e.v.a Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Dlatego, że ostatnio nie mogę zgrać zdjęć:niewiem: Zawiesza mi się program:roll::roll: Uciekamy na spacer :p :mdleje: :mdleje::mdleje: Quote
Paula Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Cześć Madzia :p madzia i medor napisał(a):Dziś idę wysłać aparat, już na sto procent, bo sama się zaczynam wkurzać:cool3::cool3::roll: Wysłałaś? :razz: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje: :mdleje::mdleje: A no:roll::roll::roll::roll: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :p Wysłałaś? :razz: Nie wysłałam i wyślę dopiero w czwartek - poniedziałek mam aerobik, wtorek kurs, środa, aerobik, piątek aerobik i kurs - tylko czwartek mam czas:mdleje::mdleje::mdleje::diabloti: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Dlatego, że ostatnio nie mogę zgrać zdjęć:niewiem: Zawiesza mi się program:roll::roll: Uciekamy na spacer :p:razz:a wrócicie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a):A no:roll::roll::roll::roll: Nie wysłałam i wyślę dopiero w czwartek - poniedziałek mam aerobik, wtorek kurs, środa, aerobik, piątek aerobik i kurs - tylko czwartek mam czas:mdleje::mdleje::mdleje::diabloti: Nie za dużo:-o :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a):A no:roll::roll::roll::roll: Nie wysłałam i wyślę dopiero w czwartek - poniedziałek mam aerobik, wtorek kurs, środa, aerobik, piątek aerobik i kurs - tylko czwartek mam czas:mdleje::mdleje::mdleje::diabloti: a kiedy ty bidulu mala znajdziesz czas na dach :shake: :shake: :shake: Quote
ferraribox Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 DOBRY WIECZOREK? Coś Was nie widać nie słychać:evil_lol: Quote
teqquila Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witanko Madziarka :) :evil_lol: cieszysz sie ze cie nawiedzioilam :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hej zapracowana Madziu!:multi: Może znajdziesz czas na swoją galerię? I na zdjęcia!!!!!!:mad::angryy: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a wrócicie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przemyślimy to;):evil_lol: [quote name='Kiłi']Nie za dużo:-o :diabloti: Zawsze może być więcej:diabloti:;) [quote name='evaxon']a kiedy ty bidulu mala znajdziesz czas na dach :shake: :shake: :shake: Jest jeszcze solarium:diabloti::diabloti: [quote name='ferraribox']DOBRY WIECZOREK? Coś Was nie widać nie słychać:evil_lol: Bo dogo ostatnio muli, a cierpliwość nie jest naszą mocną stroną:evil_lol::evil_lol: [quote name='teqquila']Witanko Madziarka :) :evil_lol: cieszysz sie ze cie nawiedzioilam :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Jasne, że siem cieszem:p:p Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej zapracowana Madziu!:multi: Może znajdziesz czas na swoją galerię? I na zdjęcia!!!!!!:mad::angryy: Próbowałam przed chwilą jeszcze raz zgrać zdjęcia i niestety nie powiodło się:roll::shake: [quote name='caroolcia']Cześć Madziu niedobra bezfotkowa:diabloti: Witaj:multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:pdzień dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Cześć Alu:multi::loveu: Ale jestem nie wyspana:placz::placz: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor'] Cześć Alu:multi::loveu: Ale jestem nie wyspana:placz::placz::razz:...to co robiłaś w nocy ...bo ja się wyspałam ...bo spałam:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 witaj moja mała biedna zapracowana Madziusienko:loveu: :loveu: :loveu: kuci kuci :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...to co robiłaś w nocy ...bo ja się wyspałam ...bo spałam:evil_lol: Spałam, ino mało:roll:;);) [quote name='dealer']dzien dobry zaspana krolewno:diabloti: Witaj mój kjakejsiku:lol: [quote name='evaxon']witaj moja mała biedna zapracowana Madziusienko:loveu: :loveu: :loveu: kuci kuci :loveu: :loveu: Taś taś:loveu::loveu: Chyba się biorę za naukę:roll::roll: Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Cześć, u nas pogoda idealna na drzemkę.:razz: Quote
Madzika Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :) :razz:byłąm zobaczyłam..... poszłam dalej pracować:scared: Quote
e.v.a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a): Taś taś:loveu::loveu: do lwa? kur** do lwa?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 cześć moja kochana :diabloti: zimno dziś buuuu :( Quote
AlKil Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dzień dobry! :lol: Strasznie u nas dzisiaj wieje....:cool1: Quote
Kiłi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a): Zawsze może być więcej:diabloti:;) W to to ja nie wątpie:diabloti: Dzisiaj mało nie potrąciłam dziewczyny, bo mi zza autobusu wyskoczyła i wylądowałam na środku skrzyżowania czyli: miałam jechać w lewo, a pasażerka mówi, że prosto...no i...skończyło się na środku:evil_lol: A jak tam u ciebie? Nadal teoria?:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cześć, u nas pogoda idealna na drzemkę.:razz: To tak jak u nas:roll::roll: Madzika napisał(a)::) :razz:byłąm zobaczyłam..... poszłam dalej pracować:scared: Miłej pracy:loveu: evaxon napisał(a):do lwa? kur** do lwa?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buhahah, oplułam monitor:evil_lol::evil_lol: drzalka napisał(a):Witam :p :p Heej:p Vectra napisał(a):cześć moja kochana :diabloti: zimno dziś buuuu :( Witaj mój moderatorku:loveu::loveu::loveu:A no zimno, cimno i do doopy:roll: Quote
Recommended Posts