agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Magdaleno gdzies ty? niespodziewanke mam dla Ciebie w moim blogasku:loveu: zobacz jaka jestem mila..... Quote
DORRAG Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć:p Ale On piękny:loveu: :loveu: :loveu: A piłeczkę taką samą mielismy (tylko gdzieś zgineła:roll: ) Quote
Kate I Luka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć Siostrunia... Mój siostrzeniec piękny jest :loveu: :loveu: Pysio słodziaka dosłownie :loveu: Quote
drzalka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 JEkju ale śliczny jest Medorek.. a jak obroża do niego pasuje D:P Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Kiłi'] śliiiiiiiiiiiiiiiiczny:loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy i witamy:hand::hand: [quote name='dealer']Magdaleno gdzies ty? niespodziewanke mam dla Ciebie w moim blogasku:loveu: zobacz jaka jestem mila..... :crazyeye: :crazyeye: Ty coś knujesz:hmmmm::evil_lol: [quote name='DORRAG']Cześć:p Ale On piękny:loveu: :loveu: :loveu: A piłeczkę taką samą mielismy (tylko gdzieś zgineła:roll: ) :siara: Nie chce nic mówić, ale to my ją podwędziliśmy:siara::evil_lol: Miała jeszcze sznureczek, ale wyrwaliśmy:roll: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='evaxon']witanko :) :hand::hand: :hand::hand: [quote name='Kate I Luka']Cześć Siostrunia... Mój siostrzeniec piękny jest :loveu: :loveu: Pysio słodziaka dosłownie :loveu: Cześć moja jedyna, wspaniała siostruniu:loveu: :loveu: [quote name='drzalka']JEkju ale śliczny jest Medorek.. a jak obroża do niego pasuje D:P Właśnie ona mi coś nie pasuje, dlatego muszę zakupić nowy komlpecik:evil_lol: [quote name='bonita'] Bosh jaka śliczna buzia :loveu: Córcia, ale Ty masz grzecnego psa :loveu: możesz mu zbliżenia fotkowe bez krat robić :megagrin: :roflt: :roflt: Wiataj:calus: [quote name='BeaC'].....................witam.................:multi::multi::multi: Hejo:hand: [quote name='dealer'] Dzien dobry Magdaleno. U mnie dzis piekna pogoda i samopoczucie calkiem dobre czego i Tobie kochana zycze. Gorzej Ci:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='apple']Cześć kochani! Medorek po prostu zawładnął moim sercem na tym zdjęciu. Wycałowała bym te fafulki kochane. Wycałuję za Ciebie;) ;:loveu: :loveu: [quote name='AgusiaTerierka']A co u Dinusia? Jak łapka? Przeoczyłam , może...? Dinuś już lepiej - dostał jakiś zastrzyk przeciwbólowy. Noszę go jeszcze po schodach:roll: Teraz właśnie siedzi sobie w ogródku z moją mamą i wygrzewa się na słonku:cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dzisiaj na spcerku spotkaliśmy fajną sunię ONka - Norę - i nie ma ani jednego zdjęcia z ich szaleństw:angryy: :angryy: :flaming: Ja ten apart...:zly7: Jest jedna fotka Dorianka:loveu: :cool3: :cool3: :cool3: Dupencji Medora:loveu: I czubka (głowy>:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I to tyle zdjęć z około 40-45, które zrobiłam:mdleje: Reszty nima:angryy: :angryy: Medor miał dzisiaj koło jajca ogromniastego kleszcza:mdleje::roll: :roll: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Jestem strasznie, no może nie strasznie;) :evil_lol: :evil_lol: , ale jestem wqrwiona i idę na piwo:grins: Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madzia i medor napisał(a): I to tyle zdjęć z około 40-45, które zrobiłam:mdleje: Reszty nima:angryy: :angryy: Medor miał dzisiaj koło jajca ogromniastego kleszcza:mdleje::roll: :roll: a moze cos z karta masz:niewiem: Medzio mial przez chwile 3 jaja:evil_lol: Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Jestem strasznie, no może nie strasznie;) :evil_lol: :evil_lol: , ale jestem wqrwiona i idę na piwo:grins: co sie stalo kofana???:loveu: a niespodziewanke u mnie widziala? Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 evaxon napisał(a):a moze cos z karta masz:niewiem: Medzio mial przez chwile 3 jaja:evil_lol: 2:cool3: Medor na codzień ma jedno jajko:grins: Ale cii, bo się obrazi, że wygadałam;) :evil_lol: dealer napisał(a):co sie stalo kofana???:loveu: a niespodziewanke u mnie widziala? Właśnie wróciłam:razz: :razz: :diabloti: Dobra dziewczynki, nie ma co, za dziesięć minut zbieram się na audiencje:B-fly: Jeszcze przelece Wasze galeryjki i spadam:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 evaxon napisał(a): Medzio mial przez chwile 3 jaja:evil_lol: Mój brat tyż mówił, że tak może być:roll: Ale mniejsza o to, jutro muszę wysłać go do relamacji:angryy: :angryy: bo jeszcze trochę i palpitacji serca dostanę:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Mój brat tyż mówił, że tak może być:roll: Ale mniejsza o to, jutro muszę wysłać go do relamacji:angryy: :angryy: bo jeszcze trochę i palpitacji serca dostanę:evil_lol: :crazyeye: ze co ze Medora za te jajko chcesz oddac do reklamacji:crazyeye: Quote
DORRAG Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madzia i medor napisał(a): :siara: Nie chce nic mówić, ale to my ją podwędziliśmy:siara::evil_lol: Miała jeszcze sznureczek, ale wyrwaliśmy:roll: Nie to nie nasza piłeczka, bo nasza nie miała sznurka..od nowości:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witaj Madzia :multi::multi: Wreszcie galeryjkę założyłaś brawo, tylko czemu ja dopiero dzisiaj się o tym dowiaduje:mad: Hahahahaaha ale śmieszny jest a jaki kochaniutki wymiziaj go odemnie i daj Buziola od Tekluni Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: ze co ze Medora za te jajko chcesz oddac do reklamacji:crazyeye: A jakże by inaczej:cool3: No przecie ja chciałam psa z jajami, a nie z jajem;) :loveu: :loveu: [quote name='DORRAG']Nie to nie nasza piłeczka, bo nasza nie miała sznurka..od nowości:evil_lol: Hi hi:evil_lol: [quote name='Kitka20']Witaj Madzia :multi::multi: Wreszcie galeryjkę założyłaś brawo, tylko czemu ja dopiero dzisiaj się o tym dowiaduje:mad: Hahahahaaha ale śmieszny jest a jaki kochaniutki wymiziaj go odemnie i daj Buziola od Tekluni A czego nie wiedziałaś, to nie wiem:niewiem: Ważne,że już dotarliście - cieszkamy się niezmiernie:p:p Ja już po audiencji - było wesoło:evil_lol: Jutro mam wolne:multi: I pojutrze:multi: I po pojutrze też:multi: I po po pojutrze tyż:multi: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Nie wiedziałam że masz foto bloga, ale już wiem:p i nadrobiłam oraz będe często was odwiedzać Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='bonita']Dobry wieczór córcia :) Dobry wieczór mamciu:pp [quote name='Kitka20']Nie wiedziałam że masz foto bloga, ale już wiem:p i nadrobiłam oraz będe często was odwiedzać Zapraszamy:p Czuj się jak u siebie:evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ło matkooo,wreszcie jest galeria !!:crazyeye: Przynajmniej sobie Medzia na fotkach poogladamy :multi: No to i ja wrzuce tu zeszloroczne fotki.Madzia chyba sie nie pogniewa...? Z cyklu "Buszujacy w zbozu" Fidel czy Medor? Hihihi Fidel:eviltong: Dwa dupki:evil_lol: Madzia trenuje Fidela,a Medor w tle smutny... Madzia i nie marudz,ze Ciebie pokazalam.Ladna jestes dziewczyna,prawda kobitki? Lece do siebie uaktualnic galeryjke. Paaaaaa!!! Buzka dla Medzia :loveu: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 O:crazyeye: Iza:crazyeye: Dzięki za fotki:loveu: A o tej jednej sobie jeszcze pogadamy:siara:siara::evil_lol: Ja i tak jeszcze do Ciebie polecę resztę pokraść:multi: , że też na to wcześniej nie wpadłam:niewiem: Quote
Recommended Posts