaxon']buahahha... tak jak wczoraj???:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agnieszka PPP']A my jeszcze nie śpimy:evil_lol: ;) M już też;) [quote name='Pysia']Daj se spokój ;) Nie chodx spać :evil_lol: Przepraszam, to już się więcej nie powtórzy:diabloti: :evil_lol: [quote name='ferraribox']Tył był podziwiany,teraz kolej na przodzik Jest ok!:lol: :lol: :lol: Później będzie prawy i lewy boczek;) :evil_lol: [quote name='Magda_Miki']Madziu dopiero teraz Was znalazłam:multi: Śliczna focia Medorku jesteś pikny:loveu::loveu: Miłej nocki! Witamy:multi: Zapraszamy:multi: I dziękujemy:loveu: :cool3: Witamy wszystkich:p :p A ja wyleciałam tylko na chwilkę z pracy, bo zgłodniałam;) :p Ewcia właśnie skończyłam jeść pyszną knyszę z parówką:cool3: :cool3: :grins: Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol: Ewcia właśnie skończyłam jeść pyszną knyszę z parówką:cool3: :cool3: :grins: siemanko:multi: ja dzis skromnie:oops: danio waniliowe i rogaliczek.. za to na obiadek żurek bedzie:loveu: :loveu: a na kolacje pieczony pstrąg:loveu: :loveu: Quote
drzalka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hejo.. co tam u Medorka słychy słychu ??:cool3: Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 CzEśĆ SiOsTrUnIa I SiOsTrZeŃcY :multi: :multi: :multi: Kochana wstawiaj foteczki bym mogła Ci banerka jakiegoś ślicznego zrobić :loveu: Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']CzEśĆ SiOsTrUnIa I SiOsTrZeŃcY :multi: :multi: :multi: Kochana wstawiaj foteczki bym mogła Ci banerka jakiegoś ślicznego zrobić :loveu: Ale macie chody u Kasi:diabloti: Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 cześć Madzia!!! ale się cieszę że masz w końcu galerię!!! właśnie ją całą przeglądnęłam!!! (bo niestety nie zauważyłam jej wcześniej, zresztą nie było mnie parę dni na dogo) Medorek śliczny!!, zresztą już go widziałam, chyba w galerii Fidela, kawał chłopa z niego, mój przy nim to jak kupka nieszczęścia:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ferraribox napisał(a):Ale macie chody u Kasi:diabloti: :oops: nieskromnie zapytam: czy Tatuś z przyszywanymi Siostrzyczkami reflektowałby też??? Mogem popracować troszkę... za efekt końcowy i podobalność się nie biorę odpowiedzialności:p Quote
Recommended Posts