Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hejka fafitki !! superowe focie :):):) ahh ten przystojniak nad wodą ,,,, Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :multi::multi::multi:no Medorek jest rewelka ....zresztą którny boxio :loveu:nie jest:razz: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']halo Madzia:diabloti: kurde ty chyba masz racje.....sprobuje z jedzeniem.... Spróbuj, spróbuj, o dziwo to naprawdę działa:oki: [quote name='Agnieszka PPP']Hej Madzia:loveu: :p Hello:loveu: [quote name='ferraribox']Buziaki od faflunów:oops: Dziękujemy i nawzajem:p [quote name='teqquila']Madziu dotarlam do Was:):cool3: i wszytskie 15 stron przeczytalam :P ale nadal jest malo zdjeciuszkow :evil_lol: :mdleje::stupid:Oszalała:evil_lol: ;) [quote name='Aga K']Hejka fafitki !! superowe focie :):):) ahh ten przystojniak nad wodą ,,,, Heloł;) :hand: ---------------------------------------------------------------------- Dziś rano w pracy, obiecałam sobie, że pójdę wcześniej spać i co... :shake: Dziś na biurku naprawdę przysnęłam:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ja to nie chce nic mowic..ale ktos chcial foty:diabloti: sa foty a ktosia u nas nie ma :niewiem::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:no Medorek jest rewelka ....zresztą którny boxio :loveu:nie jest:razz: Hejoo :multi: Dokładnie tak ;) :lol::lol: Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a): Dziś na biurku naprawdę przysnęłam:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: To nie Twoja wina, masz taką interesującą i absorbującą pracę, wymagającego i przystojnego szefa. :grin: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):ja to nie chce nic mowic..ale ktos chcial foty:diabloti: sa foty a ktosia u nas nie ma :niewiem::evil_lol: No przeciem idem właśnie do Was i nie wiem o co się czepiasz :niewiem::diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Hejoo :multi: Dokładnie tak ;) :lol::lol: halooooo Madzia....:diabloti: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):No przeciem idem właśnie do Was i nie wiem o co się czepiasz :niewiem::diabloti: :diabloti: :diabloti: jak ja bym szla do ubikacji tak dlugo jak ty do nas idziesz to bym sie podrodze posikała:razz: :diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To nie Twoja wina, masz taką interesującą i absorbującą pracę, wymagającego i przystojnego szefa. :grin: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: dealer napisał(a):halooooo Madzia....:diabloti: Doprowadzasz mnie do palpitacji mojego czułego, wspaniałego, ogromnego i czerwonego serducha:shake: :evil_lol: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a)::diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Doprowadzasz mnie do palpitacji mojego czułego, wspaniałego, ogromnego i czerwonego serducha:shake: :evil_lol: eeee co to ja mialam ....aha Halo Madzia:diabloti: :loveu: Quote
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a): O losie:crazyeye: To to widać:crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: Myślałam, że nie:evil_lol: l: wszystko zobaczę, mam to po siostrze bliźniaczce heheh Blizniaki cos ostatnio modne w tym kraju Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Aga K napisał(a):hhehehhe, wklejaj, wklejaj ;) Nimam co:siara: A tak poważnie, to nie mam już siły:oops: evaxon napisał(a):jak ja bym szla do ubikacji tak dlugo jak ty do nas idziesz to bym sie podrodze posikała:razz: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze, że tylko posikała... :siara::diabloti: dealer napisał(a):eeee co to ja mialam ....aha Halo Madzia:diabloti: :loveu: Oplułam monitor :roflt: :roflt: majoka napisał(a):wszystko zobaczę, mam to po siostrze bliźniaczce heheh Blizniaki cos ostatnio modne w tym kraju Hi hi:evil_lol: A ja tak tylko sobie podpisywałam te zdjęcia, co nie oznacza, że naprawdę nie byłam wqrwiona:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: Dobrze, że tylko posikała... :siara::diabloti: chcialam wam oszczedzic szczegółów:diabloti: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Halooo Madzia:diabloti: nie pluj na monitora bo sie moze poczuc zniesmaczony i pojdzie spac:)a wtedy mnie nie ujrzysz przed snem i bedzie ci smutno i zle:loveu: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):chcialam wam oszczedzic szczegółów:diabloti: Ja tam lubie szczegóły:grins::evil_lol: dealer napisał(a):Halooo Madzia:diabloti: nie pluj na monitora bo sie moze poczuc zniesmaczony i pojdzie spac:)a wtedy mnie nie ujrzysz przed snem i bedzie ci smutno i zle:loveu: Teraz to będę na niego cały czas pluła i pluła, i pluła, i jeszcze bardziej i intensywniej pluła... :diabloti: aż się odwodnię:evil_lol: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja tam lubie szczegóły:grins::evil_lol: Teraz to będę na niego cały czas pluła i pluła, i pluła, i jeszcze bardziej i intensywniej pluła... :diabloti: aż się odwodnię:evil_lol: to ja ci wysle moje cialo astralne:diabloti: aha zapomnialam: Halooo Madzia:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):to ja ci wysle moje cialo astralne:diabloti: aha zapomnialam: Halooo Madzia:diabloti: Nie rób mi tego:shocked!: :shocked!:Na samą myśl mam "trzęsawki":nerwy: Jak przed chwilą zadzwoniła mi komórka, pierwsza myśl ,,Dealerowa dorwała mój numer:placz: :evil_lol: Pochlastałabym się wtedy:shake: :diabloti: Dobra lecę spać Diobranoc WSzystkim:hand: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie rób mi tego:shocked!: :shocked!:Na samą myśl mam "trzęsawki":nerwy: Jak przed chwilą zadzwoniła mi komórka, pierwsza myśl ,,Dealerowa dorwała mój numer:placz: :evil_lol: Pochlastałabym się wtedy:shake: :diabloti: Dobra lecę spać Diobranoc WSzystkim:hand: Dobranoc moja kochana Madziuuuuuu:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):Dobranoc moja kochana Madziuuuuuu:diabloti: :mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witaj Madziu :diabloti: Chcesz? To do Ciebie zadzwonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: podnies sie prosze bo sie rozchorujesz i bede tesknic....:loveu: uuuuuu Madziaaaa:diabloti: Quote
bonita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dobrywieczór córciu :loveu: Mamusia przyszła, prawda że nie zapóżno?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dobranoc Madziulka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts