Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Już:cool1: [quote name='Iza i Fidel']Juz,juz-wklejam !! Medor pływa jak rybka,a Fidel patrzy... Może sie odważę... Fidel-tchórz czeka na brzegu na Medzia Dawaj kijka!! Już ciemno,wróciliśmy do domu. Zrobienie zdjec z psem i dzieckiem to nielada sprawa,ale mam ich jeszcze troche :) Jutro czesc dalsza pt."Najlepszy i jedyny kolega Fidela-Medor!!" ZAPRASZAM!! -"Medor łapki!" Quote
Iza i Fidel Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madzia i medor napisał(a):O:crazyeye: Iza:crazyeye: Dzięki za fotki:loveu: A o tej jednej sobie jeszcze pogadamy:siara:siara::evil_lol: Ja i tak jeszcze do Ciebie polecę resztę pokraść:multi: , że też na to wcześniej nie wpadłam:niewiem: Ty ,ty....kradziejko :eviltong: Nic nie mow,bo mam jeszcze kilka Twoich w kompie:knuje: Mialas isc spac? Myslalam,ze rano Ci niespodzianke zrobie..... Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Ty ,ty....kradziejko :eviltong: Nic nie mow,bo mam jeszcze kilka Twoich w kompie:knuje: Mialas isc spac? Myslalam,ze rano Ci niespodzianke zrobie..... Ja nie sypiam:shake: Bo jak idę spać, to potem nie chce mi się wstawać, więc jak się wogóle nie kładę, to nie mam tego problemu:evil_lol: ;) A niespodzianka i tak bardzo miła:lol: Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Madzia a skonfogurowalas karte w aparacie??:razz: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 evaxon napisał(a):Madzia a skonfogurowalas karte w aparacie??:razz: Że co zrobiłam :hmmmm::hmmmm::evil_lol: Skąd ja wiedziałam, że przyjdziesz:siara::diabloti: :loveu: Koffam Cię:loveu: Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Że co zrobiłam :hmmmm::hmmmm::evil_lol: Skąd ja wiedziałam, że przyjdziesz:siara::diabloti: :loveu: Koffam Cię no znajdz w ustawieniach aparatu konfiguracje karty :) i to zrob:) bo mozliwe ze dlatego tak tracisz foty ( wpadlam na to jak lezalam w wannie i myslalam o tobie:loveu: :evil_lol: ) Quote
Paula Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 evaxon napisał(a):wpadlam na to jak lezalam w wannie i myslalam o tobie:loveu: :evil_lol: O, matyldo :crazyeye: Dziecko, a TZ wie o tym :evil_lol: Madzia, wpadnij obejrzeć moje joreczki, a nie tylko boksie i boksie :eviltong: (lans :evil_lol:) Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 paula_z napisał(a):O, matyldo :crazyeye: Dziecko, a TZ wie o tym :evil_lol: Madzia, wpadnij obejrzeć moje joreczki, a nie tylko boksie i boksie :eviltong: (lans :evil_lol:) :evil_lol: oj tam a czy on o wszytskim musi wiedziec??:evil_lol: madga wpadnij do mnie (nowych fot nie ma ale mam ochote sie polansowac:cool3: ) Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 evaxon napisał(a):no znajdz w ustawieniach aparatu konfiguracje karty :) i to zrob:) bo mozliwe ze dlatego tak tracisz foty ( wpadlam na to jak lezalam w wannie i myslalam o tobie:loveu: :evil_lol: ) Ewcia ja Ci jezdem bardzo wdzięczna:cool3: , ale ten tego... :hmmmm: ja, no ten, no idę już, bo ten, zaczynam się, no wiesz, noten tego, niepokoić:crazyeye: :diabloti: paula_z napisał(a):O, matyldo :crazyeye: Dziecko, a TZ wie o tym :evil_lol: Madzia, wpadnij obejrzeć moje joreczki, a nie tylko boksie i boksie :eviltong: (lans :evil_lol:) A jasne, że idem:grins:Żebyś potem nie żałowała:diabloti: Quote
Paula Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 evaxon napisał(a): madga wpadnij do mnie (nowych fot nie ma ale mam ochote sie polansowac:cool3: ) A Ty co nie masz co robić, że sie lansujesz po nocach :evil_lol: madzia i medor napisał(a): A jasne, że idem:grins:Żebyś potem nie żałowała:diabloti: Madzia, nie strasz, nie strasz, bo się ...... bojam :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 paula_z napisał(a):A Ty co nie masz co robić, że sie lansujesz po nocach :evil_lol: biore przykład z mamusi:eviltong: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:o Madzia;) :siara: Madziunia, Madziunia, jak już:evil_lol: Ale byłam szczuplutka:evil_lol: [quote name='evaxon']:evil_lol: oj tam a czy on o wszytskim musi wiedziec??:evil_lol: madga wpadnij do mnie (nowych fot nie ma ale mam ochote sie polansowac:cool3: ) Ewa, ja się ciebie bojem, ja nie przyjdę:diabloti: Quote
Paula Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 evaxon napisał(a):biore przykład z mamusi:eviltong: I prawidłowo :grins: Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Ewa, ja się ciebie bojem, ja nie przyjdę:diabloti: Madziuleczko no co ty:loveu: mnie sie bojesz:loveu: ??mnie malej niewinnej Ewulki??:loveu: :evil_lol: paula_z napisał(a):I prawidłowo :grins: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 paula_z napisał(a):A Ty co nie masz co robić, że sie lansujesz po nocach :evil_lol: Madzia, nie strasz, nie strasz, bo się ...... bojam :evil_lol: Już oglądam:diabloti: I już Was koffam:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Już oglądam:diabloti: I już Was koffam:loveu: :loveu: :loveu: :multi: My też Cię kochamy, misiu :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 evaxon napisał(a):Madziuleczko no co ty:loveu: mnie sie bojesz:loveu: ??mnie malej niewinnej Ewulki??:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :smhair2: :smhair2: Ewulka - Zboczulka :roflt: Ale mam talenta do rymowania:cunao: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 paula_z napisał(a)::multi: My też Cię kochamy, misiu :lol: :lol: :lol: :lol: Ktoś mnie pokochał świat nagla zwirował, bo, ktoś mnie pokoffała na dobre i na złe... lalallalallala:diabloti: :diabloti: Quote
caroolcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witamy po świetach i czekamy na efekty potyczek fotograficznych :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ....................i znowu jestem:razz::razz::razz:................teraz będe tutaj..........może codziennie???? Quote
Kate I Luka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cześć Sistrunia, Aniołeczku Ty nasz :loveu: [quote name='madzia i medor']Mój brat tyż mówił, że tak może być:roll: Ale mniejsza o to, jutro muszę wysłać go do relamacji:angryy: :angryy: bo jeszcze trochę i palpitacji serca dostanę:evil_lol: [quote name='evaxon']:crazyeye: ze co ze Medora za te jajko chcesz oddac do reklamacji:crazyeye: hahahaha.... ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='caroolcia']Witamy po świetach i czekamy na efekty potyczek fotograficznych :evil_lol: Hi hi:evil_lol: Ja już straciłam siłę do walki:shake: [quote name='BeaC']....................i znowu jestem:razz::razz::razz:................teraz będe tutaj..........może codziennie???? Ależ zapraszamy nawet kilka razy dziennie;) [quote name='bonita'] Mój wnusio :loveu: Hello mamciu:loveu: :loveu: [quote name='Kate I Luka']Cześć Sistrunia, Aniołeczku Ty nasz :loveu: hahahaha.... ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cześć Sisterka:multi: :loveu: :loveu: Ale mi posłodziłaś:cunao: Quote
Recommended Posts